Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2mm
Szia mérd már meg légy szíves a kipufogó nyílástól milyen magas a lepattanás.
itt a kép!
tel:06307316232
szervíz könyv szerint 12,2L amiből 2,5L tartalék
Aprilia AF1 Futura 50 -s motoroknak hány literes tankjuk szokott lenni?
Szia!
nekem az 50 replicámon elől 90/90 dunlop, hátul pedig 110/80-as pirrelli mt75 van. ezer éves gumik, 4 évet álltak 1500km alatt bajom nem volt velük, de sztem hátulra neked belefér a 130-as nekem 120 már beleér a lengővillába
belbasz@hotmail.com
Nem találom az adatlapodon
Képeket tudsz küldeni
Nicasil
Helló!
Csak meghajtóm van.Spirálom sajnos nincsen.
nikacil
nekem van 1 nakacil lepatant 4e
és nem tudsz véletlenül egy sinteshez gyújtáskapcsolót vezetékezve? mármint hogy már bele van forrasztva egy kábelcsonk.
Szia Km er meghajtó csigát spirállal együtt mennyiért adnád?
elérhetőségem az adatlapomon
Sziasztok! Af1-50 futurához hanyas gumit ajánlotok előre hátra?(méret)
nem tudom anyira nem vágom az elketronikát ha valmi elromlik én ki szoktam cserélni és kész
Sziasztok Rotax 123as blokkhoz keresek hengert nem baj ha kicsit össze van húzva kereskedő vinné csak beinduljon és mennyen. :)
ok, szétszedtem az egészet kipucoltam összeraktam, a kormányzár melletti állásban minden elektronika müxik. de amikor teljesen elforditom a kulcsot akkor nem... akkoris a vezetékezéssel lehet a gond? vagy a kapcsolórésznél lehet kontakthiba, elég kopottnak tünik.... :S de hameg kontaktos lenne akkor sehol nem kéne visszajelzést kapnom nem?
AM6 os blokkhoz keresek első lánckereket 415ös lánchoz.
akkor is hogyha P állásban ugy müködik ahgoy kell? van gyujtás meg minden, és szét lehet szedni a gyujtáskapcsolót és hogy és mit keressek?
kábeltörés lesz vagy valahol meg van sérülve a kábelezés!
Segitség! a következő a helyzet, már egy ideje néha néha elmegy a világítás menet közben, kicsit megpiszkáltam a kulcsot és utána jó volt. aztán nagyonsokáig semmi baja nem volt kulcs elfordít fények felgyulladnak. ahogy kell befujtam kontakt spray-vel tegnap előtt cimbora tanácsára, mert az sose árt. utána megint elkezdett rendetlenkedni menet közben. ma pedig teljesen meghalt, ON állásban a kucs semmit nem csinál, VISZONT! letettem a motort és elforditottam a kormányt kormányzár rátesz és P állásban minden visszajelzés megvolt ahogy az kell sőt még be is tudtam inditani. kérlek segitsetek hogy mit kéne megnéznem rajta hogy müködjön, sürgős lenne mert igy nem tudom használni a kis dögöt.
Arra is passzol igen. Futuráról van egyébként. Posta mehet.

Ott van a telószámom, küldj egy sms-t a címeddel, vagy hívj fel és küldöm postán a cuccot.