Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írj email tudok benne segiteni:
patvaros87@gmail.com
Sport pro ülés szettet és sport pro lámpa búrát keresek S.O.S. Nagyon fontos és sürgös lenne! pls valakiiiiii kész az átalakítás és nincs itthon a gyerek, hogy ülést öntsön nekem hozzá :S
a fekete oldaidom lemaradt!
itt a képek!
ha érdkle irj! vagy hivj!

az utolso képe az én motorm! abol a pairok is eladóak meg darabokba minden!
amugy az utolso képen van olyan oldalidomom is van ugyan az ! meg a fekete szinü van még!
ha egy szinbö akarod a feketéböl van fejidom oldaidom és faridom!
tel:06307316232
itt a kép akinek ilyenfajta af1-e van és eladó az idomok az kérem szóljon
Ez a fajta kellene?
én kifejezetten azt a fajta af1-t keresem ami trapézlámpás és az ülése nem iylen lépcső hanem egybe van. remélem tudjátok mire gondolok.
Ha érdekel van gyári festésű futura külsöm, pár oldallal visszább meg is találod, a hirdetésem! pici pénzért odaadom
Ha érdekel akkor adatlapomon lévő elérhetőségemen elérsz
Üdv
képeket tudnál felrakni?
helló
nekem van sport pro idomgarniturám! lámpákal mindnel!
cserélni kel a segédvázat és a fejidom tarto konzolt! adok hozá mind a 2-őt ha kel!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok
Szerintetek rv4 es blokk helyére belehet rakni egy am5 vagy am6 os blokkot?
Ez AF1 Sintesi. De a Replica-ra is jók az idomok.
A1 igen 11 kW-ig van, enyémbe is annyi van írva. Azért vettem ezt a motort mert a másik sport próért baszogattak pályás sünök hogy 15 kW mégegyszer össze ne fussunk stb...
ez 1990ES AF1 125ccm ..
ez mind szép és jó meg az ára is jó csak éppen nem tudom h ez za én motoromra jó lesz-e mert pl már az ulés is más az enyémen és nem tom ez felszerelhető-e rá. mert ha meg leeht csinálni emg minden akkor jó lenne dehát igy nem tom.
Hello nekem van kompletten tankkal együtt. A képen látható állapotában. 12.000FT 06-30-25-62-333
Hello. van egy af1em és szeretném idomokat cserélni rajta. az lenne a kérdésem hogy láttam többfajta idomokat és az lenne a krédés h nekem vagy egyfajta idom de a motorrafelszerelhető egy másik kivitelű idomcsoportot? a válaszó a válaszát előre köszönöm.
nekem 18kW van benne, még sem izgulok emiatt, mert tudom hogy a rendőrök ismerik a törvényeket, és a legtöbb még a régi sulit tanulta.. Több ismerősnek is van nagyobb kW-os papiros 125cc mocija, és őket sem büntették még meg soha, pedig járják az országot minden felé.. inkább az 50cc-es 125ösökre orrolnak.
Az lehet,hogy buksz rajta,de ez mindennel így van.Akármennyit ölhetsz bele.. Ne haragudj,de A1 az csak 11kW-ig van és a tiéd nem annyi. Mellesleg szerintem pont nem érdekli a kékeket. Elég,ha megvan a jogsid,és nem szekálnak. Szóval rendszám,papirok meg jogsi,és nincs gubanc. Enyémbe 20kW van írva,így használtam 2 évig. Az a baj,hogy ezzel nem nagyon tudom eladni.. Vagy nagyon ár alatt kell feldobni. Nekem Aprilia Racing és egy carbon dob.
Teljes mértékben igazad van,160-as szettel meg rendszerrel hamarabb elviszik,mint az enyém. Én meg csak ülhetek itt
eladó rs 125 rotax 122 és af1 125 alkatrészek....30 605 6883
üdv gabó
Azért ennyi mert A1-el vezethető, 160-as polinis és arrow rendszer van rajta, ezek a fontosabbak. Na meg ezzel az árral is 100-at buktam ezen a motoron. Rendben ha eladtam majd írok!
igen tölt gyújt végzi a dolgát:)
keress meg e mailon és ha érdekel akkor postázom:)
Sziasztok!
Segitség kellene nekem,rv blokra lenne szükségem sintesi-be,de mivel sehol nem találok jót,milyen blokkot tudnátok még javasolni ami belemegy az rv helyére,vmi ahsonló blokkot,amit ksieb átalakitásokkal,tuti belehetne rakni.
Valaki segitsen könyörgöm:(:(:(
Csabika85! A gyújtásrész jó?A vezetékektöl jön föl árom probáld ki,mert sajnos személyesen nem tudom áttveni,ha kell.
1mm-1.5mm környékén jó. Kompressziot ha teheted mérj. (1mm alá ne menj)