Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válaszoltam.
Ide sem fogok gyorsabban válaszolni mint az e-mailre.Mivel egy időben nézem ezt is és az e-maileket is.
írtam e-mailt :D
Megérkeztek a képek.
Mennyiért adnád?
Nem tudsz valakit akinek kéne hozzá alkatrész? van majdnem egy komplett blokkom feleslegbe
Akkor talán majd most
Nem jött meg a citromailoson az e-mailed.
Van 1 freemail-es címem is küld el arra légyszi mert szerintem a citromail hibájából nem érkezik meg.
Tehát az e-mail amire küld: myftp@freemail.hu

myftp(kukac)freemail(pont)hu
Re.
Ment az e-mail!
Helló!
Nem válaszolt a kolléga a levelemre így ha érdekel a plexi akkor adatlapomon található elérhetőségen folytathatjuk a többit
egyébként nekem is AM6os a blokk
Tolásra se indul? Nekem úgy van, hogy ha hidegen indítom akkor simán indul gombra. Járatom egy percig kb, leállítom és ha utána akarom indítani, akkor már önindítóval nem indul, csak tolásra. Mondjuk nincs is berúgókar. De egyébként hamar beindul utána egy kicsit fordul a kerék és már jó is.
Egyébként próbáld meg másik gyertyával. Mert lehet h terhelés alatt már nem ad szikrát.
Aprilia Af1 Futura 50-re veszek plexit!
aprilia af1 bontódik van rotax 123 alkatrész is!

sem amal trafó is!
ducati feszabályzó
felnik gumik idomok stb.
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Aprilia Tuareg, AF1 125 km óra meghatjás
Ára: 4eFt
Érd:
garancz.jozsef@hotmail.com
06-30/8146410
Alapméretes 54.00 van a dobozra írva, alsó mérete 53.95. 10e Ft az ára, Dobozban zacskózva sosem használt.
Dugattyú milyen méret/mennyibe fáj?
Előre is köszi...
Kompresszió?
Lenne egy kis problémám a héten lett kész az af 1em mineralliu am 6os blokk van benne pénteken elmentem vele egy körre kb 2 km hazajöttem utána is szépen indult. Tegnap elakartam menni vele a boltba és nem indult be. Ma megnéztem szikra van a gyertya jó a karbit kitakarítottam a membránt kicseréltem de semmi. Ötlet?
Ha nem jönne össze az üzlet akkor érdekelne engem is a plexi.
Mentek a képek.
Elvileg passzolhat, a tükör szerintem mindenképpen, de a plexi is, képet is tudnál küldeni? Profilomnál találsz e-mail címet arra elküldheted.
Eladó a képen látható:
-70ccm hengerszett (henger,hengerfej,dugattyú) 15000
- komplett kuplung 5000
- Főtengely 5000
- Váltórész 5000
- Vízpumpa 2500
- Olaj szivattyú 3000
- Jobb és bal blokk darab 5000
- Deknik 500/ db
- Aprilia kilométer óra 2000
- Berúgó kar 2000
Ezek egyes termékeknél irány árak!
Ha az 50-es futuráé passzol hozzá akkor nekem van plexim és tükröm is.
Vennék AF1 125 Sport pro Plexit és tükröket.

Valamint vannak eladó 123-as blokkalkatrészeim, váltó kuplung, blokkfelek dekni hengerfej, 0km-es dobozos dugattyú 125ccm es 122/123-as hengerhez.