Gyertyakábelt-gyertyapipát cseréld, gyertyát is cseréld - tudom hogy már cserélted - 9es hőértékre, hézagot állítsd 0,6 mm körülire. Membrán nem okoz durrogást, igazából karbi sem. Ez gyújtás, de a biztonság kedvéért azért adj neki alapjáratot rendesen (tekerd be a csavart) és tisztítsd ki a légszűrőt is. 90% hogy gyújtás gondod van, lehet hogy valahol pl. leföldel a gyújtásrendszered, zárlat van. Nekem CBR 125 csinált ilyet, gyertyapipa és gyertyakábel csere megoldotta, tegnap épp egy Gilerával szenvedtem el ugyanezt, gyertya csere oldotta meg.
RV blokkra nincs valakinek egy nagyobb karbija szívócsonkkal? (14-nél nagyobb)
Illetve: Gilera Sioux/RC/503 nem tudjátok megegyezik-vajon blokkilag a Derbivel? Elég hasonló...
Hali! Eladó sorba kerültek a következő cuccaim.
Egy szett vadonat új DUNLOP krossz gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig 100/90es. 99%os állapotúak, 5 kilómétert voltak motoron!
Egy szett METZELER utcai gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig
110/90es.Az első kb 80-85%-os, a hátsó pedig 70-75%-os.
Eladó továbbá egy ROTAX 123mas blokkba való 6 sebességes váltó, AF1-be való,de ha fogaskerekeket cserélsz természetesen Tuaregbe és Rxbe is tökéletes.Minden kis apróság megvan hozzá.Teljesen komplett!
Egy GIANELLI rezonátor,végdob nélkül, nagyon szép állapotban,horpadások nélkül! Felső felfogatásos,tehát
Tuaregre,Tuareg Rallyra és Néhány Rxre való.Hogy Rxre rámegy e,az a váztól függ!
Eladó még egy 14es első lánckerék,bőven használható állapotban.Nem új de nincsenek is elkopva még a fogai.
Csere érdekelhet ROTAX 123 kuplung lamella szettre,de csak tökéletesre,valamint segédkipunyílásos erősebbik fajta Gilardoni
hengerre. Amennyiben valami érdekel
írj: kicsitoth2@freemail.hu
vagy hívj: 06303609124
és az árról megegyezünk!
Üdv!
Helló tudna valaki segiteni mert nálam meg állt a tudomány.Van egy egy 50ccm kétütemű apriliám,mentem vele kb 35km leálitotam aztán kb1 óra múlva már nem akart beindulni,nehezen de beindítotam de menet közben néha be durrogott mint ha után gyújtása lett volna aztán meg mintha nem kapna elég anyagot elkezd hörögni rángatni aztán mintha semmi baja nem volna kb vagy 20 másod percig mint az óramű,aztán rángatás -durrogás-óramű felválva és igy ment haza a lábán.Itthol levetem a karburátort kifuvatam kitakaritotam meg néztem a gyertyát tiszta nem olajos nem kormos a szikra kékes szinű de azért kicseréltem,meg néztem a membrámot forgatam a motort vákumnál nyitott nyomásnál zárt ahogy kell levetem a kipufogot a rezobol a kokszot kiégetem ki takaritotam de mégsem akar be indulni pedig szikra van a gyertya benzines.már ott tarok hogy leveszem a tankot és ráboritom a benzit belöle és felgyújtom mert most kapott új dugott gyűrűt főtengely csapágyakat szimeringeket 200km ment minden hiba nélkül fagyban is egy böl be indult és akkor jön ez.
Sziasztok! Eladó egy Gianelli rezonátor! tökéletes állapotban,sehol egy horpadás. Tuaregre,Tuareg rallyra,valamint 94' előtti aprilia RXre való! Továbbá eladó egy komplett,tökéletes állapotú 6-os váltó ROTAX 123-ba való!Hosszú áttételű,AF1-be való azthiszem!
Igény esetén küldök képeket! írj: kicsitoth2@freemail.hu
bocs, hogy csak most.... De ritkán nézek ide.
Sajnos nem sokra emlékszem. De az én bekötésem gyári elvileg.
Amúgy most néztem meg a vezetéktervet, és a két kivezetés, mikor rajta a gyújtás, szinte ugyan az. De eredetileg valóban a piros, az akku való a B3-ra, a narancs pedig a R-re.
helo mindenkinek azt szeretnem kerdezni a hozza ertoktol h ha eleget a toltes rellem es csak siman egyenesbe van kotve ennek mi lehet a hatranya. Elore is koszonom.
Eladó zsír új AM6 motorblokk 0km-es motorban még nem volt, jó az összes AM6-os blokkal szerelt motorba vagy akár építésre, (Simsonba) is.50ccm 12LE, vízhűtés, 6sebesség.
valakit nem érdkelnek a aprilia af1 papirok? az ára 20e
11kw
adom a 2blokfelet fővázat a megfelelő számokkal rendszámot és forgalmit törzskönyvet!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Illetve: Gilera Sioux/RC/503 nem tudjátok megegyezik-vajon blokkilag a Derbivel? Elég hasonló...
Egy szett vadonat új DUNLOP krossz gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig 100/90es. 99%os állapotúak, 5 kilómétert voltak motoron!
Egy szett METZELER utcai gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig
110/90es.Az első kb 80-85%-os, a hátsó pedig 70-75%-os.
Eladó továbbá egy ROTAX 123mas blokkba való 6 sebességes váltó, AF1-be való,de ha fogaskerekeket cserélsz természetesen Tuaregbe és Rxbe is tökéletes.Minden kis apróság megvan hozzá.Teljesen komplett!
Egy GIANELLI rezonátor,végdob nélkül, nagyon szép állapotban,horpadások nélkül! Felső felfogatásos,tehát
Tuaregre,Tuareg Rallyra és Néhány Rxre való.Hogy Rxre rámegy e,az a váztól függ!
Eladó még egy 14es első lánckerék,bőven használható állapotban.Nem új de nincsenek is elkopva még a fogai.
Csere érdekelhet ROTAX 123 kuplung lamella szettre,de csak tökéletesre,valamint segédkipunyílásos erősebbik fajta Gilardoni
hengerre. Amennyiben valami érdekel
írj: kicsitoth2@freemail.hu
és az árról megegyezünk!
Üdv!
ezt a részt olvasd el még1x főnök :) nem gyorsaságira való sajna.
teszel föl képet a dobról?
gyorsaságira való?, csavaros felfogatásu?
üzlet érdkle rá?
Igény esetén küldök képeket! írj: kicsitoth2@freemail.hu
Sajnos nem sokra emlékszem. De az én bekötésem gyári elvileg.
Amúgy most néztem meg a vezetéktervet, és a két kivezetés, mikor rajta a gyújtás, szinte ugyan az. De eredetileg valóban a piros, az akku való a B3-ra, a narancs pedig a R-re.
önindító+berógós
11kw
adom a 2blokfelet fővázat a megfelelő számokkal rendszámot és forgalmit törzskönyvet!