Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudtommal az ETZ-é felszerelhető, és újonan is max 1500
20 éves gyáriért pénzt ne nagyon adj, 4 évente cserélni kellene, csak senki nem cseréli...
hali ezt most tőlem kérdezted?
szeva nekem vannak gumi fékcsöveim, többféle hosszúságban, (egyik rs125, másik nsr 125ről bontva) 3000/db ha érdekel
szijasztok
van valakinek jó első fékcsöve ?:) és mennyiért
előre is köszi
sziasztok!
Aprilia sport prohoz keresek visszapillantó tükröt.
Ha esetleg valakinek van eladó az érdekelne.
nemsok értelmét látom 2t motoroknál a kompresszió mérést, henger le és látszik mi a szitu.

de ha már méregetik itt a srácok, remélem teljes gázhúzással, mert ha nem akkor végleg semmi értelme
Meg kellene nézni jobban. Karbi is lehet, de innen nagyon nehéz megmondani...próbálkozni kell mindennel...inkább nem mennék bele

Amúgy hova valósi vagy?
De szted van hozzá köze
vagy tényleg a karbi rakocátlankodik?
5000ért gyertya? Az beszélni is tud?

Menj be UNIX-ba, válts ki kedvezményt és az NGK B10EG-t megkapod 1900 alatt.

Van valami gyertya NGK B10EGP... az 12000 körül van azt hiszem...azt megnézném mire képes
hellósztok! szeretnék venni néhány alkatrészt egy aprilia AF1 50 sintesi-hez. kellene: kormánykifli, 1 pár első llábtartó, benzincsap, km spirál, gázkonzolnak a fedele ami alatt a bowden kanyarodik, és 1 pár visszapillantó tükör. kösz a válazokat!
Kössz a válaszokat
Az a szitu vele hogy csöpögött az also tömitésnél azt megcsináltam és azota van ez a baj:
Ma metem vele kb 10 km ert egyhuzamba semmi baj haza értem leállítottam és azota nem indul
Lehet nem szeret menni sokat
Megprobálom még a gyertyát kicserélni gyárira bár az 5000 ft de sebaj egyszer élünk
Mégegyszer kössz a válaszokat
hali srácok bocs hogy ien későn irtam csak net karbantartás volt a tünetei a gépnek adok neki beöntést tolom vagy 4 métert kicsit pöfög és leáll a karbi lehet hogy egy picit eresz szerintem nem jól zár és a sejtésem hogy gyujtás problémás az a kérdésem hogy a gyujtását lehet e javitani vagy az egész kuka köszi előreis mindenki segitségét
bocsi,elirtam,rotax 123-as blokkal!:D
Sziasztok!
125 futura(rotax 125 blokkal)mi a véleményetek róla,megbizhatóság,teljesitmény,fogyasztás iesmi?:D:D
AF1 kuplung dekni 2000ft
3 golyós kuplung kiemelő 3000 ft
komplett műszerfal 4500 ft
kétkörlámpás lámpa 3500ft
váltó tolórúd 2000 ft gömbcsuklóval,
blokktartó váz 1500ft segédváz 1000ft
és egyéb apróságok eladók
30 605 6883
Sziasztok

Eladó Aprilia Af1 Sintesim 125ccm. teljesen felújított blokkal, kifogástalan állapotban.
Akit érdekel írjon vagy hívjon adatlapomon ott vannak az elérhetőségek.
A membránnak nem feladata, hogy megakadályozza az anyag bejutását a forgattyúsházba, sőt! Csupán annak kijutását kell akadályoznia! Ha neked túl sok megy le a torkán, az nem a membrán baja, sokkal inkább a porlasztó folyik túl...
ha kicsit részletesebben elmagyarázod hogy mik a tünetek talán tudok segíteni, mert így sajnos nem sokat fogtam fel.
szia az nembiztos h karbi mert ha 2-3 óra mulva indul be nekem ezt akkor csinálta mikor fesszabájzó bajos volt----
vagy rosz az uszószinted vagy nagy bene a főfuvóka vagy esetleg még membrán is szétmehet!
menmbrána ha érdkle nekem van 3000ft
tel:06307316232
Hali!
Az a bajom h a karbim sztem neincs jol beállitva mert beindul egy kis idö mulva leáll és nem akar beindulni csak 1 -2 ora mulva.
Tud valaki segiteni ?
hali srácok mitöl van az hogy a membrán át enged egy csomó benzint a blokk aljába folyik leveszem a memgránt és a gyertyét egy csomó benzin kijön belöle utánna beindul megyek vele kb 20m ás leáll hiába tolom nem indul a moci tipusa af1 125 futura
hello ha megvan még a hengered,,lécci írj a 06306521900ra.. és a főtengelyed az mien állapotba van? és mennyiért adnád?
Szia!
Légyszives küldj képeket, a hengerről és a dugóról is többet is itt az email cimem:patvaros87@gmail.com
Én is küldök a sajátomról és hogyha megfelelő neked is nekem is akkor mehet a csere
Üdv
Sziasztok skacok szükségem lenne rv önindítós blokkhoz egy váltókarra és egy lenkerék felöli deknire valamint esetleg ha lenne egy 50eshez való komplett kábelkötegre köszönöm előre is a válaszokat :)