Elcserélném polini 160-as poweres hengerszettem rotax 123-hoz való 125-ös hengerszettre. a 160-as hengerszett új. sajnos nem ment csak 3 km-t mert hazament a főtengelyem.
af1 kerekek gumival 6ezer ft/pár
af1 kerekek gumi nélkül 4ezer ft/pár
extrema/futura hátső sárvédő 3eze ft
futura hátsóülés 1ezer ft
régi kerék párban 3ezer ft
project 108 fejidom 1ezer ft
Eladó a képen látható kipufogó. Egy új RS-ről való. Az egész rendszer eladó nem csak a dob. Hibátlan állapotban van. Szép mély hangja van.
Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni bármikor.
e-mail: nagy122@freemail.hu
Csak a gyári adat 1:14 ami nyilván elméleti, mert ekkora sűrítést nem bír ki a 95-ös :D
Egyébként emlékszem, Mitogeri emlegette, hogy van olyan Mito henger, ami újkorában sem tud 6,5 barnál többet, pedig az az egyik legdurvább sporthenger hozzá...
hali srácok nekem olyan állapotú gumi kell amivel jövő nyár elejéig szaladgálok nem kell tökéletes mert a nyáron veszek egy szett vadi újat szoval olyan 3-4 ezerig érdekel
én sem alapoznék annyira erre, de valami infót szolgáltat. Mondjuk, ha egy nagy 1-es értéket mérnek, akkor nincs is tovább a problémát máshol keresgetni
sintesi idomszett 8ezer ft
sintesi tank 1ezer ft/db
sintesi fejidom 3ezer ft/db(lámpával)
futura olajtartály 1ezer ft
orozoli2002@yahoo.com
30-435-1769
bacsmotor pont 5mp pont eu
af1 kerekek gumi nélkül 4ezer ft/pár
extrema/futura hátső sárvédő 3eze ft
futura hátsóülés 1ezer ft
régi kerék párban 3ezer ft
project 108 fejidom 1ezer ft
orozoli2002@yahoo.com
30-435-1769
további alkatrészek: bacsmotor pont 5mp pont eu
Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni bármikor.
e-mail: nagy122@freemail.hu
Az 1/14 meg nyilván nem sűrítési végnyomás(amit mrni lehet bar-ban) hanem geometriai sűrítési VISZONY.
Nehezen tudnám elképzelni, hogy egy utcai motor 14 bar ral fejbe leygen ütve
Egyébként emlékszem, Mitogeri emlegette, hogy van olyan Mito henger, ami újkorában sem tud 6,5 barnál többet, pedig az az egyik legdurvább sporthenger hozzá...
Ittot hüvelyezett cuccon ninccs sok teteje, ha csak nem megmérted új korában, akkor van viszonyítási alap.
Én nem alapoznék nagyon rá!
patvaros87@gmail.com
érdekel?
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
110/70 és 150/60 as gumik?
100%osak!