Sziasztok! olcson hozzájutottam egy Aprilia af1 (szerintem pro sport) géphez. néhány kérdésem lenne:
-a motornak alapjáraton kopogó hangja van, de hallottam olyat h a rotax blokkok ilyenek.felpörgetem, szépen szól.. mikor utal motor problémára ? amúgy könnyen indul, szinte pöccre.
-visszapillantó tükrök kellenének, jó erre több tipusé is vagy vannak univerzálisak?
- jobb oldali légbeömlö lenne valakinek? vagy ez mennyire fontos a motornak?
-jobb hátsó lábtartó valakinek lenne?
-mennyi az egészséges végsebessége ennek a motornak?
köszi a válaszokat!
Igen azt láttam mivel tudom hogy nagyon ritka az rv blokk így azzal is tisztába vagyok hogy nehéz az alkatrész hozzá meg láttam több oldalon is hirdeted a mocit de mondj egy összeget amit neked megér és legalább akkor tudod majd használni a motort!
eladó vagy csere, ha valakit érdekel! kicsit foglalkozni kell vele, vagy alkatrésznek! amúgy teljesen üzemképes jó motorral!csere érdekel :robogó, műszaki cikk stb...
Ez nézőpont kérdése én szeretném minél olcsóbban megúszni a javítást! Mit tudsz ajánlani? Kellene nekem a vízpumpa, a meghajtó fogaskerék, és egy szimering.
-a motornak alapjáraton kopogó hangja van, de hallottam olyat h a rotax blokkok ilyenek.felpörgetem, szépen szól.. mikor utal motor problémára ? amúgy könnyen indul, szinte pöccre.
-visszapillantó tükrök kellenének, jó erre több tipusé is vagy vannak univerzálisak?
- jobb oldali légbeömlö lenne valakinek? vagy ez mennyire fontos a motornak?
-jobb hátsó lábtartó valakinek lenne?
-mennyi az egészséges végsebessége ennek a motornak?
köszi a válaszokat!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Van eladó hengerszettem 70ccm-is használt 15000-be odaadom ha érdekel!
és még pár af1 cucom maradt olcsón adom!
hátso leninek darabja 4e (több szinbe is!
van hozá gumim is!
Érdekelnének a burkolatok a kipufogó és a karbi is ha van!
Karbit mennyibe adod?
Karbit mennyibe adod?