SŐT JOBBAT MOMNDOK 10 000ftért megkapod az egész blokkot csak kuplung nem lesz benne meg henger -főtengely-gyíujtás karbi--szóval a blokkfeleket megkapod abelsőségekkel stb stb--szinte minden benne van--szóval kb ilyeneket-- cak pakk--10 rugó--amugy egy ilyen váltótengelyről 1 db fogaskerék azthiszem 8 000ft szóval ha jól belegondolsz--olcsón meguszod
Sziasztok kedves Forumozók:) szükségem lenne rv blokkhoz komplett gyújtásra egy lendkerék felöli deknire(önindítós)egy nem szét vágott 50es kábelkötegre,hátsó főfékhengerre,egy váltókarra!nagyon köszönöm előre is és mivel sajna a pénz nemvet fel ne 30ezreket kérjetek érte kösznöm :)
szia----onnan tudod meg hogy----letekaríttod róla amocskot magasnyomásuval ha koszos és ablokk egyik felében az idomok mögött vag ytakarásában bele van ütve vagy dombornyomással hogy rv 4-rv 6 stb...jól nézd körbe a blokkot benne lesz--vagy a másik megoldás hogy a motorszámát megmondod a motorboltba dolgozó uriembernek....és megmondja a pontos évjáratot mert sokan hazudnak eladáskor és megfiatalítják a motort---
van központi teló is igen, légyszi hívj fel holnap délelőtt 10 után és megbeszélünk mindent, meg belinkelek majd egy képet a tartályról is. A számom ott van az adatlapomon!
balansz tengely 2500 a műanyag fogaskerék pedig 1000 per db--
patvaros87@gmail.com
Rotax 123-as blokkba egy balansz tengely és az azt meghajtó két műanyag fogaskerék érdekelne. akad?
Már a napokban kérdeztem hogy miért forralja a vízet az
Apriliám af1 50 futura Rv6-os blokk van benne?
Aki tud segitsen.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Megjöt a mail köszi szépen. Küldheted a csomagot vevő vagyok rájuk.
Ha estig nem jön ink felhivlak , mert mindenképp kellenek.
elöre is kösz
Üdv
Van egy aprilia af1 50 futurám.
Honnan tudom meg milyen blokk van benne?
Egyébként maga a blokk fekete.
Légyszives aki tud segitsen.