Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia vettem tőled egy red rose 50 hátsó kereket
erre ugy nem kell menestő?
csak a lánckerék, hardi, zéger nem?
erröl lenne szó:
Af1 futurához keresek hátsó ülést!
Tudok mindkettőben segiteni ha érdekel, lejjebb megtalálod az elérhetőségemet!
ÜDv
Tudok egy makulátlan állapotút ha érdekel, emailon keress meg:
patvaros87@gmail.com
Sziasztok!

Az rv blokkban nincs kiegyenlítő tengely?
szia
fékolajtartályom az van 1e
és holnap ha nem viszik el a trafót akkor lesz trafó!
kellene két elsö telo ha lenne valakinek ,de legyen már használhato kőszi
valakinke van elado trafoja és elsö fékolajtartálya vagy egy kérdés a fékolalytartálynaka szintjelzöjébe beledughatok egy vcsavart eddig is azvolt benne csak kiesett:DDDD
hello tanksapka kulcsal van nekem szerintem
kuplungkar van!
Eladó ÚJ! Rotax 122-123 160 CC polni henger.
Ár: 65.000Ft

06306051630
Ha érdekel tudok benne segiteni!, adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz
Hello nincs valakinek 94-es sport pro af1 hez tanksapkája meg kuplung karja ?
Nem bont valaki AF1 Futurát? Hátsó ülés kéne. Ilyen a hátulja.
Itt a gond nem kicsi.
Nekem van hozzá Elektronikám meg gyujtás alaplap is újban meik kellene. új alaplap 15 000ft elektronika utángyártott új 6000ft gyári új 10 000ft
Nem gyári a kábelezésem, nem ér nekem semmitse a színkód. Az előbbinél nemtudok semmitse többet írni, a vil tekercsről alapjáraton 7-8 volt és több mint 2 amper jön, a gyújtóról 2500 rpm-nél 200volt körül és 0,045 amper a test ugye test, a jeladó meg biztosan jó, nekem csak ennyi kábelem van.
a tekercsböl nem 4 kábel jön ki! van 2db egyforma kinek mijen szinü általában vagy 2db kék vagy citromsárga!
és még van 3 ami a trafóra megy! szint szinre kel kötni! ha jó a kábelköteged akkor nincs gond!
Lenne még egy kérdésem: jön ki 4 kábel az alaplapról: sárga a világításé, piros a jeladóé, zöld a gyújtásé, égy egy fehér a test. Hogyan kellene bekötni az akkumlátor töltést? Van 2 fesz.szabom a világitásé ami 3 sarus ami rendesen be van kötve, meg ami az akksié lenne ami 4 sarus amin van egy - egy + egy "vill" meg a váltóáramú bemenet.
Miért van az hogy mentem pár kört akkor még szépen töltötte az aksit aztán másnap megint mentem és mire haza értem azt vettem észre hogy nem tölti az aksit és már se az index se az önindító nem megy..-.-
Lehet valami vezeték kihúzódott?
Sziasztok ! Keresek AF 1 (125ccm) hez arrow vagy hasonlo rezot ,dob nélkűl , jukas ne legyen .
A bármilyen tirisztrok rendszerint be sem gyújtanak 50 volt alatt
Valaki megtudná mondani Mennyi voltot kellene mérnem alapjáraton a gyújtótekercsen? Rv6 os blokk
50es af 1hez kellene nekem ducati gyújtás ha valakinek van írjon
4706 a3r