Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10ért adom ha kell!
képed van róla?
Hali!

Tudnál fel rakni pár képet róla ?
ha ráragasztod az a legkönyeb!
csak naiy hogy noymtac-1et de jo minőségüt hogy ne keljen szétszedni 1 év mulva
ha kel itt a müszerfal
Csak óvatosan az ilyen összegekkel mert lehet h még olcsóbban is megkaphatod. Így meg felfelé alkudod
Künnyű szétszedni az órát,kivetted a számlapot és ujjat csináltattál vagy csak ráragasztottad a már+lévőre?
Szia,én levettem a számlapot és csináltattam hozzá egy grafikus nővel egy matricát ami 90 ig van orázva minden számot lefeleztem és bevállt.kb 500 ft ért megcsinálta.
Üdv Mindenkinek!
91-es Aprilia af1 125 be keresek működő gyújtótrafót 8 ezer forint körüli értékben!
Aki tud segíteni az kérem keressen fel az alábbi számon:
06703986869
Köszönöm!
Üdv.: Gábor
szia
nekem van 2e ft
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Jónapot!

A 2. képen látható prolink felfogatás meg e van e még, és hogy még mindig 2500 FT?
125/50 lenne nem non hihető hogy 170-nel járok dolgozni 50-es motoron !Már vettem beütőt beütöttem hogy 49 ccm3 a henger talpába csak a havernak azt mondta a rendőr hogy van errefelé1 aranyszínű is és az sem 50es+akarja nézni!Az órát nézi meddig van skálázva+a beütést!Na ezért kell a 120as óra!
Az a motor garantáltan lopott.
Beszoptad.
Kb az van amit a többiek mondanak: Bontás, vagy ha sokat érdeklődsz utána, el fogják kobozni.
Szerintem bontsd és add el úgy.
szia engem is érdekelne papirok nélkül megvételre.....ha byfzr rel nemtudsz megegyezni akkor korrekt áron engem is érdekel...üdv gáboramugy helyileg hol a moci?
Dobtam fel képet a motorról! 2 még feldolgozás alatt!
hát vanak de nagyon változó
Persze ez így van! Volt rá példa nálam is. Feléd is megálltak a rendelések egyébként?
de hiába szopatnak ha 50 ccm-es!4 vagy 125/50?
észel kell mondani az árakat! mert azt az 5 ezret ugyis le fogja alkudni
kis üzleti taktika
a múltkor még csak 20 volt
helló
olyat tuc hogy vagy köc rá 50-es biztositást de akkor uj adásvételit kel irni! csak ott az a gond hogy ha nem tudod hogy lopott e akkor hiába köc rá 50-es biztositást ugyis lebuksz vele!
nekem vannak papirok magyar forgalmi törzskönyv a nevemen van a motor! átiratható probléma mentesen!
a pairok azt jelntik hogy:2 blokfél a jo számokal 1 főváz a jo számokal rendszámtábla forglami törzskönyv és 1 adásvételi velem és utána simán átirathatod!
amugy a forgalmiba 11kw van irva szoval korlátozot joksival is vezetheti akár ki!
az ára 25e
ha kel :06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Én megvenném, ha meg tudunk egyezni, de tanácsokat is adok! Hívj fel légyszi: 30/423-0674 Köszi
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni!
4 éve vettem egy Aprilia Af1 Sintesi Replikát! A régi tulaja nem tudott helyben papírokat adni, de azt mondta,h elküldi postán. Tudom, hülye voltam,h így is megvettem. Adásvételit megírtuk, telószám csere meg minden lezajlott. 1 hónapig semmi jelentezés. Felkutattam a címet és a telefont is hívtam volna, de az összes adat hamis volt. Az okmányirodában ismerőssel utánakérdezettem a szem.ig. számnak, de az sem létezik. Szóval ott tartok,h nem tudom levizsgáztatni a motort. Attól félek,h ha bemegyek leellenőríztetni, akkor lopottnak fogják hinni a motort és rámküldik a jardot. Valamit kell kezdenem, mert az itthoni jard már többször figyelmezetett,h a 125-ös géppel ne közlekedjek B-s jogsival (jogos). Szóval eddig tudtam ezt a rendszám nélküliséget eljátszani. Nem akarom,h rámrohadjon a motor! Mit tegyek? Eladni nem tudom, mert nincsenek papírjai!
szerintem nem értettük1mást!Nekem olyan óra kellene ami 120ig van órázva mert a rendőrök szopatnak!
Komplett AF1 BONTÁS! Rotax 123

Blokk- ,és ahhoz közeli alkatrészek:

-nagyon szép, sérülésmentes, hibátlan 6-os váltó, kuplung, tengelyek, fogaskerekek, blokkfelek stb…a főtengely jó, a hajtókar lóg.

Bármit lehet külön-külön vinni! Egyben a blokk(henger, vízpumpa nélkül)- 9.999 (!)

önindító- 4.000
membrán- 3.000
szívócsonk- 2.000

További alkatrészek:

km meghajtó csiga: 3000
km spirál: 2000
km óra (200as): 2000

hátsó fékrendszer(tarály+cső+nyereg+betét+olaj): 3.000
jobb-bal oldalidom(sintesi/Replica)- 3.000/pár
műszerfal- 2.500
hűtőrendszer- 4.000/komplett
villahidak- 3.000/komplett