Szia nekem van egy jo direktszurom amilyen neked kell. Piros ugye mint a tobbi, tolcseres forma(tipikus) kisebb meretu, motorra valo, atmero is jo lesz, hasznaltam aprilian en is.
Csorgess meg, ott a szamom az adatlapon. Az arat megbeszeljuk.
Aprilia AF1 50 Sintesi-re keresek sűrgősen direktszűrőt! elég nagy kellene nem akarok hülyeséget mondani de ha jól emlékszem kb olyan 57es átmérőre kell...
A gyújtás felőli főtengely csapágy csapágyházába az ábra szerint van 2db hézagoló lemez. Na nekem ilyen nem volt a blokkomban, amikor szétszedtem. Kifelejtették vagy nincs is ott hézagolás?
Sziasztok olyan kérdésem lenne h valaki esetleg tudja-e h rotax 123-ba gyertyahézagnak mekkorának kell lennie,Vagy csak amit vettem uj gyertyát ne álligassak semmit?Köszi várom az infokat
a olajdeknit kel leszedni és a kuplungot csak!
holtpontr ugy álitot hogy kiszede a gyertyát és belenulsz valmivel a hegerbe ovatosan és mikor a legmagasabban van a dugó akkor a kiegynlitőt ted le és kész!
ez most olyan volt mint ha kinaiul lenne asse tom mi micsoda meg hogy hol keressem, zsolti a blokkhoz én olyan sötét vagyok mint makó jeruzsálemtől hol van a kiegyenlitő tengely és a főtengely és hogy állitom a holtpontra és a dugót? jól szét kell kapni mi?
ugy álicsd be hogy a kiegyenlitő tengejröl leszeded a fogaskereket és a főtengejt fölső holtpontra álicsd ! a kiegyenlitő tengejt pedig enged el és beál a also holtpontra! és ugy ilezd össze a fogaskerekeket és kész!
e-mail: magicnkr@gmail.com
Csorgess meg, ott a szamom az adatlapon. Az arat megbeszeljuk.
SŰRGŐS!
ha kell írj emailt:spmito@freemail.hu-ra
Képpel és árral várom a jelentkezőket
nrgpower01@citromail.hu
e-mail: magicnkr@gmail.com
holtpontr ugy álitot hogy kiszede a gyertyát és belenulsz valmivel a hegerbe ovatosan és mikor a legmagasabban van a dugó akkor a kiegynlitőt ted le és kész!
ugy álicsd be hogy a kiegyenlitő tengejröl leszeded a fogaskereket és a főtengejt fölső holtpontra álicsd ! a kiegyenlitő tengejt pedig enged el és beál a also holtpontra! és ugy ilezd össze a fogaskerekeket és kész!