Üdv Mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 125-ös Aprilia AF1-eket milyen blokkal szerelték? Rotax 123 vagy valami mással? (elnézést, ha nagy baromságot kérdeztem, de ezt sajnos nem tudom :))
Előre is köszönöm a válaszokat!
Helló mindenkinek!70ccm-es RV4 es blokkomat cserélném am6os blokkra ráfizetésselis akár. a Motor jó állapotban van gyújtással karbival eladó cserébe érdekel am5-6os blokk gyújtással karbival :) köszönöm a segítséget előre is :)
szia.....hát futurához nemsokminden.....inkább ilyenek csak h relék vannak 500 ért meg rsről maradt apróságok---pl fekete kis hátsósárvédő.......ittvannak a képen a maradék cuccaim... 30 605 6883
Meg igazából annyi kérdésem lenne ,hogy kiszedték a motorból kompletten a külön olajozást.Ugye van bowden elosztó és onnantól nincs semmi benzinnel vegyítettek...
Mit kell ilyenkor bele venni ,hogy legyen ujra külön olajozás?
Köszönöm szépen
futura tartályom nincs, de olajpumpám van, hozzá komplett osztottbovden (gáz és olajpumpa bowden) is van, az olajpumpa 4e , a bovden 3e.
Együtt 6500, utánvételes postával együtt(!)
igazából hátsó ülés kéne, lábnál való váltókar,meg kerékbe kéne szerintem csapágy mert kicsit lötyög! akkor komplett külön olajozás tartájjal szintjelzővel együtt bovdenesen milyen árba adnád?
Oké köszönöm szépen várom még ki mit tud hozzá fűzni vagy tanácsolni!
Annyi még arra gondoltam nehogy azon máshol legyen mondjuk blokk felfogató hely mint ennél nem szeretném szét vágdosni! :)
nem hiszem, hogy számítana a típus...olyan idomzatot és műszerfalat meg kiskutyafülét aggatsz rá amit szeretnél...tehát, ha én gsx-r idomokkal használom a cbr-em, attól az még váz és motorszám alapján stimmel...csak a szín legyen egyező a forgalmiban leírttal.
Olyan óiási és fontos kérdésem lenne le szeretném papiroztatni a az af1-em de sajnos nem lehet viszont találtam hozzá egy papiros vázat,blokk házat!
ilyenkor meg kell nézni mindképp fontos ?mert létezhet olyan ugyan az a típus de nem passzolna valami?
És ilyenkor mire kell oda figyelni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha valaki emailbe akarna írni mmarci29@citromail.hu teheti meg előre is köszönöm még egyszer!
A régebbiek 88-87-től lefelé 127 azt hiszem...a kisebb 16"-os kerekűek