Szia!
nekem az 50 replicámon elől 90/90 dunlop, hátul pedig 110/80-as pirrelli mt75 van. ezer éves gumik, 4 évet álltak 1500km alatt bajom nem volt velük, de sztem hátulra neked belefér a 130-as nekem 120 már beleér a lengővillába
ok, szétszedtem az egészet kipucoltam összeraktam, a kormányzár melletti állásban minden elektronika müxik. de amikor teljesen elforditom a kulcsot akkor nem... akkoris a vezetékezéssel lehet a gond? vagy a kapcsolórésznél lehet kontakthiba, elég kopottnak tünik.... :S de hameg kontaktos lenne akkor sehol nem kéne visszajelzést kapnom nem?
Segitség! a következő a helyzet, már egy ideje néha néha elmegy a világítás menet közben, kicsit megpiszkáltam a kulcsot és utána jó volt. aztán nagyonsokáig semmi baja nem volt kulcs elfordít fények felgyulladnak. ahogy kell befujtam kontakt spray-vel tegnap előtt cimbora tanácsára, mert az sose árt. utána megint elkezdett rendetlenkedni menet közben. ma pedig teljesen meghalt, ON állásban a kucs semmit nem csinál, VISZONT! letettem a motort és elforditottam a kormányt kormányzár rátesz és P állásban minden visszajelzés megvolt ahogy az kell sőt még be is tudtam inditani. kérlek segitsetek hogy mit kéne megnéznem rajta hogy müködjön, sürgős lenne mert igy nem tudom használni a kis dögöt.
tel:06307316232
nekem az 50 replicámon elől 90/90 dunlop, hátul pedig 110/80-as pirrelli mt75 van. ezer éves gumik, 4 évet álltak 1500km alatt bajom nem volt velük, de sztem hátulra neked belefér a 130-as nekem 120 már beleér a lengővillába
Csak meghajtóm van.Spirálom sajnos nincsen.
Ott van a telószámom, küldj egy sms-t a címeddel, vagy hívj fel és küldöm postán a cuccot.