Sziasztok.
Valaki tudna küldeni képet 50-es Futura féklámpa kapcsolóról? elsőröl hátsórol kellene. mert az enyémben sajnos nincs :( és nem tudom hogy hol lenne a helye.
a blok bal oldalán! a fölső kupakot kicsavarod a dekninél és ott! kb 6-7 dl kel bele és 10w40 minél márkásabb!
van szintjelző csavarja is a dekninek adig kel tölteni mig ott meg nem cseppen!
gyári kipuf!
ki tudom égetni ha kel!
pestre ha menyek is csak vonattal szóval nem nagyon tudom elvinni!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel:06307316232
másik dolog: reggel jövök haza, megállok a pirosnál és a fordulatszámom fennakad 3-3,5ezren kiveszem üresbe elveszem a kezem akkor is ha húzok neki egyet vagy kihúzom betolom a szivatót visszaesik normál 1,5ezerre (arra lett belőve). megyeek két lámpát megállok jó (1,5) megyek mégegyet megint fenn akad.... mi lehet a gondja nem tudod?
Na ez jólhangzik főnök! folytások benne? ki volt égetve? és mikor jársz pest fele vele? :D:D:D:D:D:D:D van valami optikai adatkészleted róla? (fénykéjp)
jóestétet! van valakinek eredeti nem buherált kipuf rendszere 88as sintesihez? és köbö mennyibe fáj? meg hogy tudom megnézni azt hogy kap e elég olajat a moci a keverékbe?
rotax 123 alkatrészek eladóak!
blokk gyújtás és hengerszet nélkül tökéletes 30e
sem amal trafó 12e
ducati feszab 6e
és még elégé sok alaktrész van!
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Kis segítséget kérnék. Szét kellett húzzam az Rv4-es blokkot főtengely csere miatt, és két "csapágygolyó" esett ki a blokkból. A nagyobbiknak meg van a helye, az a rugó felé megy ami a váltódob alatt van. A kisebbik hová kell? Kuplungtengelyhez?
Valaki tudna küldeni képet 50-es Futura féklámpa kapcsolóról? elsőröl hátsórol kellene. mert az enyémben sajnos nincs :( és nem tudom hogy hol lenne a helye.