Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello. kuplung nyomolap alja ami kell neked van=5000ft
gyujtás alaplap tartó=2000ft
ha érdekel emailbe keres:spmito@freemail.hu
Sziasztok!
A segítségeteket, ill. tanácsotokat szeretném kérni!
Kinéztem egy Aprilia Af1 50 Futura-t, annyi baja van az eladó szerint, hogy a szabadonfutó néha "rosszalkodik". Sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz, ezért azt sem tudom, hogy merre van az a motoron és mihez tartozik, ja és hogy mennyibe kerül javítása, esetleg újat kell egyből venni. Eladó szerint az önindító forog!
A kommenteket előre is köszönöm szépen! :')
nekem van minden csak lendkerék nincs!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
most küldtem el az e-mailt
AF1 50-est keresek adnék Aprilia ETX600-as endúrót értékegyeztetéssel. Mail: jaszipapa@citromail.hu
sziasztok af1 plexi képen látható állapoztban kicsit porossan 5000 ért eladó.30 605 6883
Hali mindenkinek!

Túráztunk egyet a Sport Pro-kkal ha esetleg valakit érdekel:
http://www.sportmotor.hu/motor...

Az idei szezonba még egy túrát szeretnénk beiktatni, várunk minél több AF1 -est és persze más motorost is
60 ért van hirdetve--
Menyiért adták?
VALAKI MIT TUD ERRŐL A GÉPRŐL? NEM VETTE MEG ITT VALAKI A NAPOKBAN ? FONTOS LENNE---
évjárat: 1987. 09. hó
okmányok: okmányok nélkül
feladva: július 03.
hird. azonosító: #663635

megjegyzem magamnak
megosztás
küldés ismerősnek
nyomtatás
hirdetés jelentése

Leírás: Eladóvá vált felujitás alatt álló motorom. Vannak még hibái, ezért akár alkatrésznek de inkább egyben eladó. A blokk csapágyak és szimeringek terén teljesen felujitott a fötengely szintén uj...
Feladó adatai
név: Zoltám
megye/város: Sopron
Köszi a válaszokat a "müanyag flakon benzintankra",de végülis kaptam egy kölcsön motort,szall csak nem kelett megcsinálnom,de köszönöm aki válaszolt rá! :D
Van hozzá kuplung tengelyem 8000ft
szia igen ez bevett szokás iylenkor ha nincsen tank vagy nagyon rozsdás--arra ügyelj hogy ne efojjon mellé mert ha felgyujtod amotort menet közben akkor istenm sem oltja el--egyszer 2000 ben itt nálunk dunakiloti motorostalin gyulladt ki egy moci így mert csorgott a benya....szép nagy lánggal égett---jah és annyit hogy egy kicsi luk kell a benzinnek hogy a flakon tetején kapjon levegőt..mert ha nemkap akkor a vákum miatt nem kap benzint de lehet hogy irtad is h csinálsz rá nem tudom mert nem fiygeltem annyira szó szerint-- csak ügyesen
miért ne működne? Munkára fel Ha kell a motor akkor kell a motor. Valahogy jusson a karbiba benzin...ennyi.
elárulom, hogy annyiért nem veszik át... ez egy gyári, eredetileg fém színű dob. Ez össze van feketézve. 3500 postával a max amit adok érte.
Sziasztok!
Egy elég furcsa kérdésem lenne,tehát,festem a motort,és ugye szét van szedve,az ülést meg a hátó világitást visszatudnám tenni idomok nélkül is,csak a tank is levan véve,és ideiglenes megoldásként ha egy müanyag flakont felszigszalagoznék a vázhoz,és furnék rá egy lyukat a benzincsőnek,meg fbs-el körbekenni,müködne "tankként"?Elég kókány de holnap sürgősen kellene a motor:D(50-es sintesi-m van)
rotax 127 lendkerek es bendix erdekelne. valakinek van elado?
2000 nem megy ocskavasba is átveszik annyiért a cigók!
LALI RS

Én adtam el most ilyet 2000-ért. Van egy rezó, azzal akarom összejátszani. Előreutalnék 3 ezret és jöhet is postán, vagy egyébként személyesen hol lehetne átvenni?

csuser@freemail(pont)hu
Ment a mail!
Emailon keress meg tudok benne segiteni!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Maradék cuccosaim olcsó pénzért eladók--30 605 6883 123as rotax af1 125
gabor8181@freemail.hu
Akitől jött email mindenkinek válaszoltam, ha nem kaptál választ, akkor küldj újra emailt
Üdv
Segítség! 91-es AF1 Futura-hoz keresek AMAL SEM lendkereket (ne legyen törött a mágnes), kuplung alsó nyomólapot, és az alaplap alatt található alu fedelet. És a gyújtáskábel szigetelő gumiját, ami a gyújtásfedél alatt található. Ha valakinek van, ne tartsa magában...
A féktárcsák minimum mérete mennyi, és tud valaki jó áron féktárcsákat?