Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen a tengely.. 6 vastag borda van rajta amire a fogaskerekek mennek.
Sziasztok :D keresek RV blokkhoz gyújtásalaplapot persze nem horror árért szóval aki azzal jön h 12 ezerér van valami 20éves cucca akkor inkább megveszem újonnan anyiért a boltban szóval ép ésszel fegfogható ár arányban kérnék :D valamint egy rv-s váltókar érdekelne egy gyújtás oldali deknivel karöltve! a válaszokat előre is köszönöm :)
Hol a kép? Tényleg érdekellne....
Elvileg lehet motoroboltba felújítókészletet venni. Pl italmondo. Vagy esetleg valami autóé, vagy hidraulikatömítés... De a motoré tuti nem két fillér... Autóé az lehet, ha segítőkészek, és találsz. Erre nem sok esély van.
szia igen nekem van..
30 605 6883
adsz érte 20 ezret zsolt de nekem nem vetted vissza 5ezerért a váltódat mert hogy "le vagy égve"? köszi szépen. korrekt

AF1 váltó rotax 123 komplettbe eladó! árat megbeszéljük: kicsitoth2@freemail.hu
heló
adok érte 20 ezret és akor az idomok nemkelnek! mit szolsz hozá?
Szia! Persze mindeképp ha lesz ülés a motoron hívlak is! Remélem meg tudjuk beszélni a matricákat :P
Szia! Van 2 olajtartájom szintjelzővel és csövekkel! nekem nem kell szívesen oda adom neked. ingyen :P
28x38x7

a dobot elvitték
Sziasztok! Rotax123 fötengelyszimering méretét tudja valaki?Köszi esső mentes napot motorozáshoz:)
helló! A dobért mit kérnél?Köszi
szia! ott van a harmadik képen az olajtartályból kijövő hosszabb cső. Talán olyan kellene?
AF1 ALKATRÉSZEK A LEGOLCSÓBBAN ELADÓK!

komplett kábelköteg: 3500
hátsó féktartály + cső: 1300
hátsó lámpa: 2000
fordulatszámmérő spirál: 1300
duda: 1500
első féknyereg + fékcső: 3000
oldalsztender: 2500
önindítómotor: 3000
hátsó lánckerék díszvédő: 1000
központi rugóstag: 2000
óracsoport(műszerfal): 3000
műszerfal tartókonzol: 1600

bölcső váz: 2000
segédváz: 2500
lábtartók(váltórudazattal): 4000/pár
légszűrőház: 1800
első lánckeréktakaró: 1000
rendszámtartó: 800
láncvédő: 1500
olajtartály (csövekkel+elektronikával): 1500
segédváz alatti nagy műanyag elem: 2200

váz: 3500
hátsó lengővilla(tárcsáva): 3000
hátsó féknyereg + fékcső + jó betétek: 3000
bal kormány: 1000
jobb kormány(elektronikával, bovdenekkel): 2000
kipufogórendszer: 3500
rezonátor: 2500
kerekek gumikkal együtt: 6000/pár
elsőteló(ahogy a képen van): 3000
elsőkerék tengely: 1200

tank: 2000
oldalidomok: 4000/pár
faridom: 3000
első sárvédő: 2500
hátsó ülés: 1000
hűtőtakaró idom(fehér): 2000
két kis első idom: 1500/pár

IDOMOK KOMPLETTEN (fejidom nincs): 8000

AZ ÖSSZES ALKATRÉSZ KOMPLETTEN: 28.000

A komplett motorból hiányzik a blokk, a fesszabályzó, hűtőrendszer, fejidom, felső kormánykifli…ezeken kívül szinte minden megvan. Ha valami érdekel hívj bátran!

30/423-0674
SZiasztok! van valakinek eladó különolajozás csöve ami rámegy a különolajzás tartájára?
olajpumpa senkinek sem kell 4000 ért?
30 605 6883
karmantyukat lehet valahol venni hátsó föfékhengerhez?
heló zz4.
tőled már asszem vásároltam.ha tennél fel róla képeket,azt megköszönném.amúgy ha jó állapot-ban van,az ár elég baráti.
Szia!

Látom BOMBA matricázást szeretnél. Én megoldom Neked, ha érdekel, csak küldd el pontosan mire gondolsz. Az én áraimon ez kb erős becslésem szerint 10 környéke.

csuser@freemail.hu
harminc/423- nulla 67 négy
hali! még a nap folyamán felteszek egy fényképet a váltról
csúsztak vele nem is kicsit! És összebaszta a festéket gondolom kimosta a víz vagy nemtudom..
Ne haragudj.. Nekem a gyári színösszeállítás tetszik...
Pattogzott a festék? Hümm gyári nem szokott.. Pedig a Replica felirat biztos nem utólagos...
Az az "elég szép" Replica fakó karcolt pattogó festékes "undormány" volt!
Bomba Replica lesz belőle csak 35 E FT a matricaszett hozzá! nem épp ilyen Kritikát vártam.. -.-
oksa ---
Nem nekem kellett...

De ha csak hogy ne legyen félreértés.. Mérd meg neki a furattávolságokat, ha az stimmel, tuti beépíthető.
Amúgy a kicsiben a dugattyú kisebb volt, ez kicsit más féket eredményezhet, de jónak kell lennie, ha felszerelhető.
Nekem meg nem kell ilyen főfékhenger :D Éppenséggel hasonló nekem is van otthon, igaz,a karmantyúja kuka :D Egy komplett Fantic-első-hátsó rendszer, tárcsákkal, hátha egyszer építek egy tárcsafékes Simsont :D