Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet nem hiszem hogy kap, asszem a váltóban is olyan van, minnt a kuplungnál, van rajta egy hasítás hosszában és szét kell nyitni, úgy lehet leszedni, előtte is, mögötte is nagyobb átmérő, lecsúsztatni nem lehet. Ja és műanyagkosaras.
Elballagsz egy normálisabb csapgyboltba a méretekkel és veszel.
Haló Zsolti !

ismét hozzád fordulok. kellene nekem a váltó tengelyre két darab tűgörgős csapágy ! nagyon megköszönném.
Sziasztok Egy kis segítség kellene am3 as blokkhoz mekkora kipufogó tömítés kell vagy hol lehet kapi hozzá?
Milyen motorról is van pontosan szó? 50es vagy 125ös? Egyébként az ngk oldalán meg tudod keresni, hogy milyen kell bele, én a pegasoba (125ccm) B10EG-t használok
alaplap 8ezer ft
RV blokk önindítós vagy berúgós? dekli miatt
aprilia alkatrészek eladóak!
van még rengeteg minden!
pl: ledes index viszapillantotükör gumik papirok!
igomok felnik vilák lámpák müszerfal stb(nagyon sok mindin van)
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
kicsit megkésve de itt vannak a képek
megnéztem és jónak tűnt! -.-
De nem erre voltam kíváncsi :)
És kitaláltad már hogy mekkorára gondolsz?
Szia!

Adatlapon levő elérhetőségek valamelyikén keress meg, van komplett váltóm és külön fogaskerekem is, ahogy tetszik.

D. Péter
hello érdekelne engem rotax 123 blokra ad1 sport pro a világ legkisseb első fogaskereke ? előre is köszi
Nekem egyszersem müködött vele :SSSS
Sziasztok.

Sürgős segítségre lenne szükségem.
Kellene egy AF1 127 fekete blokkos váltó vagy ha valaki bontja a fogaskeréksort akkor egy Db fogaskerék amit a képen láttok.
Segítsetek légyszi mert mindjárt itt a nyár vége és nincs mocim!

SZÉLES UTAT MINDENKINEK!
Kb a gyertya amti az ember ELSŐNEK kicserél...
NGK B10EGV Racing gyújtógyertya ?
Lehetséges, hogy egy gyertya miatt szaggasson egy bizonyos fordulaton a motor? mert kb már minden ki lett a motoron cserélve kivéve a gyertya lánc lánckerés gumi.. ha igen akkor milyen gyertya az amivel tökéletesen működik? persze mindeképp NGK ra gondolok tudna valaki egy pontos típus számot adni? kösz elölre is!
hátha ideadod akkor elfogadom szivesen és köszönöm :D
nem azzal van a baj hogy nem tudom felrakni a lánckereket-.- persze h az ugyanolya... a fogaskerekeket nem tudom átpakolni
nem vágod h nem az a baj? hanem hogy megvettem a váltót hogy majd átrakom a lánckeréktengelyt... de a tengely nem ugyanolyan,mert ahogy a kollega mondja van sűrű bordás meg ritka bordás.. enyém ritka..én meg sűrűt kaptam
aprilia tuareg, pegaso, af1...
Hagyd a témát Marci, annyi hogy kétféle (b)váltófogazású(/b) tengely volt ROTAX123-ban, ritka és sűrű. Adok képet mindegyikről ha valakit érdekel, nekem van itthon mind a kettő. Ezen megy a vita
Hümm...
És ez volt benn... Akkor mutasd meg, mit küldött...
http://bikepics.com/pictures/4...
csak mert az a 6 borda nem a lánckerék felfogatása, hanem a sebességváltó tolófogaskerekpárjának felfogatása, utána jön tűgörgős csapággyal még egy fogaskerék.

A másik oldala meg ennek is sokbordás.... Oda se stimmel a lánckereked?
de mihez alkatrész?
eladó tartalekalkatreszek tomkelege.
nicasilos henger asso werke dugoval hibatlan allapotban, gyujtas, lendkerek, trafo, power, bendix, onindito, feszszab, idomok, kerekek, fekszettek, tarcsak, kulpung, bklokkcuccok, muszerfal, karbi, berugoszerkezet, es meg rengetek hibatlan cucc.