Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

123-as van bennük igen!

A régebbiek 88-87-től lefelé 127 azt hiszem...a kisebb 16"-os kerekűek
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 125-ös Aprilia AF1-eket milyen blokkal szerelték? Rotax 123 vagy valami mással? (elnézést, ha nagy baromságot kérdeztem, de ezt sajnos nem tudom :))
Előre is köszönöm a válaszokat!
Rendben, köszi az egész jó ár. Ha minden jól megy nemsokára hívlak és meg beszéljük, Köszi hogy írtál.
Nekem van mindkettő:

Lendkerék(forgórész): 10
Alaplap(állórész): 10

Egyben adok pici kedvezményt, de így is olcsó árak!

Nyugodtan hívj bármikor, még a héten megkapod a cuccokat, ha érdekel!
30/423-0674
Hali! Érdekelne Aprilia AF1 Sport Pro-ba álló és forgó rész. Mennyibe kerülne?
Helló mindenkinek!70ccm-es RV4 es blokkomat cserélném am6os blokkra ráfizetésselis akár. a Motor jó állapotban van gyújtással karbival eladó cserébe érdekel am5-6os blokk gyújtással karbival :) köszönöm a segítséget előre is :)
Szia nekem az rv 6 kuplungja ill e kuplung rudazat érdekelne .....
Szia.
Melyik AF1 ez?,A blokkra vagyok kivi.
okés
szia.....hát futurához nemsokminden.....inkább ilyenek csak h relék vannak 500 ért meg rsről maradt apróságok---pl fekete kis hátsósárvédő.......ittvannak a képen a maradék cuccaim... 30 605 6883
helo!
rotax 127-hez gyujtas tekercs, magnes, trago van valakinek elado?
tuareg 125 - 1987hez
25 a blokk kompletten a álló és forgó rész hiányzik üzemképes a nikaszil a felőmlő alatt 1 helyen gyufa fejni megpattant ott már nem jár a gyűrű
Meg igazából annyi kérdésem lenne ,hogy kiszedték a motorból kompletten a külön olajozást.Ugye van bowden elosztó és onnantól nincs semmi benzinnel vegyítettek...
Mit kell ilyenkor bele venni ,hogy legyen ujra külön olajozás?
Köszönöm szépen
Még aki tudna tippet meg hogy mire figyeljek írjon nyugodtan!
Köszönöm
Értem végig gondlom még holnap beszélek valakivel aztán ha nem tudok megegyezni beszélhetünk!
futura tartályom nincs, de olajpumpám van, hozzá komplett osztottbovden (gáz és olajpumpa bowden) is van, az olajpumpa 4e , a bovden 3e.
Együtt 6500, utánvételes postával együtt(!)

Ha így kell tudom küldeni már holnap!
igazából hátsó ülés kéne, lábnál való váltókar,meg kerékbe kéne szerintem csapágy mert kicsit lötyög! akkor komplett külön olajozás tartájjal szintjelzővel együtt bovdenesen milyen árba adnád?
Szia

téged hivtalak :)
Akkor az alkatrészek akkor majd megbeszéljük holnap telefonon meg egyéb kérdéseket!
:)
nem lesz máshol a blokk felfogatása:) ezeknek ugyanaz.

Nálam is van alkatrész! Mi kellene?
szia
nekem rengeteg mindenem van és jó álapotba jó árba! te.06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Szia

Érdeklődnék ,hogy af1 125 futurához milyen alkatrészeid vannak ?
Oké köszönöm szépen várom még ki mit tud hozzá fűzni vagy tanácsolni!
Annyi még arra gondoltam nehogy azon máshol legyen mondjuk blokk felfogató hely mint ennél nem szeretném szét vágdosni! :)
nem hiszem, hogy számítana a típus...olyan idomzatot és műszerfalat meg kiskutyafülét aggatsz rá amit szeretnél...tehát, ha én gsx-r idomokkal használom a cbr-em, attól az még váz és motorszám alapján stimmel...csak a szín legyen egyező a forgalmiban leírttal.
Sziasztok!

Olyan óiási és fontos kérdésem lenne le szeretném papiroztatni a az af1-em de sajnos nem lehet viszont találtam hozzá egy papiros vázat,blokk házat!
ilyenkor meg kell nézni mindképp fontos ?mert létezhet olyan ugyan az a típus de nem passzolna valami?
És ilyenkor mire kell oda figyelni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha valaki emailbe akarna írni mmarci29@citromail.hu teheti meg előre is köszönöm még egyszer!
nekem van talán 2 gyűrűm. Egy biztos van azt tudom, ha minden igaz alapméret.