Egy a probléma a fékrendszerrel, hogy ha megfeszülnék sem tudnám AF1-re ratenni mivel nem rá való. Már írni akartam, hogy küldjed, aztán ránéztem a képre még1x és feltűnt, hogy a féktárcsa felfogatása 6 csavaros(af-nél 5), a féknyereg felfogatása is más, és a fékolajtartály tetejére is YAMAHA van írva. Szvsz a tzr fórumban hirdesd meg :) Amúgy jó ár érte
5mm vastag a tárcsa, npi használatba volt nincs hibája.
szegeden személyesen átvehető.
vagy posta megáldható.
6500 ft kompletten és a postát én állom vagy posta nélkül 5000!
sziasztok van eladó rotax 123 as blokkhoz acélvázas membránom, aprilia af1 hez komplett kábelköteg kormányon lévő kapcsolókkal és komplett tárcsa fék rendszer is.
Heló eladó af bontot alkatrészk rotax 123 blokal van szerelve a henger már nincs meg és fortuna lett bontva ha érdekel valmi akkor a tzptzp71@gmail.com on elértek mindig
Sziasztok!
Eladó Aprilia Af1! 89'-es kiadás! Akár alkatrésznek is bontásra! Ne hagyjátok,h nálam egye meg a rozsda! Vegyétek-Vigyétek! Az ár 80.000 Ft! Nagyon baráti! A motor hibátlan, a kinézeten van 1-2 szépséghiba! Használható és megbízható kis gép!
Nagyon sürgős! Kell a pénz! Minimálisan alkuképes!
Csá !
nekem kellene a blokk hány ccm ?
mennyi az ára ?
engem érintene a dolog mert az én Aprilliámba van egy fos 3-sebességes blokk menni megyen elég szépen meg erős de nekem az a 3 sebesség kevés
szevasztok, valaki tud nekem egy rajzot dobni arról hogyan kell összeszerelni egy hátsó fogaskereket meg a 3 gyűrűt és a takaródobot? nem tudom mi a sorrend
Egy a probléma a fékrendszerrel, hogy ha megfeszülnék sem tudnám AF1-re ratenni mivel nem rá való. Már írni akartam, hogy küldjed, aztán ránéztem a képre még1x és feltűnt, hogy a féktárcsa felfogatása 6 csavaros(af-nél 5), a féknyereg felfogatása is más, és a fékolajtartály tetejére is YAMAHA van írva. Szvsz a tzr fórumban hirdesd meg :) Amúgy jó ár érte
komplett a fékrendszered kerülne ennyibe? (tárcsa+cső+nyereg+felső rész)
5mm vastag a tárcsa, npi használatba volt nincs hibája.
szegeden személyesen átvehető.
vagy posta megáldható.
6500 ft kompletten és a postát én állom vagy posta nélkül 5000!
a tárcsa milyen vastag? estleg üt, vagy görbe-e? és mennyibe kerülne?
Érdekelne milyen blokk van benne, e-mailt írj, köszi :)
somimomi@freemail.hu
Rotax 123 blokk, HENGER NINCS, minden más 90%-ban IGEN!
Érdeklődés a megszokott módon!
Eladó Aprilia Af1! 89'-es kiadás! Akár alkatrésznek is bontásra! Ne hagyjátok,h nálam egye meg a rozsda! Vegyétek-Vigyétek! Az ár 80.000 Ft! Nagyon baráti! A motor hibátlan, a kinézeten van 1-2 szépséghiba! Használható és megbízható kis gép!
Nagyon sürgős! Kell a pénz! Minimálisan alkuképes!
nekem kellene a blokk hány ccm ?
mennyi az ára ?
engem érintene a dolog mert az én Aprilliámba van egy fos 3-sebességes blokk menni megyen elég szépen meg erős de nekem az a 3 sebesség kevés
engem a blokk érdekel de nagyon !
mennyi az ára ? csere érdekel ? másik blokkra ?
Tükör mennyi lenne?