Üdv! Egy Aprilia Af1 Europa 125 Cm3 rotax 123 blokkal rendelkező motoromhoz keresek kapcsolási rajzot. Akinek van kérem küldjön email-ben : kretlernikolett@gmail.com köszi Niki
na kicsit belebogarásztam a szakirodalomba, vegyi úton is ki lehet kokszolni a kipufogó rendszereket nátronlúg alapú lefolyó tisztitóval vagy ami még hatékonyabb marónátronnal ami alapból kuuuuuurvaveszélyes de ha okosan csinálod nem lesz gond végtére is csak egyből cseppfolyósitja a tested :D nade http://hondaspree.net/wiki/ind... itt a leirása hogyan kell okosan csinálni. tömören a lúg oldja a szenet és minden mást is :D átáztatod 4-5órán keresztül és voilá fémtiszta a kipufi. hallottatok erről már? vélemények?
stiftelés? azmiaz ? inkább vegyszeres megoldásra gondoltam külföldi oldalakon olvastam hogy a paraszt féktisztitóval pucerálta ki a kokszot? valakinek valami tapasztalat erről vagy hallott róla? belvárosban lakom igy nem sok lehetőségem van kiégetésre, azért gondoltam valami alternativ gyógyászatra
Ehez az elektronikához csak gyári alaplap jó ezzel a kinai alaplappal nem fog működni.Mivel ez külsö jeladós.Nekem van hozzá új ducati energie alaplap 14 000ft gyári belsö jeladós ami csakis a gyári Af1 lendkerékkel fog működni a kinaival nem mert amint látom a blokkod kinai
Ha bal oldalt jön fel a tompítód (a kipufogód) akkor szerintem jó lehet RS kipufogója is, képesmotoron találtam én már hozzá tervezett rezót 15ezerért is! csak körül kellene nézned.
Estét Urak! A következő a harci helyzet. 125ös sintesimen még gyár kipufogó fityeg, ami szerintem lyukas is meg ordenárén retkes hangja leirhatatlanul ijesztően szar namármost teljesen hülye vaagyok a kipufogókhoz csak annyit tudok hogy melyik része micsoda. szeretném lecserélni és fogalmam sincs hol kezdjem mekkorát vegyek, mekkora dobot érdemes rárakni és ugy általában miért és milyen való rá mert azt gondolom hogy egy gsxről leoperált dob pölö nem tenne jót neki satöbbi de miért? nincs erről valakinek valami anyaga amit átanulmányozhatok? vagy tud valaki valamilyen irányba állitani hogy merre lehet valami tutorial? segedelmet előre kösz!
Sziasztok kellene egy kis segítség vetem egy af1et 50es am6os blokkal rv gyújtás volt benne de az nem volt jó. Vettem hozzá a képen látható gyárit meg a malaguti elektronikát ajánlották de nincs szikra. Mértem a jeladó ad jelet a fekete kábelen a fehér kábelen jön 12v váltó áram a kék-fehéren semmi. Ez így rendben van? Vagy másik fajta trafó kéne hozzá? Ha igen milyen?
belteszed a lángot a kipu ején és mikor már kezd hevülni elzárod a dixut és oxigént hagyd nyiva és végigég!
Egy kis szak irodalom: http://www.simson.hu/index.php...
Ha bal oldalt jön fel a tompítód (a kipufogód) akkor szerintem jó lehet RS kipufogója is, képesmotoron találtam én már hozzá tervezett rezót 15ezerért is! csak körül kellene nézned.
Engem érdekelne gyújtótrafó! Egy Telefonszámot szeretnék kérni, lehetőleg minél hamarabb.
E-mail:. dahnk@citromail.hu