Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

APRILIA MOTORostalalkozo!

Helyszín: 2400 Dunaújváros Aranyvölgyi út 6. (gyülekezes a Tesco parkoloban)

Időpont: 2012 Augusztus 20.
Gyülekezes: 10:00

Program: fakultativ

Aki ráér és akar, jöhet.
Bocsánat, hogy elég későn szólunk, elvileg Tuareges fórum találkozóra gondoltunk, csak hát nem lettünk elég sokan....
Így jöhet aki akar, márka és típustól független.

Üdv, Gergő
http://robogoalkatresz.odormot...

Ez is RAM Piston :) furcsa, de mintha olcsóbb lenne, mint amit te kínálsz. Volt hozzá szerencsém, a RAM Pistonhoz. Ugyanilyet rendeltem, de hát inkább nem mutatom meg mi történt a dugattyúval.... (széttörött NORMÁL használat mellett.)
Aprilia AF1 Futura 50-re jó állapotú plexit vennék!
Ram PISTON. Ez olyan 53.99-es lehet.
Valamiért nem tudok képet feltölteni,de azért próbálkozom....
olajat azt tudom állítani?
Lánc feszességet hogy kell állítani?
Kösz a segítséget!
vagy sok olaj is lehet! nem füstöl nagyon?
persze hgy hiva hogy folyik a viz fotozd már le hol van az pontosan! amugy lehet hogy trafó vagy alplap is! vagy csak karbi beálitás
HELP!
125 af1 sintesi..alapjárat tökélrtes,ha húzom neki dadog,nem pörög...(új gyertya,trafó,kábel,pipa lecserélve,karbi kipucolva)MI LEHET A HIBA?
Más: (123 rotax blokk)elől ahol felfogatom a blokkot a tartó vázra,ott van (gyárilag) 1 pici lyuk(felfogató csavar fölött) .Ha beindítom, ott azon a kis lyukon,folyik a víz... HIBA?
Rossz a karmatyú,és elengedi a nyomást!A legjobb,ha veszel másikat.A motorral jártam igy,de hiába vettem felujitott semmit se ért,mert már kopot volt munkahenger sajnos.
a karmantyu az ujára
itt tuc rendelni :www.italmondo.hu
használtan
Ez az új ára? vagy használtan ennyi?
50 ccm be nem tudom !
én 125 ccm el folkozok aban 5e a főfékmunkaheger
a karmantyu meg kb 1-2e
a karmantyú, és a főfékhenger mennyibe kerül nagyjából? csak hogy tisztába legyek vele.
levegős a rendszer le kel lágteleniteni! ha az nem segit akkor karmantyucsere vagy főfék munkaheger csere!
SEGÍTSETEK!
Miért van az, hogy ha lenyomom a hátsó féket. akkor ugye felkeményedik fog rendesen a fék, de rövid időn belül lejjebb megy a pedál és csökken a fékhatás? Ha gyengén nyomom le akkor szinte rögtön teljesen lemegy a pedál és nem fog a fék. Segítsetek mi lehet a baj? Elképzelhető hogy levegős a rendszer?
milyen márka? nekem jelenleg 53,99 méretü dugattyú van a nicasilos hengeremben, jo lenne bele ?
hátsó főfékhenger eladó, 3500 ft.derbiről való és érzékelöt nem tudsz bele hajtani,de tökéletes!
Megnéztem, sajnos ez perselyes hengerhez van, annyi van ráírva h 54.00. Tudom h ezekhez a nicasil-os hengerekhez való dugóra ráírják a méretszámot (A B C D E F) de ezen nincs. Utánanéztem és ez perselyes hengerhez való, biztosra!
Akkor lesd meg mi van a dobozára írva, vagy a dugattyú tetőbe ütve . A B C D E ?
Viszont egyszerűbb lett volna , ha raksz fel róla képet :) Aztán ennyi :D A dugótetőn is rajta kell lennie, meg a dobozán is..
Italmondo-n így van:
A-53,96
B-53,97
C-53,98
D-53,99
E-54
továbá van 1 rotax 123 blokk gyujtás és hegerszet nélkül 30e
sem amal trafó 12e
rotax 123 henger szett eladó vasperselyes az ára 20e
Fogalmam sincs. Milyen méretű a C-s dugattyú, megmérem neked, hnapra.
És az milyen méret?
A, B, C, D? Ha B-s, vagy esetleg C-s, akkor jöhet