Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rotax 127 blokkcuccok eladok.
hengerszett, henger, gyujtas, karbik, membran, szivocsonk, valto, fotengely, kuplung, berugoszerkezet, feszszab, trafo, power, deklik, bowdenek, spiralok....

attila.hunter@gmail.com
de nem reg csereltem szen kefet.
gyenge az öninditó
ott minden rendben van. Valami mas tipp?
jobb oldalt hejeszkedik el és aba van a mágnes a tekercs körül!
A váltó tengely és a berugó tengely az külön fogalom a váltó tengely a blokk bal oldalán van a berugó tengely bedig a kuplung házból jön ki jobb oldalt
Ez egy 50es 3 sebességes blokk. Szerintem az a ricnis tengely lesz. és ennek a tengelynek a végén van a berugókar? Mert egy olyan tengely hiányzik ami kijön a blokkból.
Írj egy e-mail címet, vagy valami elérhetőséget (vagy írj a "fabrikzoltan@gmail.com" címre mail-t) és akkor szeretnék veled tárgyalni. :)
Ott majd megbeszéljük, hogy mi érdekelne és hogyan lehetne megoldani a vásárlást. :)
Előre is köszönöm!
koszi igy mar ertem de a fogak jok az oninditobo most csereltem szen kefet az akkut fullig feltoltom es akkos sem birja rendesem megforgatni en ugy gondolom h azert mert nincs szikra es nincs mi rasegitsen.
A lendkerék a főtengely végén található. Ha blokk oldaláról leszeded a műanyagot, akkor láthatóvá válik. A főtengely forgatja. Ettől van a motornak szikrája többek között. Található rajta egy fogaskoszorú is körbe a szélén. Ez azért van rajta, mert az önindító a bendixen keresztül ennek a fogaskoszorúnak a segítségével tudja megforgatni a lendkereket...mivel a lendkerék ékkel kapcsolódik a főtengelyhez, így ezáltal az egész motort forgatja az önindító.
koszi a segitseget de mi az a lendkerek?
nézd emg a lendkereket hoyg a fogaskoszoru nem e fordul el rajta! vagy nem e nyirta el az éket!
tekeri rendesen az öönindito ?
én tudok segiteni!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
rotax 127es blokkcuccok eladoak. komplett blokk, karbi, onindito, berugokar, membran, szivocsonk, power, elektronikak, kuplung, henger, deklik.....
nekem van hengerem ha kell. attila.hunter@gmail.com
viccet félretéve...nekem nincs ilyenem. És nemtudom, hogy szét kell-e szedni a telót a porvédő kiszereléséhez.
nekem van egy komplett motorom 150-ért, ha gondolod arról leveheted a porvédőt
helo mindenkinek remelem valaki tud segiteni aprilia af1 futuramon gyarilag nincs berugo szoval csak oninditorol lehet gyujtani de nincs szikra de ha tolom akkor van nem tudom hol lehet a baj. Ha valakinek van valami tippe akkor azt megkoszonnem.
125ös re de nekm csak porvédő kellene nem teleszkóp :D
50-es? vagy 125?
ha 125 ha kell nekem van kmplet elős telom az ára 8e
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
sziasztok
nem tudnátok hogy az aprilia af1 replicám hoz hol tudnék első teleszkóp porvédőt venni ?:)
előre is köszönöm
Sziasztok aprilia af1 125ccm rotax127 (Rave) henger érdekelne.
szia !

ne haragudj,de kb fél órája szóltak,hogy kell,szóval azzal már nem tudok szolgálni.
Szia ! Engem a benzincsap érdekelne ! Irj: kufu1984@freemail.hu
Sziasztook !

Aprilia af1 sport pro , 94-es évjárat,bontódna !
jelenleg még mindene megvan,akárkinek akármi kell,szóljon !
e-mail : daniell94@freemail.hu

:))
Szia nincs véletlenül rv6 hoz kuplung tengelyed?