Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló ez 200-ig van orázva de ugyan ugy mutatja
hiv:06307316232
Nekem az lenne a lényeg hogy 120ig legyen órázva de az sem lenne hátrány ha az az óra működne ha ilyen van neked akkor+beszélhetjük?!?!?!
KM órát keresek ----oylat ami 50 esben volt és max 120-130 ig mér--a léyneg hogy a felső része ahol az üveg van ott a legszélesebb pontja maximum 95-98 mm legyen a belső szűkebb pedig max 92 es kb..előre is köszi--30 605 6883
Sürgősen eladnám az AF1-em , külföldi munka miatt.

Most tettem bele új vertex dugót, van még rajta műszaki.

http://www.kepesmotor.hu/april...

ennyiért nincs rendszámos.... 30 224 9856
szia
nekm van 1 tökéletes müszerfalam ha kel! az ára 5e
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Helló engem a km óra érdekelne mennyi az ára? Hívtalak de ki voltál kapcsolva!emailba válaszolj.:rolee111@citromail.hu
Előre is köszi üdv.:roli
Pirelli Diablo 150/60 17 110/60 17 95% os ELADÓ! érdeklődni itt : ventobt@freemail.hu
sziasztok maradék af1 cuccaim olcsón eladók...30 605 6883
szia
hát megbizhatóságra és fogyasztásra is csatlakozok az előtemszolohoz!
de szervizet meg lehet othon is csinálni ha ért hozá valamenyire az ember!
amugy ha papirnélkülit tuc olcson akkor ha kel nekem vannak pairjaim 20e
azt takarja hogy: főváz rotax 123-as blokfelek a forgalmi törzskönyv és adásvételi! és már át is lehet iratni! 11kw ha korlátozott joksid van szoval anyibol is előnyös!

vagy valami üzlet is érdkle a papirokra!
szia....minden motor megbízható ha foglalkoznak vele pl egy 100 éves harley is megbízható a korától függetlenül..csak foglalkozni kell vele és nem kell szarrá hajtani----olaj csere-légszűrő és karbis tizstíttás stb----nem 11-12 es tartományban való szétthajtása hanem értelmes motorozást értem..foygasztása 3.5 és 6 liter között valahol ---mindenkinél más...amugy évjáratfüggő a blokk száma is---az újabbak 122 es rs blokk az af1 ek pedig 123 asok.....amugy annyira megbízható amennyire megkímélik és jó szerelők szerelik alkalom adtán---- azt ajánlom neked ha ilyen mocit veszel akkor vagy nagyon hozzáértővel menj vagy kereskedésből vegyél apriliát ahol bizonyos garanciát is vállalnak rá---üdv jó választást- sok sikert
Sziasztok
Télen szeretnék venni egy af1 125-ös motort rendszámosat.
Érdeklődnék hogy mennyire megbízható motorok
Milyen típusú blokkal rendelkeznek? (ugyan az mint az rs? )
Mennyit fogyaszt?
Milyen az alkatrészellátottság?
Mennyire megbízható stb....
Hát őőő elvileg arra menni kellene egy vezetéknek és úgy mutatná tudod hogy mikor van üresbe :) Szerintem azért engedi mert van benne egy kis golyó és az ha kiesett vagy össze tört ott át tud folyni az olaj! :) Leereszted az olajat! És úgy tudom 13 mas kulccsal ki tudod tekerni és meglátod mi a baj
aprilia af1 alkatrészek eladó!
magyar okmányok is vannak! 11kw!
Én az egész rendszert odaadom Neked 8700-ért POSTÁVAL EGYÜTT!

30/423-0674 ---holnap feladom ha érdekel! Fullos, hibátlan, gyári AF1 rendszer!
Az egész rendszert 20ezerért oda adom.
köszi a segitséget
én is valami ilyesmire tippeltem vagy valami olajgomba
mitöl engedi az az olajat?
vezeték nem megy oda semmi
Mi az árra ?
Kinek van elado kipufogo dobja Aprilis AF 1 -es hez !
Háátt őőő az az Üres vissza jelződ!
milyen blokk van benne mert az enyimben rv 3 blokk és annak van cdi-je
Hát akkormi van benne?
megszakítós gyula? DDD:)

részletkérdés, hogy az elektronikában lévő kondit mi tötögeti, a generátor közvetlenül, vagy z akku egy inverteren keresztül, mert az inverter után ott van a Condi amit Diszcsargerel a tirisztor:)
15 000+1800posta.
Ha kell teszek fel képeket is rola?
mi az ára neki?
jajajaja...csak az a gáz, hogy az af1-ben nincs CDI
szia nekem is pont ugyanezt csinálta és én a cdi-cseréltem ki és azota nagyon jo van alapjárat meg minden