Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!tudna nekem valaki segíteni?érdeklődnék hogy a villa olajat lehet valami mással helyettesíteni vagy a teleszkópba csak az jó?ahol lakom csak castrol van én meg nem akarok olyan sok pénzt kidobni rá!
igen RV.itt egy kép.DUCATI ENERGIA 31 08 502 UC.ilyen volt benne.a szám csak tájékoztató jellegű,gondolom valami azonositó.
hello mindenkinek ,érdeklödöm ha lentröl a gyujtásrol jön áram de a gyertya nem szikrázik pedig cseréltem kábelt pipát gyertyát mindent akkor a trafom rossz mi? segitsetek létszi köszi replicárol van szo
Nincs mit, tudom hogy volt belőle vagy 3-4 darab, de akkor ezek szerint elmentek a gyújtásokkal együtt! De ha még aktuális telefonálok párat, hogy akad-e valakinél. Rv blokkhoz kell ugye?
azért kössz hogy megnézted.
Megnéztem nincsen már ilyen lendkerekem.
Sziasztok! Még kezdő vagyok itt de láttam hogy nagyon sok hasznos dolgot lehet itt találni ezért regisztárltam! Az lenne a kérdésem,hogy valakinek esetleg nincs eladó benzincsapja? Ha igen akkor lécci jelentkezzen itt: sinkovicsviktor@gmail.com Előre is köszi!
Hnapra teszek fel képet, mert nem tudom, hogy van-e még.
Sziasztok sürgősen keresek Aprilia af1hez 54.6os vagy annál picit nagyobb aránylag használható dugót gyűrűvel.
Hali!
AF-1 50 komlett váz 35.000ft,darabokban is eladó,posta ok,CSAK TELÓN KERESSETEK! 30 259-05-47
valaki tudna 125-ös sinesti replicához bal visszapillantó tükröt? illetve hozzávaló km/h csigát?
esetleg fotó+egy ár?
Nekem talán van lendkerekem.
hali.
elég régen jártam már itt.a motorom-hoz kellene valakitől akinek van af1 50 futurához RV blokk-os lendkerék ami fogaskoszorús ha lehet ékkel együtt és egy öninditó tartó keret,mert eltört.eladó lessz a mocim,mert megyek svájcba dolgozni.aki tud segiteni alkatrész ügyben,előre is köszönöm.
Sziasztok! Van egy jó power motorom ha valakit érdekel
Power rendszert nézted már? Valószínűleg neked nem elektronikus, hanem mechanikus. Ha ilyen 6000 ford.szám alatt hörög, fullad, akkor a power nyelv felhúzott helyzetben van és a kipufogócsatorna teljes keresztmetszetén áramlik a kipufogógáz, így alacsony fordulaton nincs akkora nyomatéka a motornak, ezért küszköd, és mikor eléri azt a bizonyos fordulatot ahol él a motor, onnantól húz. Ha hidegen melegen pöcc röff, valószínűleg nem karburátor hiba, de így elég nehéz megmondani.
Találtam egy service manualt-t hátha szüksége van rá valakinek. Igaz hogy olaszul van írva. Ha valaki tudna egy angolt akkor be linkelhetné ide
http://www.serviceaprilia.com/...
karbit beálítást bizd olyanra aki ért hozzá! karbibálitás azt jelneti hogy fuvokkat csereberélnek! nem a alapljárati csavart és a levegő csavart tekergeésből! ha nagyon sok levegőt acc neki hidegen nem fog beindulni!
sziasztok köszönöm a válaszotok. gyertyát cseréltem már vettem teljesen újat amire azt mondták hogy ez a gyári belevaló ngk b10eg azt hiszem. a karbit hogyan kell be állítani? egy csavart láttam amit lehet csavargatni az meg az alapjárati csavar. a másik van egy pici de azt ahogy tekergettük nem vettünk észre változást. ha valaki segítene azt megköszönném.
Próbáld meg egy másik gyertyával
köszi a segitséget
karbirátort kelne beálitani!
Sziasztok! Nagyon új vagyok a dologban meg ebben a motorban is. Kb 1 hete vettem egy af1 sinesti replika motort 125-öst. Nagyon szeretem már most csak lenne egy kis bajom vele és a segítségeteket kérném. A probléma az hogy a motor 5 és 6 ezres fordulat között ledadog. de mikor köb úgy a 6500-at eléri és nyit a power akkor meg mint az örült úgy megy. 5000-res fordulat előtt is szépen megy de ott így hörög és nem igazán akar menni. Légszűrőt cseréltem, gyertyát, illetve a karbi ki lett tisztítva, de még mindig. Ha esetleg valaki tudna segíteni hogy mi lehet azt nagyon megköszönném.
Szia!
A napokban találtam és nekem nagy segítség volt! Remélem neked is!
hogy kösem szint szinre mikor 1 kék 1 narancs 1 zöld fekete és egy fehér piros van rajta.ezek mennek a gyujtás kapcsolora. ötlet?