Sziasztok.
Érdeklne engem olyan motor amiben nincs motor :)
Bővebben: Aprilia af1 50 vagy rs 50 érdekelne hiánytalan állapotban, csak motor nélkül és óccón
Sziasztok! Aprilia AF1 125 sintesi-hez kellene jobb oldali idom és egy fej idom.És ha esetleg valaki tud rs 125 far idom-ot azt is megvásárolnám.Email:beretigergo@citromail.hu
Le ne húzd már a hengert?Számomra egyértelmü meg sok éves tapasztalat hogy a lánc megütötte a blokkházat és igy mikor beinditod a lendkerék belekoszorál a blokkba.Vagy az öninditó felfogató keretébe és az súrol.Szerintem ott keresd a hibát.Vedd le a lendkerék deknit és ott néz körül ott lesz a hiba!
lehet hogy láncszakadáskor egy patent beleállt valahova -beleszorult valahova....szedd le a láncot és indítsd be alapjáraton amotort---és közben halgasd meg ,de ha már leszedted akkor van helyed körülnézni egy kis lámpával hogy kerék és villa közé vagy bárhova ahova betud szorulni valahova a motoron ott nézz körül---amugy ha csak nem azért szakadt el akláncod mert hirtelen megragadt a dugód és alapban az okozta aproblémát és akkor télleg surroghata megnyalt dugattyú és henger!
jól nézz körül---
Sziasztok!
Ma elszakadt a láncom,a patent szem kiesett belőle,de vettem bele ujat,láncot visszaraktam,beinditottam,beindult,de ilyen furcsa hangot ad ki,mintha a dugó surolná a hengert,és le is állt,láncszakadás eredményezhet vmi ilyesmit?:(:(
Aprilia Af1 alkatrészek, minden ami a képen van, egyben elvihető sürgősen, poton pénzért mivel azonnal helyre van szükségem. Igény esetén tudok még képeket küldeni
egyben minden:12000Ft
érd.:patvaros87@gmail.com
vagy ha kel a váz többi részét is!
a nevemen van nincs semi hátralék smei rjata
11 kw magyar forgalomba van!
olcosn odadom vagy üzlet is érdkle rá!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
oldalodom több szinbe is ! idomgarniturám is van olcson!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
patvaros87@gmail.com
Érdeklne engem olyan motor amiben nincs motor :)
Bővebben: Aprilia af1 50 vagy rs 50 érdekelne hiánytalan állapotban, csak motor nélkül és óccón
Teljesen felújított motorral. Sürgös lenne ha valakit érdekel írjon biztos megegyezünk.
érd.:
patvaros87@gmail.com
Akk előbb itt kezdem,a hibát keresni:D
Köszönöm előre is segitségedet!
jól nézz körül---
Ma elszakadt a láncom,a patent szem kiesett belőle,de vettem bele ujat,láncot visszaraktam,beinditottam,beindult,de ilyen furcsa hangot ad ki,mintha a dugó surolná a hengert,és le is állt,láncszakadás eredményezhet vmi ilyesmit?:(:(
egyben minden:12000Ft
érd.:patvaros87@gmail.com
csababoy0@t-online.hu
Egy főtengely szimering menyibe fáj körülbelül szervizbe?