Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van fékcsövem az ára 3e
nekm van kipufom végdob nélkül az ára 5e
Hello.
Hátsó fékcső érdekelne, meg van e még, és hogy mennyi a fékcső hossza. Ha tudsz képet rakni fel róla megköszönném.
van hozzá valami linked?
rutinműtét csak egy telószár szimmering csere.
De , attól függ hogy mi bajod a mociddal :)))
japon.
YO! Kinek van egy jóféle szerelő ismerőse budapesten? akihez megéri elvinni a motort jó alkatrészt tesz bele és nem lehúzós? sürgős lenne! köszi!
Af1 50 hez kellene nekem jeladó! Ducati Enregia tud valaki segíteni?
Én meg leírtam, amit szerettem volna. Kijelentő módban, nem kértem kommentárt. Köszönöm.
Szerintem én nem így beszéltem veled hiányzik a tisztelet a mai emberekből!
Leszarom, hogy mennyiért vetted. Ennek ez az ára, mert ennyi volt a javítási költség, amivel tartoznak. Sok sikert a hasidom vásárláshoz.
Ugyan ilyenem van csak hasidom nincs meg hozzá nem az üzletedet akarom rontani de én 55-ért vettem és működik!
*Hasidom
Ha nem darabokba külön adod el akkor árulhatod egy ideig ha gondolod engem hasidm érdekel ha meg csak egybe akarod eladni akkor ez van!
Minden megvan hozzá, de én nem akarom megbontani. Nem tudták kifizetni, és itt hagyták nekem. 50-es papíros, tehát nem rendszámos...60 pénz az ára, nekem ennyibe van.
szia!
mennyit gondolta erte?
markisa_17@yahoo.com
Szeva!
Kipufogót mennyibe adod hasidom megvan hozzá?
szia!
akumulator milyen? kuplung kiemelo? mennyibe kerulne ez a ketto?
markisa_17@yahoo.com
Eladóóóóóó! Motorhibás, de minden alkatrésze megvan. érdeklődni: giraffe64@freemail.hu
2000+posta? Nem akarok szarrágónak tűnni, de most tényleg nincs pénzem, hiába írnék magasabb összeget- mert tudom többet ér- ha nem tudom kifizetni. Megjavítani is már csak azért akarom hogy ne hibásan kelljen árulni a motort. Köszi a megértést!
azt rögtön gondoltam de lenne más dolog is amit megnézetnék meg gondoltam hátha van tapasztalat hogy kinél érdemes bütyköltetni a kicsikét
azt szinte bármilyen motor szerelö megcsinálja
tud valaki pesten egy megbizható szerelőt aki ért is az apriliákhoz és olcsón dolgozik? telószimering csere kéne...
találkozott már valaki olyan problémával hogy a váltókar beleakadt a váltó rúdba(menetesszárba)? :D illetve az miért van hogy kevesebbet mutat a km óra mint a valós sebesség?