Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali van valakinek olcson elado öninditoja 125 replicára.?
Gondolom ezt nem egy service manualból nézted, hanem motorcyclespecs.co.za-n vagy hasonló oldalról.
Azért ezeknek az oldalaknak nem kell mindent elhinni :)

Pl: az én volt 2001-es R6-omra azt írják hogy injektoros, holott karbis...
Utánanéztem, a sportpro 28-al volt de 18.0:1 es kompresszióval 33 paci, a futura meg 34 es karbival viszont 13.6:1 es kompresszióval és 28 pacival volt. Érdekes.
Elég sok futkos ezzel a karbival szerintem gyárilag szerelték ezzel(is).
De az a gyári? Mert én úgy tudom, hogy ezeket 28-al hozták ki, a gilera sp01-02 azon volt a 32-es az RX-eken meg a 34-es. Vagy rosszul tudom?
Az enyémen VHSB34 volt.
Sziasztok!

Aprilia AF1 Sport Pro 125-höz gyárilag milyen porlasztó tartozik? (Rotax 123-as blokk) 28 v 32-es dell orto?
Ez esetleg?
sziasztok! minarelli rv 3 vagy 4-hez valakinek nincs egy manualja? vagy egy robbantott ábra a blokkról? google-be kerestem de nemsok sikerrel...
köszi előre is
Megnyugodhatsz, a sport pro egyik telójában nincs rugó és ez így van gyárilag.
Udv mindenkinek
lenne egy kerdesem
aprilia futura 125 (160 polini)
34-es karbiba milyen fuvokakat kellenek bele? a 28as kicsi mindenkeppen?
a sport pro-ba a első villa az egyik lefele csilapit a másik fölfele! azért tudod öszenomni viszont lefele huzni már erő kel!
szimeringek jók? meg a leeresztőcsavar nem ereszt?
hát nemtom... a rugós részében van olaj?
Helló!A képen látható 1989-es Aprilia AF1 50-es alkatrészenként eladó! Minarelli RV 6 sebességes berugós blokkal szerelt, 70cc Polini hengerrel. Érdeklődni lehetőleg e-mailben a pontosabb válaszadás érdekében(flexifit@citromail.hu). Postai utánvétel megoldható.
de akkor az enyémben mi lehet a hiba?szinte minden ellenállás nélkül letudom nyomni egy kézzel!a másik fele az frankó!
az enyémben mind2 rugós +olajos
cseréltem benne olajat és este olvastam egy hirdetést hogy aprilia váz eladó kompletten és hogy elöl egyik szár olajos másik meg rugós!
Szia!
olyan nincs h gyárilag nincs benne rugó.. felesen nem csillapíthat.. Ha műszakilag bizonytalan helyről vetted, kérdezd meg az eladót, vagy bontsd szét és nézd meg, de én a helyedben már olajat is cserélnék benne.
sziasztok!valaki segítsen nekem!a létezik hogy a sport pro 125 be az egyik telóba nincs gyárilag rugó?az egyik felével nem tudok mit csinálni nem lesz sehogyan sem kemény!légyszi írjon valaki
Szia! Hatvanban vagyok, itt atveheted. Vagy a posta marad.
Te hol laksz mert lehet meglehetne oldani a személyes átvételt is,de ha mégsem akkor marad a posta!
igen
a legmagasabb helyen?
Eladó lett szeretett motorom kell rá egy henger ajánlatokat várok a hirdetésben szereplő ár már nem aktuális http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af-1_replika_125_50-61
14633