ÜDV!
elcserélném honda cbr 600rr pálya farok idomomat, 2006os évj.
vastag üvegszálas anyagból készült! Nekem volt már simsonon is meg suzuki rg-n,de af1-en sem lehet rosz:) és sokat dob esztétikailag a motoron.
csere legfőképp rezonátorra (af1-é is), vagy MZ karburátorra érdekelne! pestre való szállítást meg tudom oldani. ha esetleg más simson alkatrészed van, ne csüggedj írj bátran hogy mit ajánlanál érte és megeggyezünk, vagy hívj bizalommal!
e-mail: rycsy1994@gmail. com
tel. : 06206107666
Mndettől függetlenül a normál suberes (tolattyús)kialakítás nem zárja ki, hogy 4t motorn hazsnálják.
A dell, mint a kapitalista cégek többsége, ős időktől építőkocka elven készít termékeket.
például a phbg főfuvija azonos a nagyobb modellek alapjárati fuvijával.
Nem gyártanak hatvanezer féle karbi öntvényt az adott méretben, hanem csak néhány félét, viszont a belső konfiguráció cserélgetésével az öntvényből tetszőleges célú konfiguráció alakítható ki.
Ezért(is) van a dell kínálatában akárhány száz féle subertű-tűsfóvóka satöbbi kis lópikula, és nem azért mert olaszországban túl sok a réz pálcika és nem férnek el tőle a raktárban, oszt inkább feldarabolják kicsire.
"a gyorsatófúvókás karbi 4t motorhoz való"
Ez így konkrétan hülyeség.
A dell a 60as évek végétől gyárt jetes karbkat, de a felhazsnálást tekintve ezeket szerelték iylen re is meg oylan ra is, csak más belső tartalommal.
lat is hallottam már, hogy a sprickolós (pumpás) karbi 4t re való, ez is hüyleség, az rm 250 valamelyik modelljáén iylen sprickolós karbi van.(talán keihin)
Nézd meg az egyik linket, hogy milyen gyártók is használták ezt a karburátort, aztán nézd meg a másik linket, és a 4t előtti mondatot olvasd el figyelmesen...
oké, hogy ott a leirás.. 4t karbi.. de sztem valami speckó verzió, mindenesetre képek alapján nem sok köze van a membránsúberes megoldáshoz, amit a normál 4t karbikon is használnak. Ez tényleg jó lehet 2t-re is . . és te zsolt.. nem ilyen karbit raktál a mocidra, hanem simán membrános 4t karbit, ami egész más.. és félreértesz....
nem értetem fére mivel rátetem én is a sajátomra az ijen karbit és nem ment vele sehova hebeget habogot és elvitem beálitatni hozzá és azt mondta hajincsam le róla de nem vitázok ez lehetne róla vitázni a végtelenig!
csak siess mert tegnap jelentkeztek még ketten!
de rezót szeretnék szal küld azt a képet!:D
képet tudnál dobni?
egyébként érdekelhet:)
Adok érte egy AF1 rezót, 125ösét, ha érdekel!
elcserélném honda cbr 600rr pálya farok idomomat, 2006os évj.
vastag üvegszálas anyagból készült! Nekem volt már simsonon is meg suzuki rg-n,de af1-en sem lehet rosz:) és sokat dob esztétikailag a motoron.
csere legfőképp rezonátorra (af1-é is), vagy MZ karburátorra érdekelne! pestre való szállítást meg tudom oldani. ha esetleg más simson alkatrészed van, ne csüggedj írj bátran hogy mit ajánlanál érte és megeggyezünk, vagy hívj bizalommal!
e-mail: rycsy1994@gmail. com
tel. : 06206107666
:)
Különítsük el a nem összetartozó állításokat.
Normál suberes karbit 2t motorokon szoktak alkalmazni.
Pillangószelepes karbikat meg inkább 4t motrokon
Mndettől függetlenül a normál suberes (tolattyús)kialakítás nem zárja ki, hogy 4t motorn hazsnálják.
A dell, mint a kapitalista cégek többsége, ős időktől építőkocka elven készít termékeket.
például a phbg főfuvija azonos a nagyobb modellek alapjárati fuvijával.
Nem gyártanak hatvanezer féle karbi öntvényt az adott méretben, hanem csak néhány félét, viszont a belső konfiguráció cserélgetésével az öntvényből tetszőleges célú konfiguráció alakítható ki.
Ezért(is) van a dell kínálatában akárhány száz féle subertű-tűsfóvóka satöbbi kis lópikula, és nem azért mert olaszországban túl sok a réz pálcika és nem férnek el tőle a raktárban, oszt inkább feldarabolják kicsire.
"a gyorsatófúvókás karbi 4t motorhoz való"
Ez így konkrétan hülyeség.
A dell a 60as évek végétől gyárt jetes karbkat, de a felhazsnálást tekintve ezeket szerelték iylen re is meg oylan ra is, csak más belső tartalommal.
lat is hallottam már, hogy a sprickolós (pumpás) karbi 4t re való, ez is hüyleség, az rm 250 valamelyik modelljáén iylen sprickolós karbi van.(talán keihin)
itt a karbid!
http://www.dellorto.co.uk/merc...