Csak simán ráragasztottam,persze azért arra figyelni kell hogy ugyanott legyenek a számok meg a vonalak mint a régin,hogy ne csaljon az óra majd.de még van nekem itthon legalább 3 db ilyen 90 ig órázott matricám.
ROLEE szerintem dekorossal csináltass egyet vagy pl én googléból leszednék egy nagyfelbontású képet 120 as óráról -vagy fotóznék valahol motoros boltab egyet és akkor azt megcsináltatnám dekorstúdióban egy 70 cm szer 55 cm es kép került 5000 be gyönyörű minőségben---akkor ez lesz max 1500 ft mindennel együtt....meglehet oldani csak nemkell úgy hozzáálni hogy jézusom hoann veszek iylen órát.....
szia énis azt keresek..nekem 125 ös re volt műszerfalam de 2,5 ért megszabadultam tőle...én cagiva planetbe keresek 50 esbe oylan órát ami 120 ig mér max!
Hát én sem találtam egy ideig, de most itt a közelben találtam egyet és ma el is hoztam. Majd jönnek fel képek! Ha netán látok valamit mindenképp szólok! ;)
Ez így nekem tökéletesen megfelel, a továbiakat emailon beszéljük meg!E-mail: brothers_in@citromail.hu Előre is köszönöm!
Írtam neked mail-t.
üdv és köszi az érdeklődést!bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Új motor bontódik AF1 Replica, elektromos poweres, Rotax 123, MÉG MEGVAN MINDEN, Gyújtás is!