Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majd hívlak:D
Megvolt köszi...kuka
NEKEM VAN
Nekem is van trafóm a motorban , de nem adom!
merd le a trafot, meg az alaplapot

http://www.laverdaman.co.uk/ap...

itt vanak az ertekek
Valakinek lenne hozzá Arrow végdobja?
kell trafó? tudok adni
Barátom én vagyok instabil,így ne szórakozz! Köszönöm!
nameg az milyen hogy megveszel 1 trafót és 1-2 hónap múlva jelentkezel hogy nem jó! ki szoktunk valamit próbálni mikor megveszük! most mondhatnám azt is akár hogy nincs garancia mivel a sem amal gyujtás elégé instabil!
mit nem reagálok ?, csak nem ülök egész nap a gép előt! és nézem az e-mailokat! irtam már neked hiogy kicserélem de mindegy!
Mivel baszott át?
Czeglédi Zsolt! Behúzod az embereket!Használhatatlan cuccot adsz el,és még az emailre sem reagálsz.....
(Rv6 Blokk) gyújtás alaplapot keresek!
Vennék ARROW rendzsert af1-re rotax 123!
Eladóóóóó...egyben, minden alkatrésze meg van, de jelen pillanatban motorhibás...érdeklődni: giraffe64@freemail.hu
szia

a motorrol annyit hogy egy honda ns 125 vázba lettek beleépitve a dolgog persze a a hátso lengökart azt megkellet forditani mert ugyanis egy rs 50 blokk ment bele az meg balos kihajtás a lánckerék 32 fogasra lett csináltatva igy a kicsike 6 ba 110 ment nyélgázon 19 karbival az idomszettet azt meg csak felkelet teni csak a hátso ülést kellet megmagasitani és kész mondj egy árat neked mennyitér email :kistutu.rx@gmail.com
első féktárcs mennyi lenne? és kompletten az elsőkerék (tárcsával együtt?) és az egész minden egyben?
hogy meg lett oldva ez a motor nagyon kemény. A tetejére fordított hátsó lengővilla zseniális. Volt kreativitás és szép lett az eredmény, mondjuk a részleteibe annyira nem látunk bele és a menettulajdonságait sem ismerjül, de le a kalappal
üdv mindenkinek 125ccm rotax 123 vagy 127 -es blokot keresnék egyben elfogadható áron
af1 sintesi idomszett elado épitett mocin volt tökéletes álapotban ugyanitt eslö kerék is elado +müszerfal + hátsofutomü felnivel eggyütt
elöl 120 /80R17 hátul 130/80R17
akkor sajnos jah
én kókai vagyok de sajnos nem tudok kimozdulni szóval akk marad a tegnapi ajánlat,nem tudok mit tenni...
neincs rajta ütődés, az mind kosz és piszok ami rajta van! Nem volt kedvem letakarítani!
Szia! Itt a rezó! Én Hatvanban vagyok, nem viszem sehova, nem autózok miatta jobbra-balra, ha valahogy meg tudud oldani, akkor felőlem ok!
tel:06307316232