Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint tudsz amit én nem ?:D honnan tudod hol lakok ?:O
azt irjátok le légyszives, hogy miylen áttétellel, mennyit kéne ennek a gépnek mennie ?
Van hozzá tükröm és nem is laksz tőlem messze csupán 15 km-re
Sziasztok! olcson hozzájutottam egy Aprilia af1 (szerintem pro sport) géphez. néhány kérdésem lenne:
-a motornak alapjáraton kopogó hangja van, de hallottam olyat h a rotax blokkok ilyenek.felpörgetem, szépen szól.. mikor utal motor problémára ? amúgy könnyen indul, szinte pöccre.
-visszapillantó tükrök kellenének, jó erre több tipusé is vagy vannak univerzálisak?
- jobb oldali légbeömlö lenne valakinek? vagy ez mennyire fontos a motornak?
-jobb hátsó lábtartó valakinek lenne?
-mennyi az egészséges végsebessége ennek a motornak?
köszi a válaszokat!
Igen azt láttam mivel tudom hogy nagyon ritka az rv blokk így azzal is tisztába vagyok hogy nehéz az alkatrész hozzá meg láttam több oldalon is hirdeted a mocit de mondj egy összeget amit neked megér és legalább akkor tudod majd használni a motort!
Ment e-mail
8e dugóval.
eladó vagy csere, ha valakit érdekel! kicsit foglalkozni kell vele, vagy alkatrésznek! amúgy teljesen üzemképes jó motorral!csere érdekel :robogó, műszaki cikk stb...
Jancsiur 1000+postáért ajánlott egyet csak sajna más tipusú volt. Valami hasonló összeget tudok csak szánni rá, nagy a válság sajna....
Neked mennyit érne meg mondj egy árat!
Ez nézőpont kérdése én szeretném minél olcsóbban megúszni a javítást! Mit tudsz ajánlani? Kellene nekem a vízpumpa, a meghajtó fogaskerék, és egy szimering.
nem kaptam meg!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Küldtem emailt!(Rotax 123 henger)
Sziasztok kéne egy kis segítség dicatti energia gyújtáshoz kéne nekem alaplap vagyis az az alu konzol amire csavarozom az állórészt segítsetek.
Mennyit ér meg neked a vízpumpa?
Szeva!
Van eladó hengerszettem 70ccm-is használt 15000-be odaadom ha érdekel!
rotax 123 alkatrészek eladóak(minden van)
és még pár af1 cucom maradt olcsón adom!
hátso leninek darabja 4e (több szinbe is!
van hozá gumim is!
Telefonszámot tudnál adni?
Üdv. Keresek sürgősen minarelli rv blokkhoz hengert+dugót, jó állapotút!
Üdv!
Érdekelnének a burkolatok a kipufogó és a karbi is ha van!
Szeva!
Karbit mennyibe adod?
Szeva!
Karbit mennyibe adod?
igen rv4, bár mindegy mert minden rv-be ugyan az a vízpumpa.
Szevasztok rv4-es blokkhoz érdekelne a következő alkatrész akinek van írjon köszöntem!