Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kel nekem van trafóm 100% hogy müködik az ára 12e
a trafónak 4 kábelje van 3 kábel rámegy a tekercsre és 1 a kábelkütegbe!
cdi-vel szabályoztlk le
(az a fekete doboz )
vagyis nem szabályozták hanem szétment
ezeket nem naygon szabályzgatják!
Üdvözlök mindenkit lenne egy nagy kérdésem van egy aprilia af1 125 sintesi-m kiváló megbizható motor ám ugy gondolom le van szabályozva ugyanis 8000 furdulatnál letilt és akárhogy akarom az a vége persze igy is megy 130 at és nem is az a gond csupán szeretem a hyeket járni és nem ártana ha pörögne azért ha szügség van rá igy a kérdésem is eljött az ideje hogy hol lehet leszabályozva persze tudom nem ilyen egyszerü ez a karburátort már állitgattam a power szeleppel de semmi gyári állapotú az az szinte minden gyári rajta itt egy kép is róla
af1. minden elektronika müködik de szikra nincs pedigmárt cseréltem trafot is,a trafonak kell test? és ha igen meik kábel az
Dell Orto 40 NS karburátor eladó, 160 polini hengerhez, és arrow rendszerhez hangolva, brutális menetteljesítményt nyújt! Ára: 15e Ft
sem amal trafó eladó
rotax 123 főtengely is a blok hegerszet és gyujtás és kuplung nélkül 15e más minden benne van! és TÖKÉLETES!
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Zsolt!Nem szimeringcseréhez irtam széthúzni!Tudom 160 kb 155 főfuvi kell még Mitó 148 gyári pl.
én 1 csapágyoltbol szoktam veni szineringeket és tökéletesek! a blokot nem kell széthuzni a szimeringcseréhez!
ja és nem minden motor egyforma már alapbol a mito 125ccm a aprilia 160 ccm és más beálitát szükséges hozá
Zsolti karbi baja nincs Mitomról levettem karbit azzal is azt csinálta.Na mégegyszer minőségi szimering,ha nem ok széthuzás lesz tömitő paszta,és össze legalább tengely csapágyat is kidobom.A csapágyaknak pici kotyogása.160 pollini van rajta.
Üdv! Sintesi 125 gáz,illetve fordulatszám mérő bovden?Ár?
TENGELY próbáld meg már megjegyezni...
nincs dugulása a karbinak?
eseleg főtengej szimering még! nem füstöl jobban mint kelne?
Zsolti!A szimering lett cserélve,és tudod az a baj beindul hidegen minden ok,de bemelekszik akkor felpörög nincs alapjárat.A másik keverékcsavarra se reagál,ha betekerem teljesen le kéne állnia.Te arra gondoltam nem-e tömités baja van sonkánál kap farsot?A moci miota megfvan szar sajnos.
persze hogy tud ha a pici kis gumi körülöte kilyukad akkor kuka nem fog kinyitni a pover
sziasztok!Lenne egy kérdésem Rotax123 blokknál povernél is tud falsot szívni a motor?A motor nem elektromos poveres Aprillia Red Rose lenne szó köszi
Kalappal :)
mikor megláttam akkor megijedtem, hogy úr Isten ez tuti nem jó hát milyen kicsi. De aztán kimentem megnézni az enyémet meg úgy nagyjából hozzámértem, és rájöttem, pont akkora. :D Én is nagyon remélem, hogy jó lesz majd sztem holnap hozzáfogok. :D
Szia!
Örülök neki,remélem a cserével megszűnik a probléma
Nálam tökéletesen kemény volt vele a fék,még lehet egy kis fékolaj is maradt benne.
Megérkezett a főfékhenger, szerintem ez jó lesz, a teteje nem olyan mint az enyém, de szerintem tökéletes lesz :D Köszi
Megérkezett a főfékhenger, szerintem ez jó lesz, a teteje nem olyan mint az enyém, de szerintem tökéletes lesz :D Köszi
Elektronikaám van hozzá
Ahoz van cuccom Tel:06 70 459-6036
berugó? vagy cdi? :)