köszi szépen a dícsérő szavakat...akkor neked is mondom ha eddig még nem beszéltünk volna.....nem vagyok egy nagy fészbukod de bejelölhetnél rajta......CSEHI GÁBOR NÉVEN VAGYOK FENT...HA esetleg több ilyen nevü emberből kéne választani akkor az vagyok aki fekete szemüveges -fekete bőrkabátos képet rakottt ki és össz 3 db kép van fent....az egyik egy naplementés---üdv napi szinten fészezek mert februárig még táppénzen leszek...ott előbb elolvasom amit írtok....amugy jah vannak mindenfelé cuccaim a fórumon----sok-sok-sok--de nem mind az enyém csak az apriliák és a gilera sp01 ami ÓCCÓN BONTVA ELADÓ--
Igen én annak tartalak, gondolom jól kijönnénk, de hát sajnos marad a fórumozás, vagy egyszer majd megbeszélünk valami közös gurulást...Annyi különböző stílusban hívnak emberek, hogy hihetetlen...a legflegmábbtól a mindenért elnézést kérő udvariason keresztül a nagyon vicces tipikus jóarc emberekig. A titi meglepett egyébként mert ilyen beszélgetésem nem volt még alkatrészügyben! Nah Ő pl. az akire rábíznám az összes pénzem, motorom, vagyonom, hogy vigyázzon rá így telefonon keresztül:)
Amúgy látom, hogy a Motorszerelés c. topikban is vannak alkatrészeid nem is kevééééés jó, hogy ilyen veterán motorokkal és alkatrészekkel is foglalkozol!
Tapasztalataim szerint a legjobban fogyó AF1 alkatrészek a következők:
Semmi semmi csak mondom -mert oylat keresnek nálam mindig ami nincsen:)) és ez fály alegjobban h mindig csak oylat ami nincsen:))
amugy nemlenne rossz arrfelé lakni mert akkor összehaverkodhatnánk de így sajna én kívül maradok de jah jócsávónak tűnik meg teis:)
Igen köszönöm szépen Gábor , igazából nem is a cuccok lettek a fontosak, hanem megismertem egy jófej/rendes srácot, akivel lehet találkozunk majd a pályán
Amúgy a héten én is vittem volna a színesfémbe a szerkezeti elemeket, szóval tényleg nagyon köszönöm!
Én is ajánlottalak nem egyszer és most is foglak ha nincs valami, hátha Nálad akad:)
szia cimbi kérlek használd úgy a fórumot hogyha valakinek akarsz írni akkor az illető irára alatt lévő feliratra A VÁLASZ ERRE kattints rá és akkor az kepja meg akinek szánod...ha meg nem akkor érdekes visszaolvasgatni hogy éppen kire gondolsz:) köszi
király a ktm
kinek mit ér?
Amúgy látom, hogy a Motorszerelés c. topikban is vannak alkatrészeid nem is kevééééés jó, hogy ilyen veterán motorokkal és alkatrészekkel is foglalkozol!
Tapasztalataim szerint a legjobban fogyó AF1 alkatrészek a következők:
-gyújtás
-km csiga/spirál
-fesszab
-lábtartó
-karbi
-ezeknek a gyártására rá kellene állni:))
amugy nemlenne rossz arrfelé lakni mert akkor összehaverkodhatnánk de így sajna én kívül maradok de jah jócsávónak tűnik meg teis:)
Amúgy a héten én is vittem volna a színesfémbe a szerkezeti elemeket, szóval tényleg nagyon köszönöm!
Én is ajánlottalak nem egyszer és most is foglak ha nincs valami, hátha Nálad akad:)
Amúgy miért happolom a vevőidet?
aztán lassan elhappolod itt nekem a vevőime t:)