Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Még egy pár napot tudnál várni, mert ismerősömnek lehet hogy van.
ha mégse talál akkot hétfőn utalom is a pénzt.
Köszi
üdv. Alex
Mekkora a legszélesebb hátsó gumi, ami felmegy 125 Futurára?
gumi? mehet majd?
Eladó af1 futura 125
gyári fényezéssel
jó állapotban
beszámításból kaptam
50-es papirokkal
kb 140-et megy
power, orák, visszajelzők....minden jó rajta
34-es karbival
nem volt széthajtva

Ha bármi kérdésetek van irjatok!
irányár 140.000Ft
aalex13@freemail.hu
Sziasztok! Valaki tudna segíteni,hogy miképpen tudnék a féken állítani mind elöl és hátul. Mivel szerintem nagyon szorul a tárcsa és a betét menet közben, melegszik az egész fékem.
mennyit ér egy érintetlen kábelkorbács sintesihez?
Sziasztok.
Spirálos fordulatszámmérőt átlehet alakítani elektromosra?
Üdv.
Nekem van hozzá elektronika gyári bontott 6000ft Új utángyártott 7000ft Gyári új 10 000ft.
Valakinek van ames blokk a gépében a jeladót hova szereljem mert nem az állórészre az biztos pár képet tudnátok küldeni előre is köszi? Valaki használt már a gyári ducati gyújtás helyet malagutit?
Del Torro mint a bika
Dellorto
dellorot
keresek OLCSÓN! dello rot 24 karbit! csak tökéletes érdekel!
Szia bence valamelyik nap nemjársz pesten valahol? délpest környékén ?
Ti honnan szoktatok fékbetétet rendelni? Mekkora kell a 125-ös Futurába?
valaki nemtudna mondani valami praktikát hogy tegyem össze a váltót ? csakmert egyszerre kell berakni mind az 5 tengelyt és rohadtul nemakar sikerülni.....
illetve itt egy másik is

http://italmondo.hu/shop/25-la...
Sziasztok. Olvastam, hogy lánckereket kerestek AF1hez. Én találtam egyet nem tudom, hogy jó e ez nektek de azért hátha tudok valakinek segíteni.
Üdv.

http://italmondo.hu/shop/25-la...
valaki tudna linkelni, vagy küldeni 50-es af1 hez kapcsolási rajzot? és esetleg ha valakinek lenne gyújtáselektronikája hozzá, jó pénzért megvenném köszi!
Sziasztok! Az af1 emnek elromlott a gyujtótrafója tudvalaki küldeni nekem 1 linket hogy miet rendeljek bele köszi elöreis
Hali!Aprilia 50- be Nem tölt akksira vissza!Fesz szab. jó vezeték szakadás nincs marad a tekercs!Tud valaki ilyet?Köszönöm
oké köszi
aréna pláza...m7 kivezető valamelyik kút, árkád, keleti, erzsébet híd, váci utca, citadella feljárata, m3 bevezető valahol...de mindenképp beszélnünk kell délelőtt. Vagy 10ig lejössz 60ba.
fuu legjobb pest lenne hol tudnánk találkozni ?