Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIA sajnos nem jutottam el a kawasaki villáig de csuszik holnapra jó----amugy bocs hogy nem néztem meg neked csak elcsajoztam az időt és most jutott eszembe....de holnap bepótolom a méricskélést....köszi a türelmet--
125-ös Sport pro/ Futura plexi eladó. Normál állapotú, olcson vihető!
illetve km óra kihajtás tökéletes állapotban eladó!
érd.:patvaros87@gmail.com
Köszönöm
Van egy eladó rotax123 blokkom olcsón.
(hengerfely,dugó,gyújtás hiányzik róla a többi része bontatlan)
Főtengely halytókar jo benne...használva volt mielött ki lett szerelve.
szia aham most délután átugrok a karér és megnézem lemérem neked---üdv gábi írok smst ha megvan mert mst otthon nincsen gépem --egy ideig--
Szia Gábor tudnál küldeni képet a kawasaki lengökarról és hogy milyen széles a fel fogatása
Sziasztok ! Tudna valaki segiteni ! Van egy APRILIA AF1 REPLICAM 125ös s szeretném ha egy kicsit dögösebb hangja legyen ! Milyen kipufogo dobot lehetne rá tenni ? Minden infónak őrülök s elöre is köszönöm !
Én jöszönöm! Örülök, hogy minden rendben ment

tg1960: van műszerfalam is és konzolom is, Sintesi/Replica-hoz. A képeimen látszik. Konzol is van hozzá! Együtt a kettőt 3500-ért odaadom. A fordulatszámmérő "üvegén" (ami műanyag), van repedés, amúgy semmi baja!
Szia megérkeztek a cuccok küldtem a pénzt . Köszönöm
HA érdekel tudok komplett, hibátlan müszerfalat.
érd.:patvaros87@gmail.com
oksa keresd csak..rendes srác biztosan megtudsz vele egyezni---
köszönöm, megkeresem
szia gyuri....azt ajánlom hogy csinálj róla egy éles képet és töltsd fel ide és akkor többet tudunk mondani----üdv
szia nekem volt komplett műszerfalam 2500 ért de már eladtam anapokban---keresd meg BYFZR felhasználót neki is vannak olcsón korrewkt áron cuccai talán még műszerfala megvan..itt a mobilja
30 423 0674 üdv
Sziasztok! Páromnak van egy AF1 125-se. Múltkor valaki hirdetett komplett műszerfalat. Érdeklődnék, hogy meg van-e még és mindegyik AF1-re fel lehet-e szerelni (ha csak konzol kell hozzá az nem gond, csinál magának). Előre is köszönöm!
sziasztok

egy kis segitségre lenne szükségem
van egy af1 50-esem (fekete blokkos)
a blokk alján az olajleengedő csavartól hátrafelé van egy valami ami nem tudom hogy micsoda és engedi az olajat
olyan mint egy olajgomba de nem tudom pontosan mi az
közepén egy kis luk van és ott csöpög el az olaj
valaki esetleg tudja mi az és miért ereszt?
ha tudjátok irjátok meg légyszi

Nagyon szépen köszönöm!
Szia Titi! Feladtam a cuccot... megszenvedtem mire becsomagoltam ráment egy egész tekercs regasztószalag

Az AM6 az egy 50ccm-es blokk amit, az apriliákba, derbikbe, rijeukba, genericekbe, stb...építettek. AM a típus a 6-os pedig a sebességeket jelenti. 6sebességes AM blokk
Sziasztok egy kérdésem lenne ,mitől más egy AM6 blokk a gyáritol.
Ha valaki tud segiteni köszönöm
szia....köszi szépen...nekem is tetszik....imádom..
Köszönöm szépen elöre is
yamaha CHAMP! Nagggyon vadííítóó!
Szia! 4 után értem haza, szereztem dobozokat is hozzá! Holnap, ha be tudom őket rakni egy csomagba, akkor megy postán és péntekre ottvan Nálad! Ha nem megy egy csomagban akkor megrendelem ide a futárt hétfőn és akkor kedden megkapod...sajnos azt nem akarom, hogy a hétvégén kallódjon a futárnál :S Remélem azért a postán átveszik...bár már néztek egy párszor furcsán
EZT NÉZZÉTEK (a fenevad)