sziasztok valakinek van eladoban sajnos a nevét nem tudom de van a gyertyapipa nah és abbol ami jön kábel bele abba a kék dobozba nah a kéne nekem doboz kábellel együt
Holnap készítek róla képet! A fehér idomra gondolok, ami a kerék mögött található. Tudtommal a Futurákon nincsen külön hasidom, hanem az oldalidomok érnek össze.
nagy kiárusitást tartok! kinek mi kel? vigyétek olcsón!
szinte minden van rotax 123-hoz!
sem aml gyujtás is!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
tel:06307316232
nagy nyomás ? inkább csak meleg. Ha egy ilyen epoxi ragasztó jó a blokk belső felére kitöltésnek (ahol tényleg nagy nyomások uralkodnak), akkor szerintem jó lehet akár a víztérre is..
Holnap kapok képet a fékcsőről szaraz18-tól , ha nem olyan ami nekem kell akkor lehet érdekel a tied,de mindenképp kellene arról is kép, és hogy milyen hosszú. előre is köszi
Mitől repedt el ?
Szerintem egy próbát megér, aztán vagy megállja a helyét, vagy nem. Viszont érdekes lehet, hogy mivel ragasztod ? (ha hegeszteni akarod, azt is lehet... csak kellene hozzá valami spéci leszorító, hogy ne másszon el a hengered semerre.. gondolok itt ezekre : óvális lesz a belső, vagy deformálódik a felsősík..esetleg az alsó sík..)
már csak beállítási problémákkal küzdök:( (Alapjárat tökéletes,de ha oda húzom,dadog)