Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor kapom a képeket?
Sziasztok.
Ha valakinek van 125-ös Af1-re Arrow,Gianelli,Jollymoto Kipufogódobja az kérem jelezzen.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
Bazd... maxra volt véve a hangerő majdnem becsináltam :D :D
Kurvajó! :D
Eladó a képen látható kipufogó. Egy új RS-ről való. A rezó és a dob külön-külön is eladó. Hibátlan állapotban van. Szép mély hangja van. Af1-re is felmegy nekem is azon van.
Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni bármikor.
e-mail: nagy122@freemail.hu
szia---egyszerübb lett volna az ha teszel fel képet de szerintem 30 tól felfelé indulhatsz is--kb 100000 ig! ez msot egy oylan becslés a 30 000 h csak dugót és gyujtást és deknik raksz rá....haesetleg henger is sérült akkor az alapban 20 000ft csaka henger---megmég raksz rá ezt vagy azt----
szerintem iylen benzin árak mellett cseréld el egy robogóra valakivel és az megáll 3 literben...én azt mondanám neked ha ennyire szétt van esve akkor szedd szétt darabokra és add el akatrésznek amíg lehet,,csak az a baj h ez már oylan öreg h nem nagyon fognak kapkodni utánna.....én azt ajánlanám neked h vagy szerezz robit magadnak vagy egy fiatalabb kivontforgalmis af1 et és add el róla ami nemkel és kijöhetsz vele egy elég korrekt olcsó árra-----eladod a fejidomot lámpákat idomokat és csak azt hagyod amit az előző mocin..remélem érted hogy értem--
sziasztok azt szeretném kérdezni...hogy...van egy af1em rotax 127 poweres..de ilyen full régiii.. és nincs egybe szinte csak a vázvan mert mindent levettem rola..mert nemtetszett...XD elöl az az aranyszinű ujjab af1 teleszkopvan meg kerék... éss igy baromkodni meg elmászkálni itt a körnmyéken velee.. arra jhasználtam.. és megszorult...
azt szeretném kérdezni szerintetek érdemes bele venni egy dugot meg felfuratni.. vagy ne költsek ráá.. meg kéne bele feszszabályzo..meg a lendkerékhez a dekni mert szét tört.XD meg nem a gyári gyujtás elektronika van rajtaaa...mert azt kinyirtaa vagy nemtudom...de egy tiltás nélküli robogo gyujtás elektronika van rajtaa...szoval ez a tényálás ...és az a kérdés hogy szerintetejk menyiböl lehetnee..használhato álllapotba tenni...és érdemese..:D lehet ez hülye kérdééés amugy:D:O de köszii aki válaszol:D
koszonom elore is.. nem gond, megertelek
küldök képet persze, holnap mindenképpen...ma kicsit elfoglalt voltam sajnos, de úgyis csak hétfőn tudom küldeni legkorábban!
Eladó teljesen felújított motorom:

http://www.kepesmotor.hu/april...
szia...értem én h 123 hoz kell..de különolaajzó deknikre gondolsz? mert azt még nem sikerült kibogoznom..amugy van olajdeknim...500 ért de ha van olcsón különolajzóm is----ha az is kell akkor odaadom 3000 ért a deknivel együtt ha érdekel..más oylan 4-5 000 ért adja...30 605 6883 emilbe is válaszolhatsz----címedet írd oda ha érdekela dolog.....gabor8181@freemail.hu
helo! lendkerek erdekelne...
kaphatok kepeket e-mailre?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ELADO NAGYON MEGÉRI :)))
Kérem segitsetek!
50-es sintesihez milyen lendkerék lehuzó kell?Méret kellene.
érdkelnek akor a papirok?
Küldök képet ha érdekel, alaplapom is van hozzá hibátlan!

Együtt a kettő 30ezer forint!

MÓVÁRIDRZ--------MOST MÁR AJÁNLHATSZ MINDENKINEK! VAN MINDENEM!

Nyalánkságok is---

Pl. km meghajtó csiga -3000
km spirál -1500

komplett gyújtás---hibátlan. Egyben 30ezer
külön-külön alaplap 15, trafó 10, lendkerék 10

Nagyon szép állapotúak, teljesen jól működnek!

MINDEN VAN MÉG A MOTORHOZ! AF1 ROTAX 123

06/30-423-0674
Bocs de most értem haza! Rotax 123-hoz kell.Neked ilyen van?
a különolajzó dekni kell neked akkor ,mert az nekem van 500 pénzért és ha akarod ma eltudom küldeni és holnap meg is kapod ha 2 ig rámszólsz---30 605 6883
gabor8181@freemail.hu üdv gábor
Van mindeggyik, adatlapomon lévő elerhetoseg valamelyiken keress meg.
Udv
Sziasztok! A motorom af1 125 sintesi,az a bajom vele,hogy a max fordulat 6-ezer ez felett kapkod sőt leis áll még menet közben is.Mi lehet a gond?Üdv.
Pneumatikus power,olajzó felöli dekni(műanyag),alaplap ha valakinek van írjon.Üdv.(rotax 123-hoz)
Képed van esetleg?Üdv.
van még rangeteg alkatrészem bontva! ja és a pairokal fiatalabb is lenne a gép mert 92-es kiadásu! a főváz polirozott
tel:06307316232
szia 20 ba odadom ha kel!
nekem már felesleges!
ha kel bele is tudom nekd épitani ha elhozod a motort