Szia,én levettem a számlapot és csináltattam hozzá egy grafikus nővel egy matricát ami 90 ig van orázva minden számot lefeleztem és bevállt.kb 500 ft ért megcsinálta.
Üdv Mindenkinek!
91-es Aprilia af1 125 be keresek működő gyújtótrafót 8 ezer forint körüli értékben!
Aki tud segíteni az kérem keressen fel az alábbi számon:
06703986869
Köszönöm!
Üdv.: Gábor
125/50 lenne nem non hihető hogy 170-nel járok dolgozni 50-es motoron !Már vettem beütőt beütöttem hogy 49 ccm3 a henger talpába csak a havernak azt mondta a rendőr hogy van errefelé1 aranyszínű is és az sem 50es+akarja nézni!Az órát nézi meddig van skálázva+a beütést!Na ezért kell a 120as óra!
szia engem is érdekelne papirok nélkül megvételre.....ha byfzr rel nemtudsz megegyezni akkor korrekt áron engem is érdekel...üdv gáboramugy helyileg hol a moci?
helló
olyat tuc hogy vagy köc rá 50-es biztositást de akkor uj adásvételit kel irni! csak ott az a gond hogy ha nem tudod hogy lopott e akkor hiába köc rá 50-es biztositást ugyis lebuksz vele!
nekem vannak papirok magyar forgalmi törzskönyv a nevemen van a motor! átiratható probléma mentesen!
a pairok azt jelntik hogy:2 blokfél a jo számokal 1 főváz a jo számokal rendszámtábla forglami törzskönyv és 1 adásvételi velem és utána simán átirathatod!
amugy a forgalmiba 11kw van irva szoval korlátozot joksival is vezetheti akár ki!
az ára 25e
ha kel :06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni!
4 éve vettem egy Aprilia Af1 Sintesi Replikát! A régi tulaja nem tudott helyben papírokat adni, de azt mondta,h elküldi postán. Tudom, hülye voltam,h így is megvettem. Adásvételit megírtuk, telószám csere meg minden lezajlott. 1 hónapig semmi jelentezés. Felkutattam a címet és a telefont is hívtam volna, de az összes adat hamis volt. Az okmányirodában ismerőssel utánakérdezettem a szem.ig. számnak, de az sem létezik. Szóval ott tartok,h nem tudom levizsgáztatni a motort. Attól félek,h ha bemegyek leellenőríztetni, akkor lopottnak fogják hinni a motort és rámküldik a jardot. Valamit kell kezdenem, mert az itthoni jard már többször figyelmezetett,h a 125-ös géppel ne közlekedjek B-s jogsival (jogos). Szóval eddig tudtam ezt a rendszám nélküliséget eljátszani. Nem akarom,h rámrohadjon a motor! Mit tegyek? Eladni nem tudom, mert nincsenek papírjai!
Tudnál fel rakni pár képet róla ?
csak naiy hogy noymtac-1et de jo minőségüt hogy ne keljen szétszedni 1 év mulva
ha kel itt a müszerfal
91-es Aprilia af1 125 be keresek működő gyújtótrafót 8 ezer forint körüli értékben!
Aki tud segíteni az kérem keressen fel az alábbi számon:
06703986869
Köszönöm!
Üdv.: Gábor
nekem van 2e ft
tel:06307316232
A 2. képen látható prolink felfogatás meg e van e még, és hogy még mindig 2500 FT?
Beszoptad.
Kb az van amit a többiek mondanak: Bontás, vagy ha sokat érdeklődsz utána, el fogják kobozni.
kis üzleti taktika
olyat tuc hogy vagy köc rá 50-es biztositást de akkor uj adásvételit kel irni! csak ott az a gond hogy ha nem tudod hogy lopott e akkor hiába köc rá 50-es biztositást ugyis lebuksz vele!
nekem vannak papirok magyar forgalmi törzskönyv a nevemen van a motor! átiratható probléma mentesen!
a pairok azt jelntik hogy:2 blokfél a jo számokal 1 főváz a jo számokal rendszámtábla forglami törzskönyv és 1 adásvételi velem és utána simán átirathatod!
amugy a forgalmiba 11kw van irva szoval korlátozot joksival is vezetheti akár ki!
az ára 25e
ha kel :06307316232
4 éve vettem egy Aprilia Af1 Sintesi Replikát! A régi tulaja nem tudott helyben papírokat adni, de azt mondta,h elküldi postán. Tudom, hülye voltam,h így is megvettem. Adásvételit megírtuk, telószám csere meg minden lezajlott. 1 hónapig semmi jelentezés. Felkutattam a címet és a telefont is hívtam volna, de az összes adat hamis volt. Az okmányirodában ismerőssel utánakérdezettem a szem.ig. számnak, de az sem létezik. Szóval ott tartok,h nem tudom levizsgáztatni a motort. Attól félek,h ha bemegyek leellenőríztetni, akkor lopottnak fogják hinni a motort és rámküldik a jardot. Valamit kell kezdenem, mert az itthoni jard már többször figyelmezetett,h a 125-ös géppel ne közlekedjek B-s jogsival (jogos). Szóval eddig tudtam ezt a rendszám nélküliséget eljátszani. Nem akarom,h rámrohadjon a motor! Mit tegyek? Eladni nem tudom, mert nincsenek papírjai!
Blokk- ,és ahhoz közeli alkatrészek:
-nagyon szép, sérülésmentes, hibátlan 6-os váltó, kuplung, tengelyek, fogaskerekek, blokkfelek stb…a főtengely jó, a hajtókar lóg.
Bármit lehet külön-külön vinni! Egyben a blokk(henger, vízpumpa nélkül)- 9.999 (!)
önindító- 4.000
membrán- 3.000
szívócsonk- 2.000
További alkatrészek:
km meghajtó csiga: 3000
km spirál: 2000
km óra (200as): 2000
hátsó fékrendszer(tarály+cső+nyereg+betét+olaj): 3.000
jobb-bal oldalidom(sintesi/Replica)- 3.000/pár
műszerfal- 2.500
hűtőrendszer- 4.000/komplett
villahidak- 3.000/komplett