Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulálok!
hogyne számítana
gondolom tiszta karc lett a motor!
pil me ramjot a szaras:DDD
sokat számit az is
azigen
vedd meg azt az ekeidomot 3-ért! Ne hagyd veszni az az ezres ideoda
Hahaha kézel kentétek csak nem akarod elmondani! vagy nem emlékszel rá
nagyon ritka ez a motor és sokba berül hozzá az alkatrész!
a tzr 125 4FL van elterjedve
neiyelj jovolt egy ilyen rozsdamentes talba belenyomatuk egyenkent aytan van az a drot kefe azzal osszekentuk aztan rakentukLDDD
ez a motro totálkáros volt mikor hozámkerült! az idomok törve voltak első felnit is venni kellet müszerfalat is elsőlámpár is fejdomot is jobb komránycsutkát stb.
mit vettél hozzá, hogy annyi rászaladt?
azt megnéztem volna ahogy kentétek
jaj annyira jol nezet ki valamelyikunk mogyorot is evet ahogy a plexibol latttam:DDD
a hüjeség fályna
persze azért mondtam neki hogy tuti nem veszei meg!
én emg az alat nem adom msot vetem bele vagy 80 ezret!
ohma matricarol jut eszembe volt baratnom occse mondta hogy kel neki egy barna plexxi es haverokkal belesszartunk egy vodorbe es bekentuk a plexit ( meg az oldalidomot -DDDD) meg egy picit ay ulest:DDDD jokis szulinapi ajandek volt:DDDD
szerintem nem kel már jol néz ki nem oylamn kopasz a hátulja sewm én gyártom amugy ithon a motricáimat
itt 1 kép ez jo lett volna csak későn látam meg és már akkor lefestetem fehére! ha kék lene akkor igy nézne ki!
nem akarok ünneprontó lenni, de ebben az állapotban sehol se ér 230-at. Plexi+sárvédő+matricaszettel talán megéri azt a 200at, ha tényleg nincs gányolva meg jól megy, meg minden
nem tudok képet mert gyártani kell. Olyan lesz amilyet akarsz.
szerintem nem külgy rola képet azért hátha!
,
a gyáribol levágtam 2 cm-t mert ki volt jukagva és igy nagy a hangja
mekkorat rohognek egy mufaszt raszerelne a kipufogora esku megvennem "DDDD mennek csajomhoz nesze elfaradok ot a motor"DDDd
nincs neki de én nem is foglakozok a papiral!
volt 1 papiros amit most árulok de nem látam értelmét a pairoknak