hát az ugy volt hogy nem mért az óra... leszedtem a spirált és megnéztem nem volt eltörve semmi baja az alsó végén volt egy réz kis biszbasz azt visszaraktam rá gondolom valami alátét vagy mi a tök. visszadugtam lenn és fenn visszacsavartam mért. szal addig ok lementem vele 2km-ert és megint nem mért. szóval azt gondolom hogy mivel a kábel csak ugy fityeg a levegőben tudod kicsit hasa van vagy nem tom elmagyarázni szal nem egyenesen jön le hanem meg van hajolva mivel a vezeték nincs a két végén kivül hozzárögzitve a motorhoz. a kawa ninjánál meg van egy kis tartóu vas amin keresztül vezeted. szóval a mire gondoltam hogy lehet azért csuszik ki a tetejéből mert nincs belerakva egy kábelvezetőbe vagy valami azért voltam kiváncsi háátha van valami amibe bele kell vezetni... nemtom...
most ezt nem értem
hogy hogy kicsuszik mikor felvan csavarozva 1 oldalt? vagy ha lecsevarozod alul és ugy jön ki?
ugy ki kel neki jöni csak akkor foeditva van benne a spirál! egyik oldalt leni kel 1 kis bütyöknek aki nem engedi kicsúszni!
a lánckerket ugy lehet fesziteni hogy leszeded a lánckereket és a vila végén van 2 csavar azt felazitod és a excenertkotogtatod előre és gy megy hátrafele a tengej!
srácok az mennyire normális betegség ha kicsúszik a spirál a km órából? a siprál oda van rögzitve amugy a motorhoz valahol vagy csak lognia kell a levegőben?
Ha valaki tud olcsón alapot állórészt és lendkereket egyben szóljon af1re 50eshez vagy adok érteam6 alktrészeket blokk felek olajszivatyú vízpumpa stb.
Kinai nem kell senkinek szerintem.mert akik ilyen olcsó blokkot tesznek a mociba mind igy járnak.14 000ft az új alaplap 12 000ft a lendkerék. Elektronika jó hozzá ami van neked.Vagyis kompletten 26000ft.nekem van hozzá.
Gyári generic blokkra való aminek nincs köze az olasz minarelli gyujtáshoz.Ahoz hogy az normálisan menjen ducati energie gyujtó trafó és alaplap kell hozzá és ehez való lendkerék
egész küllföld zeng a kémiai tisztítástól talán a társbérlők ezért majd nem tépik le az arcom. kipróbálom letesztelem a technikát veszteni nem veszthetek. ha sikeres lesz mi apriliások mondhatjuk azt először majd hogy gányolás olvasztás és deformálódás nélkül gyárira vágungk egy rezót! :) majd jelentkezem ha kész vagyok
! drukkoljatok
hogy hogy kicsuszik mikor felvan csavarozva 1 oldalt? vagy ha lecsevarozod alul és ugy jön ki?
ugy ki kel neki jöni csak akkor foeditva van benne a spirál! egyik oldalt leni kel 1 kis bütyöknek aki nem engedi kicsúszni!
Az AF1 futurának hogy lehet állítani a lánc feszességét?
SÜRGŐS lennne!
előre is köszi!
Vasárnap 100% hozok egy futurát!
5eFt, ha megfelel akkor megy az ülés!
csak nehogy anyira kémiáz hogy felrobansz vagy szétmarja a rezort
! drukkoljatok
tel:06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu