felvettelek msn.re ha gondolod gyere fel elmagyarázom ez a közel fél órás melót :)
én múlt héten csináltam meg mert folyt az első telóból az olaj :S :)
én csak SKF-eket vettem mindet és csak a blokkba.
a 2 főtengely csapágy volt közel 10E
kb olyan 4-5 csapágyat és szimmeringet vettem és 17E fizettem... mivel ugy kotyogott hogy kifelé 1 centit járt :D szal ebbe még az életben nem volt csapágy cserélve :D
nah mind1 csütörtökre készül el a főtengely és a henger a dugóval együtt
és pénteken pakolom is össze majd bejáratás után lehet neki zuzni :)
remélem megérte a pénzt amit ráköltöttem :)
Ma egész nap szereltem , és véletlen (mert volt időm amíg száradt a festés ) Felszereltem egy kábelt a mocira amivel ki lehet nyitni a csomagtartót . Most este , legalább ötször zártam be úgay a csomagtartót , h nem lehetett kulcsal nyitni .. ( nem volt a bowden bekötve , nem volt kulcs stb ) Mákom van azért
Nem nagyon merem összeszámolni de sacc/kb 200
A legtetemesebb rész az első teló és az idomok és apró kütyük festegetése,szintézerezése!
Minden hétvégén legalább egy fél napot szántam rá!
Egy két fótó ,ahogy már megszokhattátok.....
Elötte...utánna....
amugy elmondom neked én sem motorozhatok mivel teljes motorgenerálon van a gépezet csak várnom kell az alkatrészekre... elvileg a héten megjön és pakolom össze
csak a k.rva csapágyak ne lennének ilyen drágák... kb annyiba fog kerülne az a pár csapágy mint egy dugattyú... de hát a minőséget meg kell fizetni ez van
Sziasztok!
Ti csak nem írtok, de én nem is motorozhatok!
A mocim még mindig csak lógha minden igaz akkor péntekig!
Akkor kapom meg az első telókat.
Egy krómszár gyűrű beszerzése az AF1-hez kész művészet.
Most nyomoztam le ,hogy megeggyezik a YamahaXJ600-al(4000ft).
Az eredeti aprilia 32eft/szár lenne-------rablás.
Ezt a pár napot kibírom valahogy.
Mire összerakom elered majd az eső..........................HMMMMM
Rendelt már valaki sztaunától pelxit futurára? Ha igen akkor az a kérdésem hogy passzolt-e?