Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha beirod ide fel a keresőbe jobbra hogy sopron akkor megkapod a lap tetején az írást mega képet.. amiről beszéltem neked..
akkor cimbi ezzel a számmal tudnék neked segítteni... 0696 213 257 eza vezetékesem ha kell
fészbukon bejelölhetnél ha van kedved.... csehi gábor----egy igényes srác van
a fotón--
33 perc volt basszus
szia ..az elmúlt 2 hétben küldtem hozzád pár uriembert alkatrészért remélem megtaláltak....üdv
nincsen mit, örülök, hogy segíthettem
igen ahoz kellene!
És te beszélsz színvonalról... És még most is puffogsz...
Még szerencse, hogy ami abba a táblázatban van, nem a gyári méret, tehát hülyeség!
sziasztok!polini 160-as hengerem honolás után 60,04 mm lett.hányas dugó kell bele? A-B-C-D a méretek és A volt honolás előtt benne?!
köszi sikerült
Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok!
Igen van de csak 50.-es af1 -hez.Ahoz kellene?
Rendben teszek fel róla képet
sziasztok megmaradt pár alkatrészem pl fejidom plexi nélkül -lámpa nélkül 1500 csak plexi 3000ft lámpa 2500 körül
faridom 1500
segádváz 1000 és egyéb apróságok olcsón.....lábtartók bal oldaliak 2 db 1000 per db
első sárvédő 1000 ft
30 605 6883
Nem is te segítettél, maradjunk ennyiben...
Kultúrember.... Ha nincs kedved visszaolvasni, ne akarj segítséget! Nekem meg nincs kedvem neked segíteni!
Persze hiába mondom, ha ekkora paraszt vagy, úgyis buta vagy hozzá, hogy felfog mennyire taplón viselkedsz!
Szia a hátsó főfékhengert és a láncot láncvédőt mennyiért adnád oda?:)
Te meg szarjál sünt! Nem volt időm, és mivel állandóan vitatkoztok valamin, így nem is volt kedvem visszaolvasni...
Kedves Sándor, mi lett a sorse a piros AF1nek? Csömörön vetted. Valamint nem tudnál erről a motorról mondnai pár szót? Nsr 125, 96os. Ez fúrható, megbízható motor?
Kérdezd meg még egyszer!
Még visszalapozni se kellett volna...
jah és még azt hadkérdezzem meg hogy kormánycsutka van-e. ha van akkor mindkét oldalra kellene kössz!
Az AF1 Futurának mi a gyári gumimérete?
Szia.
Az enyémen 150/60 ZR 17 metzeler van és tökéletesen elfér "hátul"
Üdv Attila