Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok egy ksi segitséget krénék ma most este kiakartam menni motorozni erre beindult elsöre a moci öninditoval sima ügy aztán melegitettem elengedtem a gázt és hát mivel mgé hideg volt leált
aztán probáltam emgitn idnitani erre nem idnul csak zug amikor rányomom az üninditot elemgy világitás minden ugy leszivja az aksit aztán probáltam betolni és ugyse megy milehet a baja?:SSSSS
Eladó Aprilia RS 50 '97es évjárat, minden működik
120ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
Ha valakit érdekel 6.000 ft
felvettelek
Szia hejasnorbertnyonyo@hotmail.com
hello!
van msn cimed v vmi iesmi?
velem beszeltel telon 5 fele:)
Szasztok Királyok!Mi a fákkért nem akar 10000 fölé a fordulat?hidegen meg nem indul a DÖG,csak ha öntök 1 kis benyát a hengerbe.JA 50 es futura .rv3
de akkor 1 ből. Valami tipp?
http://www.kepesmotor.hu/april... ELADO NAGYON SZÉP ÁLAPOTBAN PAPIROS hejasnorbert@freemail.hu
igen tudom, bizom a szerencsémben meg az együttérzésükben hajtottam már igy és én személy szerint azt tapasztaltam ha nem állatkodok, tisztességesen közlekedek és nem szurok szemet nem bántanak
Azért azt számold bele ha rendszám nélkülit veszel, hogy a rendőrök sem olyan hülyék.
meg állapot esetleg kép ? ( szeretnék venni egy gépet jan vége feléig )
milyen áron milyen évjárat?
lehet találni jó rendszámosat 150-ért. Meg kell őket nézni sajnos.

Nekem van két rendszám nélkülim. (egy RS és egy AF1) lehet eladó is egyébként, ha valaki meg akarná őket venni.
esetleg rendszám nélkülit tudna valaki ajánlani 'leinformálható' helyről ?
150ezerig van esélyem használhato rendszámosat találni? vagy ne is vesződjek vele?
Hát...kicsit nehéz így nyilatkozni. A lényeg, hogy ÁLLAPOT-ot vegyél. Ha jó állapotban van a motor, akkor szerencséd lehet. Igazából nagy baj nem szokott velük lenni. Van hozzá alkatrész rendesen...
Biztos hogy nem 92-es, inkább 88-89.
Aprilia Af1- 125 bontódik összes alaktrészével együtt
http://www.kepesmotor.hu/motor...
sziasztok!
tudna valaki objektiv véleményt mondani nekem azzal kapcs hogy ár/érték arányba (megbizhatoság,fenntartás,teljesitmény,aélatrészellátás) AF1 vagy Cagiva Mito? Persze tudom legtöbben itt AF1 de tényleg objektiv vélemény érdekelne
:)

Egyébként ez furcsa... régen, évekkel ezelőtt ugyanezekkel a képekkel hirdették ezt a motort, szintén 60-ban. Most ahogy belinkelted k.rvára meglepődtem, megismertem a képet és még mindig 60-ban...mondom ez nemigaz az is furcsa, hogy egyáltalán nem láttam még ezt a motort itt.... 1x sem. Kíváncsi vagyok, hogy kié.
Köszi Bence! :) Megkereslek mindenféleképpen...esetleg ismered is ezt a motort ami a hirdetésben van? Mert hatvani a hirdetés is.
Egyenlore varok vele, mert van ra tobb erdeklodom, ha nem tudok megegyezni senkivel akkor bontom.
udv
Szia Zoli! rs-t viszik, vagy bontod?
8db index eladó, egyben 4000Ft-ért.
érd.:patvaros87@gmail.com
Szívesen segítek a vételben. Hatvani vagyok és ezekkel a motorokkal foglalkozom. Alkatrész/javítás. Ha gondolod hívj fel, sok emberrel beszélgettem már ilyen motorokról!

Üdv