Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Valaki tudna küldeni képet 50-es Futura féklámpa kapcsolóról? elsőröl hátsórol kellene. mert az enyémben sajnos nincs :( és nem tudom hogy hol lenne a helye.
Helló a hőfokmérőrő gombáról tudnál küldeni egy képet?
Üdv
Eladó Aprilia AF1 125 km csiga! Árban megegyezünk! 06308146410
köszi a gyors és részletes választ. sikerült a művelet
a blok bal oldalán! a fölső kupakot kicsavarod a dekninél és ott! kb 6-7 dl kel bele és 10w40 minél márkásabb!
van szintjelző csavarja is a dekninek adig kel tölteni mig ott meg nem cseppen!
karburátorba!
dugulás? ne szivass.! hol?
hali rotax123-on hol kell olajat tölteni?
dugulás!
gyári kipuf!
ki tudom égetni ha kel!
pestre ha menyek is csak vonattal szóval nem nagyon tudom elvinni!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel:06307316232
másik dolog: reggel jövök haza, megállok a pirosnál és a fordulatszámom fennakad 3-3,5ezren kiveszem üresbe elveszem a kezem akkor is ha húzok neki egyet vagy kihúzom betolom a szivatót visszaesik normál 1,5ezerre (arra lett belőve). megyeek két lámpát megállok jó (1,5) megyek mégegyet megint fenn akad.... mi lehet a gondja nem tudod?
Na ez jólhangzik főnök! folytások benne? ki volt égetve? és mikor jársz pest fele vele? :D:D:D:D:D:D:D van valami optikai adatkészleted róla? (fénykéjp)
nekem van 1 kispufom végdob nélkül 5e
nekem van 125 ccm hez komplet légszürőm 3e-be! tökéletes!
Rotax blokk egyben vagy bontva illetve RS , Af1 alkatrészek!

304351769

orozoli2002@yahoo.com
Eladó Aprilia AF1 2év műszakival menetkész állapotban rotax 123 blokkos 130ezer ft
Amennyiben 125ccm és rotax123-as a géped, akkor tudok komplett kipufogóban segiteni ha érdekel, emailon irj rám!
Üdv
HA 125-öshöz keresed akkor tudok benne segiteni! Emailon irj rám ott a részleteket
patvaros87@gmail.com
Üdv
üdv! keresek futurához komplett kábelköteget, meg légszűrő házat!
ha valakinek lenne esetleg!?
jóestétet! van valakinek eredeti nem buherált kipuf rendszere 88as sintesihez? és köbö mennyibe fáj? meg hogy tudom megnézni azt hogy kap e elég olajat a moci a keverékbe?
Sziasztok!
Valakinek volna 125-ös af1futurához plexije?
rotax 123 alkatrészek eladóak!
blokk gyújtás és hengerszet nélkül tökéletes 30e
sem amal trafó 12e
ducati feszab 6e
és még elégé sok alaktrész van!
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Hy!
A motor minden alkatrésze eladó,kivéve a blokk:30 259-05-47
sziasztok!
rotax 123 alaplap kellene, jo arban de 100% leprobalt. ajanlatokat kerem az e-mail cimemre markisa_17@yahoo.com ha lehet kepekel
Sziasztok.

Kis segítséget kérnék. Szét kellett húzzam az Rv4-es blokkot főtengely csere miatt, és két "csapágygolyó" esett ki a blokkból. A nagyobbiknak meg van a helye, az a rugó felé megy ami a váltódob alatt van. A kisebbik hová kell? Kuplungtengelyhez?

Előre is köszi a segítséget.