Próbáld meg , hogy vedd ki a rossz égőket, mert a rázkódástól is letestelhet! Én is kétszer eljátszottam már ugyan ezt. Nekem a rossz égő vitte el a gyujtást!
szia.....úgy tudod megnézni hogy rv vagy am blokk hogy felhívsz egy aprilia márkaboltot és bediktálod nekik a blokkszámot-motorszámot..és számíttógép mindent ki fog dobni neked amit csak akarsz..évjáratot--országot stb stb-- régebben énis így néztem utánna----párszor meg is lepődtem ..mikor vettem pl egy yamaha dt 80 ast 87 es évjáratút aztán a szalonban monták hogy motorszám után ez csak 84 es....
hát a bal első indexem meg a féklámpám nem megy de csak elsö féknél a szikra meg kurva jo ha le veszem a pipát és csak a kábelt tartom oda a vázhoz akkor majdnem hogy 1cm -röl már a vázhoz huz a szikra!holnap megnézem az égöket!remélem csak az lesz a baj!de már be se akar indulni!mondjuk azt nem néztem meg most h van e szikra mert az aksi is csonton van.amugy a gyertyának sárga v kék szikrát kell adnia?köszi
Sziasztok a képen látható blokkom van, már bele kavarodtam hogy akkor rv vagy am blokk-e? A lényeg hogy keresek hozzá önindítót és takaró deknit emberi áron, ha van valakinek esetleg írjon, válaszotokat előre is köszönöm.
A KÉPEN LÁTHATó ÁRAK MÁR NEM AKTUÁLISAK--MÉGLEJJEBB VITTEM ŐKET--30 605 6883
KUPLUNGKIEMELŐ 2000FT
DEKNI 500 FT
VÁLTÓTENGELY PLUSZ ÖSSZES FOGASKERÉK 2000FT
hátsó munkahenger 1500ft
a váltótengely amiről a váltórúd jön le cak pakk 1500 ft
hátsóféknyereg 2000ft
kuplung felöli fém dekni 1500
balansz vagy kiegyenlíttő tengely 1000ftés így tovább
indexek 1000ft per db--
szia----nem akarlak bántani de ha iylen kérdést teszel fel egy motorról hogy megéri e--akkor még várj vele pár évet és mire megtanulsz motorozni és idősebb leszel hogy felnőjj ezekhez a dolgokhoz akkor vegyél magadnak iylen motort!
Tudod most azt kérdezted magyarul.......mintha az étteremben megkérdeznéd a pincért hogy friss e az étel! persze hogy ráfogja vágni hogy friss ha öreg ha fiatal a kaja----
amugy annyira jó amennyire megkímélik----hiába a szuper olaj ha szarrá van hajtva----ajánlom neked hogy a BONCTEREM gombra kattintva keresd meg az apriliákat és olvass el minimum 5 tesztet róla hogy miylen.....PONTOSAN OYLNA JÓ MINT AZ
NSR
DT
CB
RS
TUAREG
EUROPA
PROJECT 108
RD
MT
MTX
MB
MBX
DR
DRZ
amennyire megkímélik annyira jó ezzel azt szeretném mondani---minden motort okos mérnökök terveztek oylan üzletpolitikával hogy fasza leygen mert ha szart gyártanának 1 év után bezárhatnák a gyárat! ÉS TÉNYLEG NEM BUNKÓZÁSNAK SZÁNTAM HANEM ISMERETTERJESZTÉSNEK ÉS LÁTOKÖR SZÉLESÍTTÁSNEK --SZIA
Megnyitott a BA-SZOM BONTÓ!
-----Kedvező és alacsony árakon és folyamatosan bővülő kínálatból!
-----APRILIA : AF1, SPORT PRO, SINTESI, TUAREG, FUTURA, EUROPA
-----ROTAX 122-123 Alkatrészek
- Komplett Blokkok és elemei
- Idomok
- Elektromos alkatrészek
- Kerekek, kipufogók
- Komplett gyújtások
- Vázak,segédvázak és sok egyéb alkatrészek...
------Postai úton vagy akár személyes átvétel is ( Hatvan, Gödöllő)
------Mobil: 30/423-06-74 , vagy 30/256-23-33
szerintem a trafó lesz a hibás csak ki kellene probálni h tényleg az e de most nincs lové ilyenre!mert már alapjáraton is le áll kb 10másod perc után ha gázt adnék neki akkor 3másodperc és game over!
igen így kell lennie, amikor taposod a hátsóféket, akkor szellőztet...egyébként Neked pneumatikus a power. A levegő működteti..szerintem sokkal jobb mint az elktro...kisebb, könnyebb, nem romlik...stb
van újszerű önindítóm 7ezer ft
orozoli2002@yahoo.com
30-435-1769
KUPLUNGKIEMELŐ 2000FT
DEKNI 500 FT
VÁLTÓTENGELY PLUSZ ÖSSZES FOGASKERÉK 2000FT
hátsó munkahenger 1500ft
a váltótengely amiről a váltórúd jön le cak pakk 1500 ft
hátsóféknyereg 2000ft
kuplung felöli fém dekni 1500
balansz vagy kiegyenlíttő tengely 1000ftés így tovább
indexek 1000ft per db--
Tudod most azt kérdezted magyarul.......mintha az étteremben megkérdeznéd a pincért hogy friss e az étel! persze hogy ráfogja vágni hogy friss ha öreg ha fiatal a kaja----
amugy annyira jó amennyire megkímélik----hiába a szuper olaj ha szarrá van hajtva----ajánlom neked hogy a BONCTEREM gombra kattintva keresd meg az apriliákat és olvass el minimum 5 tesztet róla hogy miylen.....PONTOSAN OYLNA JÓ MINT AZ
NSR
DT
CB
RS
TUAREG
EUROPA
PROJECT 108
RD
MT
MTX
MB
MBX
DR
DRZ
amennyire megkímélik annyira jó ezzel azt szeretném mondani---minden motort okos mérnökök terveztek oylan üzletpolitikával hogy fasza leygen mert ha szart gyártanának 1 év után bezárhatnák a gyárat! ÉS TÉNYLEG NEM BUNKÓZÁSNAK SZÁNTAM HANEM ISMERETTERJESZTÉSNEK ÉS LÁTOKÖR SZÉLESÍTTÁSNEK --SZIA
-----Kedvező és alacsony árakon és folyamatosan bővülő kínálatból!
-----APRILIA : AF1, SPORT PRO, SINTESI, TUAREG, FUTURA, EUROPA
-----ROTAX 122-123 Alkatrészek
- Komplett Blokkok és elemei
- Idomok
- Elektromos alkatrészek
- Kerekek, kipufogók
- Komplett gyújtások
- Vázak,segédvázak és sok egyéb alkatrészek...
------Postai úton vagy akár személyes átvétel is ( Hatvan, Gödöllő)
------Mobil: 30/423-06-74 , vagy 30/256-23-33
30/423-0674