Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja meg a CBF125... :D
70-es AF1 replicával 80-ig köze nem volt hozzám, úgy hogy az enyém járatós :D
Új, kereskedésben kapható motorokra értettem.
Everibodri!
Futura farokidom+ülés?ár?
Csak óvatosan ! Vannak azért még néhányan :) ismerősömnek van egy 100%-ra felújított-karbantartott NSR 250SP-je, ami már 360cc.. tervezett rezó, 39es karbi... tervezett henger ...
Még azért be-be nézelődök, próbálok segíteni amiben tudok. Szerettem azt a motort, lelke volt. Nem mellékesen nagyon jó menettulajdonságokkal bírt, mind futómű, mind fékek tekintetében. És az a hang... valahogy most is jobban lázba hoz egy pörgős 2T hangja mint bármilyen 4ütemű.
Mára a technika elérte azt, hogy lomha, jellemtelen 1-2 hengeres 4T ket szerelnek sportmotornak csúfolt túramotorokba. CBR125,250,Ninja250
Kihaltak a kisköbcentis "utcai pályamotorok".
Szerintem csereszabatos, csak nem egyforma! De én azt tippelném, hogy bemegy egyik a másik helyére!

Azért látom, hiába a nagyobb motor, az AF1 rabja lettél te is! Egy kis ékszer ez a 125-ös! ÉS ha az ember nagyobbról is ül vissza egy ilyenre, elképesztő mosolyt tud csalni az arcára!
Sziasztok ha van eladó hátsó lánckereketek af1 futura 50-hez akkor légyszi irjatok! 43fogas
Aprilia Af1 50 Sintesi/Replica motoromhoz keresek:
km csiga meghajtót
spirált
első gumit
plexit
kör műszerfalat
80-as hengerszettet erősített főtengellyel!

Akinek van írjon/hívjon!
garancz.jozsef@hotmail.com
0630/814-6410

SŰRGŐS!
FONTOS!
Mindene megvan, csak darabokban eladó! tamasitibor95@citromail.hu
06705747815
RV3-as blokk, Gilardoni nicasilos henger, önindító, stb...
Írtam e-mailt is amikor ide válaszoltam azzal egy időbe.
Mennyiért adod?
a váltója még egyenes fogazású-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy AF1 50 replicám, szerintem rv4-es blokkal, utána(vagy előtte - nem tudom) a '89-es már 6 sebességes, ez 4 és nincs berúgója sem. Tudnátok-e segíteni, hogy mégis melyik lehet, mert ha lehetséges az utána következő 6 sebességessel összerakható remélem a váltója :D
előre is köszi, hali!
Párba tudok adni ha érdekel.
amal sem trafó eladó!

06 30 938 5629
Üdv Mindenki!
Egy kérdés:
Nem tetszik a sintesi hátsó idom(kocka)jó e rá egy futura hátsó?
Más: karbon fóliával dolgozott e már valaki?
nekem lesz az ára 5e
hali menyit kérsz érte?
Helló.
Aprilia AF1 Futura 50-re érdekelne vissza pillantó tükör. 1 db.

e-mail : magicnkr@gmail.com
Van hozzá alkatrészem, ha érdekel emailon irj rám hogy pontosan mire lenne szükséges!
Üdv
Ha érdekel tudok, hibátlan bontottat!
érd.:
patvaros87@gmail.com
Üdv
AF1 futura 50 alkatrészek eladók olcsón,váz alkatrészeken át a blokk alkatrészekig minden.
Pl.Dellorto Phbg 21 karburátor,Polini szívócsonk,komplett rezó,membránok,futómű,kerekek stb.
Az első teló nem egyezik meg. Futuráé 38mm-es a sport proé 40, az utána következő RS125-ével egyezik meg. A hátsó valószínűleg belemegy.
sport pro 125-öm van és pár dolog hiányzik még belőle!érdeklődnék hogy az első és hátsó teleszkóp megegyezik a futuráéval?és ha igen valakinek nincs bontva?
Lehet, de mivel van többféle henger (gilardoni 1-2) amik valószínűleg más teljesítményűek, ezért gondoltam, hogy lehet benne igazság.