Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok ! komplett működő rv6 vagy am6 blokkot vennék ! esetleg blokk beszámítással ! (van egy felújított rv6-os blokkom egy pici hibával ) aki tud blokkot vagy érdekli az én blokkom szóljon ! írjatok ! ricsi0903@citromail.hu e-mail címre !
kapok valaszt az e-mailre?
küldök Neked szívatóbovdent konzolostul meg kart is ha kell...és nem kell vele szopnod. 30/423-0674 holnap fel is tudom adni
szia, szivatóbovdened van? 27314es hszben leírtam hogy melyik fajtához kellene, illetve képet tudnál küldeni hogy miféle konzol tartja a szivatókart? (valószínűleg konzol is kellene mert nekem csak a kar van meg)
A gázbowden elküldve;)
nekemis szügségem lenne rá :)
Szia!Akkor a gázbovdent légyszives erre a cimre küld.Szintai Zsolt,Kajdacs Dózsa György,út-531.irányitó szám:7051.Elöre is köszönöm szépen!Szia!
Sziasztok!

Tudna nekem valaki küldeni Aprilia af1 sintesihez kapcsolási rajzot küldeni írással együtt?

előre is köszönöm!
szia
nekem csak 125 felnjeim vanak az ugyebár a másik oldalt hajt!
de nem tudom hogy ha megforditanáűnk neme lene jo!
hajdubihar megye
komádi
helo engem szerintem erdekelne aprilia af1 50cc hatso felni ez mennyi penz lenne es hol talalhato mijen megye?
cserélem RS re:)))) vagy más aprilia sportmotorra:) ráfizetek ha jo
hello, valaki le tudná nekem fényképezni az af1-en a szivató kar elhelyezkedését (az a fajta érdekelne ami a kuplungkarra van szerelve közvetlen), esetleg úgy hogy a bovdenen lévő gumi le van húzva róla hogy lássam miként van megoldva a konzolja?
köszi előre is
Helló! domi223

Azt szeretném meg kérdezni hogy esetleg nem-e tudnál olyan rajzot küldeni ahol van írás is a képhez mert így sajnos nem tudok mindent a képről.
Helló Domi223!

Azt szeretném meg kérdezni, hogy esetleg nem tudnál olyan rajzot küldni a hol van írás is mert, hogy én éppen a bekötéssel bajlódok és nem tudom erről a rajzról pontosan, hogy mi mi.
Eladó Aprilia AF1 EUROPA rOTAX 123 :

-Idomok
-Komplett gyújtás
- Kerekek
- Sportkipufogó
-Egyéb alkatrészek.
Több info: matte15@freemail.hu
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
szia
nekem van olcson mindenem!
pl a felnit 3ezerbe adom tárcsástol!
VAn hozzá olcsón mindenem ,adatlapomon lévő elérhetőségeken keress meg!
helo!
van valakinek olcson:
hatso felni 5 agu futura
4 db index ha lehet gyari
szivato bowden + kar (28as dellorto)
bocsi a hátralékot 2 szer irtam le
valakit ne érdkelne 1 af1 papir?a papirok magyarba forgalomba vanak! nincs rajta hátralék sem semi!11kw
a pairok a nevemen vanak semi hátralék sem semi nincs rajtra!
adom fővázat 2 blofelet rendszámot forgalmit törszkönyvet! akár mikor vihető adásvételivel!
olcson odadom ha érdkel valakit!
ugyan itt rengeteg alkatrész is van eladó!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Ezenfelül, pedig 125ccm af1-ekhez, bármilyen alkatrészre szükséged van megtalálod nálam, nem csak gyári bontott alkatrészek, hanem vannak új gyujtás alkatrészeim illetve fesz. szabályzóim is amikre fél év garanciát is vállalok!
érdeklődni adatlapomon lévő elérhetőségeken lehet
Aprilia AF1 Sport Pro idomgarnitura eladó!
Ami beletartozik: fejidom-plexivel-lámpával-müszerfal-müszerfal keret-visszapillantó tükrök, hűtő előtti rács és a fejidom alatti müanyag, tank, oldalidomok, faidom ülésekkel eggyüt!
Festés ráférne, eléggé karcos, de törve abszolut nincs, felfogató fülek tökéletesen megvannak, tehát a festésen kivül az állapota hibátlan. Igény esetén tudom adni a segédvázat is hozzá, igy akár felrakható a régebbi af1-ekre is!
érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
túl lennt volt már a listában az AF1 fórum...így írtam..

Zsebrocker- én is arra tippelek...próbálkozunk.nemhiszem, h trafó
Sztem a fesszabályzó ! Nagy fordulaton sok a fesz a izzónak, de lehet a dióda is visszacsap, de lehet a gy.trafó is menetzáras , ami csak nagy fordulaton jő ki. Nálam akkor szokta kiverni az égőt, ha jól meghajtom!