Gondolom ezt nem egy service manualból nézted, hanem motorcyclespecs.co.za-n vagy hasonló oldalról.
Azért ezeknek az oldalaknak nem kell mindent elhinni :)
Pl: az én volt 2001-es R6-omra azt írják hogy injektoros, holott karbis...
Utánanéztem, a sportpro 28-al volt de 18.0:1 es kompresszióval 33 paci, a futura meg 34 es karbival viszont 13.6:1 es kompresszióval és 28 pacival volt. Érdekes.
sziasztok! minarelli rv 3 vagy 4-hez valakinek nincs egy manualja? vagy egy robbantott ábra a blokkról? google-be kerestem de nemsok sikerrel...
köszi előre is
Szia!
olyan nincs h gyárilag nincs benne rugó.. felesen nem csillapíthat.. Ha műszakilag bizonytalan helyről vetted, kérdezd meg az eladót, vagy bontsd szét és nézd meg, de én a helyedben már olajat is cserélnék benne.
sziasztok!valaki segítsen nekem!a létezik hogy a sport pro 125 be az egyik telóba nincs gyárilag rugó?az egyik felével nem tudok mit csinálni nem lesz sehogyan sem kemény!légyszi írjon valaki
Eladó lett szeretett motorom kell rá egy henger ajánlatokat várok a hirdetésben szereplő ár már nem aktuális http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af-1_replika_125_50-61
14633
Azért ezeknek az oldalaknak nem kell mindent elhinni :)
Pl: az én volt 2001-es R6-omra azt írják hogy injektoros, holott karbis...
Aprilia AF1 Sport Pro 125-höz gyárilag milyen porlasztó tartozik? (Rotax 123-as blokk) 28 v 32-es dell orto?
köszi előre is
lenne egy kerdesem
aprilia futura 125 (160 polini)
34-es karbiba milyen fuvokakat kellenek bele? a 28as kicsi mindenkeppen?
olyan nincs h gyárilag nincs benne rugó.. felesen nem csillapíthat.. Ha műszakilag bizonytalan helyről vetted, kérdezd meg az eladót, vagy bontsd szét és nézd meg, de én a helyedben már olajat is cserélnék benne.
14633