szerencsére ezzel nincs gond néztem a gyertya pontosan az amit leirtál illetve a kábelek is patent állapotban vannak szerencsére nyagyon jó állapotnak örvend egy öreg csókátol vettem és nagyon vigyázott rá el lehet mondani kicsit hajlok a szabályzós elmélet felé csak még nincs pénzem rá és igy próbálok más lehetőséget természetesen kizárni köszönöm hogy segitesz és a többieknek is nagyon szépen köszönöm a segitséget és várom a további ötleteket
Kipufogó eladó.Lehetséges,hogy jó Rs-re is ezt nem tudom pontosan.
Rozsdamentes véggel.
Ugyanitt Af1 50 Futura bontódik.
Érdeklődj(Adatlapomon van elérhetőség) elég sok minden van még.
ja és kellene még első/hátsó féknek a fékolaj tartálya,komplett zár szerkezet(ülés,tank,gyújtáskapcsoló)lábtartó konzolnak az a része amire a lábat tesszük rá,fejidom,hátsó lámpa,gázmarkolat,2Tolajtartály,lánc.de csak ha nem nyúlott,műszerfal és a tartója,ha valakinek vannak ezek az alkatrészek légyszíves küldjön árajánlatot
helo segitség kellene nem tudom összerakni a váltót nem fogas kerekeket hanem a váltórúd és ami utána kapcsolódik hogy annak hogyan kellene állnia és a visszahúzó rugókat hova kel rakni eről kellene képet főlrakni vagy kőnyvet hol találok eről üdv
azt most vettem az tuti jo! de valamiért nincs szikra már a trafo elött sem volt csak megvolt szakadva a kábelja azért cseréltem. összevan dugva minden kábel és mégsincs szikra?
gyertyát nézd meg: NGK B10EG kell bele. Ha kisebb hőértékű, akkor okozhat ilyen jelenséget. Másik, a gyertyakábel repedésein(ha öreg) áthúz és nem teljes a szikra...szintén ezt a tünetet idézi elő. Nem árt a gyertyapipát is ellenőrizni.
tehát elméletileg ennyi csupán hogy cseréljem le mondjuk sajnos annyira nem vagyok nagy ász ebben de abban az esetben ha szétdurran ugymond akkor is megy
Segítséget kérnék! Az aprilia AF1 125 motorkerékpáromhoz keresek lendkereket! Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm! ly.greta3@gmail.com
mennyiért kb? :D
van 4-5 kábel csereberélni kel mig nincs szikra!4 vagy szint szinre kötni!
Rozsdamentes véggel.
Ugyanitt Af1 50 Futura bontódik.
Érdeklődj(Adatlapomon van elérhetőség) elég sok minden van még.
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
valaki nem tudna egy eladó af1 50 replica öindítót? nekem ugyanis meghalt a mechanika, nem tolja oda.. e-mail adatlapon, köszi :D
sos! segitsetek létszi.