Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt kalkuláld bele a mérésbe, hogy az elektronikus Power szelep alapjáraton 2500-as fordulatig nyitja a nyelvet, illetve attól függ milyen elektronika 7100, vagy 7800-nál is. Amikor ő nyit, eléggé meghúzza a feszültséget, 1-2másodpercig. Ez akkor látványos ha a fordulat visszaesik 2500 alá. Ilyenkor a lámpa is pislog, és alacsonyabb értékre esik a feszkó is.
érdeklődni!:

06 20 351 23 16

vagy akár üzenetben:

v.adam1992@citromail.hu
Sziasztok!

Bontásból maradt komplett kuplungom rv blokkos apriliákhoz! és további alkatrészek, de legfőbképp már csak a képen láthatóak!

kuplung 4000ft! ajánlott a személyes átvétel! Posta csak az utánvét dijának előre utalása esetén!
Hali! erre az alkatrészre lenne szükségem. aprilia af1 km kihajtás az első tengelyre + spirál. van vkinek? köszi.
Hali! sajna nincs lehetőségem másikkal megnézni mert nincs. venni meg nem akarok fölöslegesen , kölcsönadni meg nem ad senki. De ha van vkinek azt szivesen venném. éllom a postaköltségét.
Elvileg ennél a modellnél, ha nem jár a motor minden fogyasztó működik ( lámpák, indexek, duda féklámpa stb..). Valszeg. a feszültségszabályozó a rossz, mérj rá az aksira, 5000 fordulatszámon, mekkora a feszültség. Ha van lehetőséged nézd meg egy másik feszültségszabályozóval.
szevasz még ígértél nekem egy víztérfedelet nyáron
max 1e-t érne meg nekem + posta
nézd meg, hogy gázadásra felkapcsolt fényszórónál erősödik-e a fénye, avagy nem. Vagy egyszerűen multiméterrel mérj rá.
Zsolti nincs 5ágú felnihez féktárcsád véletlenül?

A pályamotoron üt a tárcsa.
Hali. Olyan problémám van, hogy ha beindítom a mocit akkor gázadásnál elmennek a visszajelzők ...ha leesik a for alapjáratra akkor minden müszer müködik. most csak 12v 4 ah akksi van benne de tudom, hogy 12v 9 ah akksi kellene bele. most az akksi miatt csinálja vagy a fesszabályzóm szar. A fesszeb bekötése G G az a 2 db sárga a B+ az akksira R az pedig a piros vezeték a kulcsra. Köszi előre is a segítséget.
van minden e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
ott megbeszéljük esetleg tel:06307316232
ROTAX 123 kuplung,váltó sem amal trafót cserélnék henger szettre:)
Helo sport pro hoz érdekelne jó állapotu elso hátso fékmunka és kuplung komplett
af1 sport pro bontódik! valakit valami érdekel?
vannak gumik is
akcióba van a 5 ágú hátsó felni tökéletesek 3e/db (fekete,fehér színbe)
azon kívül rotax 123 alkatrészek is vannak és 1 sem amal lendkerék is van
tel.:06307316232
e-mail: czegledizsoltvfreemail.hu
ott nem polirozom! meg a drotkorong elégé szépen leszedte ez a furoba fogathato nem a flexes!
tökéletes lett csak pocot jukacsis és a vizes 400-as csiszolopapiral tökéletesre lehet simitani utána már csak pasztával megyek rá! és kész!
csak úgy vigyázz, mert egyenetlen lesz a váz, illetve nehogy kicsiszold véletlen a vázszámot(mint én ahogy belekaptam 2 számba )
áá nekiáltam drotkorongal faszáulmár a fele kész van csak elfogyott a csiszolo papir
Szia ! Mi az ára ?
Az is festve van, kromofágozd!
Mond egy árat mennyiért érné meg neked!(egyébként polírozott)
nekem van vizterfedelem 123ashoz ha kell.
2000 ft.
Ha érdekel tudok nagyon patika állapotú teljes arrow rendszert, gyönyörüen szól vele a motor és pehely könnyü!
érd.:
patvaros87@gmail.com
köszi de annyiért nem érdekel.
most a tzr vázát polirozom de van rajta valmi bevonat és egész nap még suroltam