Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "hehgerbe benzint" nem próbáltam és szivató nincs rajta.Csak az oldalán van egy kar,amit ha lenyomok elzárja a levegő útját.De úgy nem működik.Esetleg valami más?
sziasztok maradt pár apróság olcsópénzért-----30 605 6883
és rs 125 alaplapok illetve fesszabájzó 5000 per db áron---vagy ha kettőt viszel akkor 8 000 be odaadom --
Csatlakozz te is a facebookon az aprilia fanklub-hoz
hengerbe kis benzin és indítás úgy? szívató részét is megnézted a karbinak? lehet, hogy nincs megfelelő mennyiségű nyál indításkor...ilyenkor a hidegben lehet, hogy igényelne nagyobb fúvókázást a karbi.
Ha a "hengerbe benzin" módszer eredményes lesz, akkor üzemanyagrendszer...ha nem akkor sokmás lehet még
Sziasztok!Aprilia af1 50-esem ha hideg van egyszerűen nem akar beindulni.Mi lehet az oka?Gyertya már a gyári van benne(NGK B 10 ES).A karbi tiszta kívül-belül.Már nem tudom mit csináljak még.
egyéb állapot? henger, dugó, főtengely, hajtókar, kuplung, váltó, csapágyak? hengert lehúzhatjuk esetleg ha megegyeznénk?
budapest csepel
csak le ledtek szerelve
teljesen szét van bontva, vagy csak ezek a dolgok lettek leszedve?

helyileg merre lehet megtalálni?
a blokk bontva van ami hiányzik állo és forgórész meg a karbi
igy az ára 25000.-
Az alkatrészek természetesen olcsók és jók is.

Heves megyében lakom, Budapesttől kelet felé(tehát Ukrajna felé) 60 kilométerre. 3as főút mentén.
Szia!

Blokk érdekelne. Úgy ahogy a képen van mindennel együtt hogy nézne ki az ár? Milyen állapotban van, mit lehet tudni róla?

Ha nem akarsz itt közzétenni infókat, akkor 30/423-0674 vagy csuser@freemail(pont)hu
ertem de ha az alkatreszej jok es olcsok talan at tudok kuldeni erte valakit te hol laksz?
sziasztok maradék af-1 motyok eladó , nem mindent fényképeztem le kérdes irj
hát ukrajnába nem tudom vinni sajnos. Most nézem, hogy onnan írsz. Én Mo. közepén vagyok. Postán lehetne, de macera, ha pénzt tudsz előre küldeni, úgy OK, ha nem akkor felejtős így.
szia nekem vanak alkatrészeim!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
helo engem erdekelnenek alkatreszek olcson hol lehetne atveni?
km óra is van és komplett jobb kar(kormánycsutka, markolat, elektronika)

200-as óra is van és 180as(régebbi sintesi) is.

30/423-0674 keress bátran!
Keresd ByFzr-t. Szám: 06-30-423-06-74
Olcsón vannak cuccok, és bőven is van
helo alkatreszeket keresek Aprilia 50 af1 emhez varom az ukrajnaban elo magyarok hozzaszolasait vagy olyanoket akik at tudjak hozni a hataron tobb dologra is szuksegem lenne elore is kosz! Ha valaki szemelyesen szeretne velem megbeszelni a reszleteket ezen a szamon eler +380987741069
sziasztok!szétszedtük a főtengelyt és csak tűgörgőt meg csapszeget cserélek, mert a hajtókar hibátlan.tud valaki olcsó görgőt és csapszeget?
helló! ha tud valaki kilométer órát olcsón vagy gáz markoltat de nem csak a túskó kellene hanem az egész kar.
139 000ft.-ra van hirdetve 120 000ft.-ért elvihetö téli árba.részleteket a mociról megtalálod az eladó holmik között az adatlapomon
igy ahogy van a fekete apriliaert mennyit kersz?
fesz szabályzó 5000ft