Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képed van tóla,az a bajom hogy szétszedtem a saját órámat és a tűt nem bírom lehúzni róla és így a számlap sem jön le!
Csak simán ráragasztottam,persze azért arra figyelni kell hogy ugyanott legyenek a számok meg a vonalak mint a régin,hogy ne csaljon az óra majd.de még van nekem itthon legalább 3 db ilyen 90 ig órázott matricám.
Pirelli Diablo 150/60 17 110/60 17 95% os ELADÓ! érdeklődni itt : ventobt@freemail.hu
Vadi új utángyártott trafót tudok adni 10 000ft.-ért bekötési rajzal.Jobban megy mint a gyárival a moci
maradék cuccok olcsón----30 605 6883
ROLEE szerintem dekorossal csináltass egyet vagy pl én googléból leszednék egy nagyfelbontású képet 120 as óráról -vagy fotóznék valahol motoros boltab egyet és akkor azt megcsináltatnám dekorstúdióban egy 70 cm szer 55 cm es kép került 5000 be gyönyörű minőségben---akkor ez lesz max 1500 ft mindennel együtt....meglehet oldani csak nemkell úgy hozzáálni hogy jézusom hoann veszek iylen órát.....
oylanom nincs csak rá kéne ragasztani 1 yomtatot hátlapot és kés! ahol 40-van oda 20-at kel irni és igy továb lefelezni a számokat!
120asod nincs?
Hali!

Ez így nekem tökéletesen megfelel, a továbiakat emailon beszéljük meg!E-mail: brothers_in@citromail.hu Előre is köszönöm!
itt a kép!
persze itt a kép!
sziamegint én vagyok ha eddig nem vetél iylen alkatrészt akkor lenne egy utolsó ajánlatom postával együtt 1800 ftért elviheted----30 605 6883 bb
szia énis azt keresek..nekem 125 ös re volt műszerfalam de 2,5 ért megszabadultam tőle...én cagiva planetbe keresek 50 esbe oylan órát ami 120 ig mér max!
af1 120-as óráról tudnál képet küldeni?
Üdv! Aprilia RS-125 elsősárvédőt és sintesi fejidomot keresek.
szia huh az nemlenne rossz..köszi...
van persze lefényképezem ha gondolod, de inkább vidd el a Gáborét(MOVARIDRZ)! Az szebb és sztem jobb is mint ami nekem van!
esetleg képed van?
Hi Spari,
Írtam neked mail-t.
Hát én sem találtam egy ideig, de most itt a közelben találtam egyet és ma el is hoztam. Majd jönnek fel képek! Ha netán látok valamit mindenképp szólok! ;)
köszi hogy írtál..baszki itt nemtalálok mocit bontásra....
Gábor köszi az ajánlatot(sms), inkább vettem egy újabb motort. Idővel minden elmegy.
szia igen megvan még..amugy postával együtt 2200 ftba megáll ha érdekel... 30 605 6883
üdv és köszi az érdeklődést!bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
FIGYELEM !

Új motor bontódik AF1 Replica, elektromos poweres, Rotax 123, MÉG MEGVAN MINDEN, Gyújtás is!
nekem is van 1000 az ára