Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is!

Hibátlan blokk, frissen fúrt és hónolt perselyes henger, vaccsi új dugóval, hibátlan hajtókarral!

Ára: 45e

Elérhetőség az adatlapomon!
én tudok neked szerezni:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Érdekelne az AF-1 motorblokk! Teljes (működő)? Mennyibe kerül?

Üdv: kamacsaki
Szia Trakee!

Látom a bikepics-es képeid között a Replicádnál amikor a motorteret fényképezed, hogy a fesszabályzó úgy van bekötve, hogy SÁRGA,SÁRGA,PIROS,NARANCS (G,G,R,B+). Írtak itt olyanokat, hogy a B+ az akksis piros kábel és az R pedig ami a gyújtáskapcsoló felé megy(zöld,narncs stb). A kérdésem az volna, hogy a B+ ra nem az akksi megy? És a B+ és R felcserélhető?
hali
dugattyúgyűrű kellene 2 db
rotax 123ba
ha minden igaz alapméret
van valakinek?
és milyen gyertyát javasoltok?
meg komplett tömítőkészlet rotax 123.érdekel.
Mérni kell és akkor kiderül.

szinről meg azonnal látszik, ha kilágyult, de pl én akár meg is tudom méretni.
köszi! igazad van!
Gépműhelyek, pl Tábori mester megcsinálja. Alig lesz olcsóbb, mint egy új szett, cserébe sokkal hamarabb tönkremegy.
Érdemesebb szettben cserélni.

(mert az a jó hajtókar is vélhetően ránézésre az, tuti kopott már picit,meg esetleg kilágyult, az új csapszeg meg gyenge lesz, a tűgörgő pedig nem szabvány, ezért drága!
Sziasztok!Eladó AF1-es első kerék.Tárcsával gumival együtt.10.000ft 06203498275
Köszönöm a tanácsodat!Az volt a probléma,hogy a hidegindítója nem igazán működött.Szerencsére sikerült megcsinálni és most hidegen is szépen indul.Mégegyszer KÖSZÖNÖM!
Ezek is vannak nekem!
Emailon keress meg ott a részleteket
patvaros87@gmail.com
keresek sintesi sport hoz gyári jo állapotú visszapilanto tükröt és utasülés lefedő burkolatot
szia ! a 4 db indexnek mi az ára ? a sötétitetből nincs 4 db ?
honlapomon mindent megtalálsz egyébként:

bacsmotor pont 5mp pont eu

123as tömítés szett 5500ft 122es tömítés szett 4500ft
Szia Zoli!

Kompletten mennyi a 23-as tömítés?
Ismét van Rotax 122, 123 tömítés szett! Továbbá új(gázbowden, tömítések, dugattyúk, irányjelzők stb...) és bontott alkatrészek!

orozoli2002@yahoo.com

30-435-17-69

bővebben képekkel árakkal honlapomon:

bacsmotor pont 5mp pont eu
Oké.Köszi szépen.
háát lehet nem lányeges helyen van, de attól még ottvan:)))
nem a robbano térban az egyik főfelönlö alatt, de ez nem lényeges
helyen van
az a pattanás érdekelne, hogy a henger melyik részén van, mekkora, stb. Így, hogy hibás a henger, 20at adnék karbival együtt!

Egyébként működött ez valamikor?
próbáld a "hengerbe benzint" :) A karburátornak tisztának kell lennie, ugyanakkor helyes fúvókázás, benzinszint, tiszta belső szűrők kellenek. Levegőszűrő szintén legyen tiszta. Emellett be kell állítani rendesen...sok minden lehet...ha a hengerbe benzin módszer beválik, akkor a karburálásnál lesz a bibi...nézd meg!
és még a karbit is megtaláltam
szia megnéztem főtengely hajtókar ok , dugo ok ,a hengeren egy heyen a nikaszil meg van pattanva
Rotax123-hoz bontott hibátlan alkatrészek.
pl.:nicasilos hibátlan henger és hengerszett. 34-es karbi, komplett gyujtás, Elektromos és mechanikus power szett, hibátlan főtengely.....stb Mindenem van ami motoron található, nem csak motorikus alkatrészek.
400km-ert futott lánc-szett, tehát lánckerekek és lánc, olcsón vihető!
érd.:
patvaros87@gmail.com
06303207630