Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos..a henger víztér ragasztás TÖKÉLETES!
már csak beállítási problémákkal küzdök:( (Alapjárat tökéletes,de ha oda húzom,dadog)
nekem van trafóm itt a kép ere gondoltál?
az ára 12e és tökéletes
sziasztok valakinek van eladoban sajnos a nevét nem tudom de van a gyertyapipa nah és abbol ami jön kábel bele abba a kék dobozba nah a kéne nekem doboz kábellel együt
Hali.

Akkor tudsz képet küldeni a fékcsőről? És az fontos lenne milyen hosszú .

Köszi
Holnap készítek róla képet! A fehér idomra gondolok, ami a kerék mögött található. Tudtommal a Futurákon nincsen külön hasidom, hanem az oldalidomok érnek össze.
Üdv!
Érdekelne a hűtő előtti műanyag idom tudsz róla képet küldeni és a hasidom megvan hozzá?
Sintesi olajtartály 1000
Futura hátsó kerék, lefüstölni való gumival 5000
Futura fejidom 3000
Hűtő előtti műanyag idom 1000
Két főtengely 5000/darab
Két szívócsonk 1000/darab
Első-hátsó féknyereg(hiányosak) 8000/2db
Lábtartók 1000
Hátsó kerékagy 3000
Hátsó féktárcsa 4000
Blokkfelek 5000
Kiegyenlítő tartály, akkutálcával 1000
160 cm3-es henger kicsit sérült dugattyúval 20000
Rendszámtartó 1000
Komplett kuplung lamellástól 8000

Ha más érdekelne, kérdezz, lehet, hogy van! Árat is meg lehet beszélni!
Sziasztok!
Még mindig keresek AM6-os blokkhoz hőfokmérő gombát. Akinek van ne tartsa magánál, hanem jelezze nekem!
NAGYON SÜRGŐS LENNE
Üdv.
nagy kiárusitást tartok! kinek mi kel? vigyétek olcsón!
szinte minden van rotax 123-hoz!
sem aml gyujtás is!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel:06307316232
elküldtem a képket!
szerinem van nyomás a viztérfedélmél!
Mennyi az ára?
Tudsz képet küldeni róla?Email:sipi424@freemail.hu
Már szárad:) Hamarosan teszt!
nagy nyomás ? inkább csak meleg. Ha egy ilyen epoxi ragasztó jó a blokk belső felére kitöltésnek (ahol tényleg nagy nyomások uralkodnak), akkor szerintem jó lehet akár a víztérre is..
szia, hívj fel: 20-256-16-82
Holnap kapok képet a fékcsőről szaraz18-tól , ha nem olyan ami nekem kell akkor lehet érdekel a tied,de mindenképp kellene arról is kép, és hogy milyen hosszú. előre is köszi
Köszi, megfelel, várom a képet.
szerintem nem fogja birni a ragasztás nagy nyomás van aba!
Igen,ezért nem hegesztem!Plastic Steel Epoxy S-6 kétkomponensű ragasztó talán megfogja....
Mitől repedt el ?
Szerintem egy próbát megér, aztán vagy megállja a helyét, vagy nem. Viszont érdekes lehet, hogy mivel ragasztod ? (ha hegeszteni akarod, azt is lehet... csak kellene hozzá valami spéci leszorító, hogy ne másszon el a hengered semerre.. gondolok itt ezekre : óvális lesz a belső, vagy deformálódik a felsősík..esetleg az alsó sík..)
maga a henger külső része
a viztérfedél repeddt el?
au akkor ujat érez!
ha a henger a víztérnél megrepedt ragaszthatom,vagy halott ötlet?
Helló!
Megvan még igen,holnap küldök róla képet,ha megfelel a többit privátban megbeszéljük :)