Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

af1 125 maradékok
ülés 1000 , kerék 2000 , idom 2000 , kmóra 6000 , farok idom 2000 , segédváz 3000
Szia!
Láttam válaszoltál a kérdésemre és neked van eladó benzincsapod! Nekem sintessi-m van 125 arra való igaz? Ha igen akkor vevő lennék rá! Postát lehetne intézni igaz?

Válaszod előre is köszönöm!
akkor olcsó volt a javitás
szint szinre kell mindig kötni!
köszi,már jo van szikra végre valameik bunko forditvakötötte be a vészleálito kapcsolot.
jönni kel föl áramnak van 2 egyforma kábel van mikor kékek vagy citromsárgák azon váltoáramba vagy 15-30 voltig kel feljönni fordulat függő az a töltésért fele! a töbinek is jönni kel áramnak mivel a trafó abból kaja a jelet és az áramot!
hali rotax 127be keresek váltót és kuplung lamelákat és hengert dugó gyűrű kompl üdv zsolt
hali srácok segitsetek lécci, af1 125-ön a gyujtás álorész vezetékeiben mindegyikben kell áram legyen mert nekem csak a zöldben van a többiben semmi
aki tud segitsen köszönöm
egyéb csecse-becse=blokkban található apróságok :)
Szasztok!

Van egy 40-es Dell orto karbim, 160-as polini hengerhez tökéletes, 32-34-es szívótorokba belefér, csak kicsit fel kell bővíteni. Valakit érdekel? Csere érdekel!
Eladó egy pár darab idom, Futura szett, Replica "majdnem szett"...lámpák, indexek, stbstb. Ezeken kívül vannak még alkatrészek, blokkfelek, kuplung, fékalkatrészek, féktárcsák, gumik, kerekek, műszerfalak stbstb
mennyi teló olaj megy bele a sport pro 125be?sehol nem találom!valami javítási kézikönyvet lehet leszedni valahonnan?
http://aprod.hu/hirdetes/april...:
eladó lehetőleg egyben,ár:4ezer
akkor az sajna nem kell!mik azok az egyéb csecse-becsék?
nicasilos
hello!nicasilos a henger vagy vas?
Üdv!
Rotax 123 hengerem lecseréltem. A régi eladó!Igen baráti áron(még használható) Vannak még apróságaim:önindító,bendix,kuplung,váltó,meg egyéb csecse-becsék
Vannak iylen feliratok rajta, hogy bianco, rosso, meg verde, meg akármi, lehet hogy megdöbbentő, de azok a szinek olaszul:)
Ment rendesen vele kipörög meg minden
hali te ez a trafo volt az af1 en replicán? és ment vele mert nekemis trsafot kéne vegyek és ez olcsobb is mint a gyári. ment vele rendesen? irj köszi.
Mennyit adnál érte?
Helló! Mennyibe adod?
8500 Ft-ért tudok, hibátlan, makulátlan állapotút.
Szia!

Ha nem haragszol, én itt jelentkezem. Van benzincsapom, háromállású, elektronikás, hibátlanul működik, nincs letörve a tekerője stbstb... 3eFt az ára!