Jó estét azért írok most ide mert
rotax 123 blokkba berúgó szerkezetet vennék kompletten...
AF1 FUTURA SPORT PRO a motor típusa...
Aki legolcsóbban adja azt veszem..
Hát igazán nem tom , ha komolyan meg akarod venni akkor biztos megegyezünk. Sajna házépitésnél kicsit elszámoltuk magunk igy kelene a lové:( 120-130E körül kelene.
de mondom eladni szeretném minél elöbb,igy elég rugalmas vok:)
Sziasztok!
Futurához keresek a teleszkóp tetején lévő csavart.
(tudom eddig teleszkópot kerestem de kiderült elég csak szimeringet cserélni viszont az a felső csavar el van törve :(..)
Ha valakinek van érdekelne
lehet eladóvá válik 1988-as aprilia af1 sintesi. felújított motor(új wössner dugo, honolt hengerfej, ujj csapágyak ..), kifogástalanul működik rajta minden. egyetlen hibája van hogy váltó oldali főtengely szimeringes. Van egy pót blokk is hozzá (hengerfej és gyújtás nélkül)
Sajnos építkezés miatt sürgössen eladó lenne,képeket az adatlapomon megtalálni.
Ha valakit érdekel hívjon vagy írjon mailt egyenlőre ajánlatokat várok reális kerteteken belül. sürgős lenne!
Vagy ha éppen senkinek nem kell akkor is érdekelne menyi a reális ár érte?
most akkor melyik szimmeringed van oda a főtengely vagy a váltó mert az még nemderült ki de amugy a főtengely szimeringnél sem kell szétszedni..
már volt itt ilyen beszélgetés---
rotax 123 blokkba berúgó szerkezetet vennék kompletten...
AF1 FUTURA SPORT PRO a motor típusa...
Aki legolcsóbban adja azt veszem..
Hát igazán nem tom , ha komolyan meg akarod venni akkor biztos megegyezünk. Sajna házépitésnél kicsit elszámoltuk magunk igy kelene a lové:( 120-130E körül kelene.
de mondom eladni szeretném minél elöbb,igy elég rugalmas vok:)
Érdekel valakit egy 88-as aprilia af1 sintesi
Felújitott blokkal?(új dugó, honoltatott kifogástalan hengerfej, uj csapágyal..) + van egy hiányos blokkom mellé(hengerfej és gyüjtás hiányzik rola)
Sürgös lenne !
gabor8181@freemail.hu
Futurához keresek a teleszkóp tetején lévő csavart.
(tudom eddig teleszkópot kerestem de kiderült elég csak szimeringet cserélni viszont az a felső csavar el van törve :(..)
Ha valakinek van érdekelne
lehet eladóvá válik 1988-as aprilia af1 sintesi. felújított motor(új wössner dugo, honolt hengerfej, ujj csapágyak ..), kifogástalanul működik rajta minden. egyetlen hibája van hogy váltó oldali főtengely szimeringes. Van egy pót blokk is hozzá (hengerfej és gyújtás nélkül)
Sajnos építkezés miatt sürgössen eladó lenne,képeket az adatlapomon megtalálni.
Ha valakit érdekel hívjon vagy írjon mailt egyenlőre ajánlatokat várok reális kerteteken belül. sürgős lenne!
Vagy ha éppen senkinek nem kell akkor is érdekelne menyi a reális ár érte?
már volt itt ilyen beszélgetés---
1:40-es keverékkel füstöl mint állat és fogy az olaj a váltobol:(
semmi extra
Nagyon bonyolult? Simsonon csináltam de az kicsit egyszerübb gép:)
nekem van--
gabor8181@freemail.hu
30 605 6883 olcsón odaddom
Akinek van kérem jelezze!:D:D
Nagyon nem volt időm átnézni de úgy tűnik rendben van.
nekem van aproert kuplung cuccok es tarcsak is. lendkerekem nincs most sajnos. attila.hunter@gmail.com
a ksi öntvény pedig 1000ft
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
gabor8181@freemail.hu