hello!tudna nekem valaki segíteni?érdeklődnék hogy a villa olajat lehet valami mással helyettesíteni vagy a teleszkópba csak az jó?ahol lakom csak castrol van én meg nem akarok olyan sok pénzt kidobni rá!
hello mindenkinek ,érdeklödöm ha lentröl a gyujtásrol jön áram de a gyertya nem szikrázik pedig cseréltem kábelt pipát gyertyát mindent akkor a trafom rossz mi? segitsetek létszi köszi replicárol van szo
Nincs mit, tudom hogy volt belőle vagy 3-4 darab, de akkor ezek szerint elmentek a gyújtásokkal együtt! De ha még aktuális telefonálok párat, hogy akad-e valakinél. Rv blokkhoz kell ugye?
Sziasztok! Még kezdő vagyok itt de láttam hogy nagyon sok hasznos dolgot lehet itt találni ezért regisztárltam! Az lenne a kérdésem,hogy valakinek esetleg nincs eladó benzincsapja? Ha igen akkor lécci jelentkezzen itt: sinkovicsviktor@gmail.com Előre is köszi!
hali.
elég régen jártam már itt.a motorom-hoz kellene valakitől akinek van af1 50 futurához RV blokk-os lendkerék ami fogaskoszorús ha lehet ékkel együtt és egy öninditó tartó keret,mert eltört.eladó lessz a mocim,mert megyek svájcba dolgozni.aki tud segiteni alkatrész ügyben,előre is köszönöm.
Power rendszert nézted már? Valószínűleg neked nem elektronikus, hanem mechanikus. Ha ilyen 6000 ford.szám alatt hörög, fullad, akkor a power nyelv felhúzott helyzetben van és a kipufogócsatorna teljes keresztmetszetén áramlik a kipufogógáz, így alacsony fordulaton nincs akkora nyomatéka a motornak, ezért küszköd, és mikor eléri azt a bizonyos fordulatot ahol él a motor, onnantól húz. Ha hidegen melegen pöcc röff, valószínűleg nem karburátor hiba, de így elég nehéz megmondani.
Találtam egy service manualt-t hátha szüksége van rá valakinek. Igaz hogy olaszul van írva. Ha valaki tudna egy angolt akkor be linkelhetné ide http://www.serviceaprilia.com/...
karbit beálítást bizd olyanra aki ért hozzá! karbibálitás azt jelneti hogy fuvokkat csereberélnek! nem a alapljárati csavart és a levegő csavart tekergeésből! ha nagyon sok levegőt acc neki hidegen nem fog beindulni!
sziasztok köszönöm a válaszotok. gyertyát cseréltem már vettem teljesen újat amire azt mondták hogy ez a gyári belevaló ngk b10eg azt hiszem. a karbit hogyan kell be állítani? egy csavart láttam amit lehet csavargatni az meg az alapjárati csavar. a másik van egy pici de azt ahogy tekergettük nem vettünk észre változást. ha valaki segítene azt megköszönném.
Sziasztok! Nagyon új vagyok a dologban meg ebben a motorban is. Kb 1 hete vettem egy af1 sinesti replika motort 125-öst. Nagyon szeretem már most csak lenne egy kis bajom vele és a segítségeteket kérném. A probléma az hogy a motor 5 és 6 ezres fordulat között ledadog. de mikor köb úgy a 6500-at eléri és nyit a power akkor meg mint az örült úgy megy. 5000-res fordulat előtt is szépen megy de ott így hörög és nem igazán akar menni. Légszűrőt cseréltem, gyertyát, illetve a karbi ki lett tisztítva, de még mindig. Ha esetleg valaki tudna segíteni hogy mi lehet azt nagyon megköszönném.
AF-1 50 komlett váz 35.000ft,darabokban is eladó,posta ok,CSAK TELÓN KERESSETEK! 30 259-05-47
elég régen jártam már itt.a motorom-hoz kellene valakitől akinek van af1 50 futurához RV blokk-os lendkerék ami fogaskoszorús ha lehet ékkel együtt és egy öninditó tartó keret,mert eltört.eladó lessz a mocim,mert megyek svájcba dolgozni.aki tud segiteni alkatrész ügyben,előre is köszönöm.
http://www.serviceaprilia.com/...
A napokban találtam és nekem nagy segítség volt! Remélem neked is!