én 25 ml/ litert tetem bele régeben!
de jobb a keverős megoldás mert az mindig anyit adagol neki menyi szükséges!
amit te keversz meg kis fordulaton sok oljat kap nagy fordulaton meg keveset!
én is arra gondoltam, h a feszültségszabályzót hagytad ki, és egyenesbe rá az akksira. ez azért nemfasza játék, mert az összes fogyasztót(égőt, önindítót) kinyírja, az akksi fel is robbanhat, váltófeszültség nincsen egyenirányítva és akár 50V-ot is mehet a szerencsétlen akksira!
Hali! Eladó sorba kerültek a következő cuccaim.
Egy szett vadonat új DUNLOP krossz gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig 100/90es. 99%os állapotúak, 5 kilómétert voltak motoron!
Egy szett METZELER utcai gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig
110/90es.Az első kb 80-85%-os, a hátsó pedig 70-75%-os.
Eladó továbbá egy ROTAX 123mas blokkba való 6 sebességes váltó, AF1-be való,de ha fogaskerekeket cserélsz természetesen Tuaregbe és Rxbe is tökéletes.Minden kis apróság megvan hozzá.Teljesen komplett!
Egy GIANELLI rezonátor,végdob nélkül, nagyon szép állapotban,horpadások nélkül! Felső felfogatásos,tehát
Tuaregre,Tuareg Rallyra és Néhány Rxre való.Hogy Rxre rámegy e,az a váztól függ!
Eladó még egy 14es első lánckerék,bőven használható állapotban.Nem új de nincsenek is elkopva még a fogai.
Csere érdekelhet ROTAX 123 kuplung lamella szettre,de csak tökéletesre,valamint segédkipunyílásos erősebbik fajta Gilardoni
hengerre. Amennyiben valami érdekel
írj: kicsitoth2@freemail.hu
vagy hívj: 06303609124
és az árról megegyezünk!
Üdv!
Sachs blokk légyhűtés legyezőhenger)fej)
ebből van 80as is, az valami 8lovecska gyári állapotában, akár még haladni is tud.
Az is 6sebis és ha van olcsó is.
Szép jó napot mindenkinek!
Ma Orosz Zoli barátom/unk megosztott facen egy jó kis gépről készült képet. Simson váz+am6 blokk (eszembe nem jutott volna hogy össze"házasítsam" a kettőt)
Nos nézegettem blokkokat és feltűnt hogy Rv4 , Am6 és társai blokkok vanak az apriliákban.
Szerintetek melyik a legerősebb-nyomatékosabb ha egyedi vasat akarok építeni? (szívesen választanám a rotax 123 at de az már feltünő lenne és lehet bele se menne a simson vázba)
Az a lényeg 50-es legyen.
Várom hsz-eket!4
széles utat !
milyen lakatról beszélsz?