hellósztok! szeretnék venni néhány alkatrészt egy aprilia AF1 50 sintesi-hez. kellene: kormánykifli, 1 pár első llábtartó, benzincsap, km spirál, gázkonzolnak a fedele ami alatt a bowden kanyarodik, és 1 pár visszapillantó tükör. kösz a válazokat!
Kössz a válaszokat
Az a szitu vele hogy csöpögött az also tömitésnél azt megcsináltam és azota van ez a baj:
Ma metem vele kb 10 km ert egyhuzamba semmi baj haza értem leállítottam és azota nem indul
Lehet nem szeret menni sokat
Megprobálom még a gyertyát kicserélni gyárira bár az 5000 ft de sebaj egyszer élünk
Mégegyszer kössz a válaszokat
hali srácok bocs hogy ien későn irtam csak net karbantartás volt a tünetei a gépnek adok neki beöntést tolom vagy 4 métert kicsit pöfög és leáll a karbi lehet hogy egy picit eresz szerintem nem jól zár és a sejtésem hogy gyujtás problémás az a kérdésem hogy a gyujtását lehet e javitani vagy az egész kuka köszi előreis mindenki segitségét
Eladó Aprilia Af1 Sintesim 125ccm. teljesen felújított blokkal, kifogástalan állapotban.
Akit érdekel írjon vagy hívjon adatlapomon ott vannak az elérhetőségek.
A membránnak nem feladata, hogy megakadályozza az anyag bejutását a forgattyúsházba, sőt! Csupán annak kijutását kell akadályoznia! Ha neked túl sok megy le a torkán, az nem a membrán baja, sokkal inkább a porlasztó folyik túl...
Hali!
Az a bajom h a karbim sztem neincs jol beállitva mert beindul egy kis idö mulva leáll és nem akar beindulni csak 1 -2 ora mulva.
Tud valaki segiteni ?
hali srácok mitöl van az hogy a membrán át enged egy csomó benzint a blokk aljába folyik leveszem a memgránt és a gyertyét egy csomó benzin kijön belöle utánna beindul megyek vele kb 20m ás leáll hiába tolom nem indul a moci tipusa af1 125 futura
Szia!
Légyszives küldj képeket, a hengerről és a dugóról is többet is itt az email cimem:patvaros87@gmail.com
Én is küldök a sajátomról és hogyha megfelelő neked is nekem is akkor mehet a csere
Üdv
Sziasztok skacok szükségem lenne rv önindítós blokkhoz egy váltókarra és egy lenkerék felöli deknire valamint esetleg ha lenne egy 50eshez való komplett kábelkötegre köszönöm előre is a válaszokat :)
20 éves gyáriért pénzt ne nagyon adj, 4 évente cserélni kellene, csak senki nem cseréli...