Sport pro ülés szettet és sport pro lámpa búrát keresek S.O.S. Nagyon fontos és sürgös lenne! pls valakiiiiii kész az átalakítás és nincs itthon a gyerek, hogy ülést öntsön nekem hozzá :S
az utolso képe az én motorm! abol a pairok is eladóak meg darabokba minden!
amugy az utolso képen van olyan oldalidomom is van ugyan az ! meg a fekete szinü van még!
ha egy szinbö akarod a feketéböl van fejidom oldaidom és faridom!
tel:06307316232
Ha érdekel van gyári festésű futura külsöm, pár oldallal visszább meg is találod, a hirdetésem! pici pénzért odaadom
Ha érdekel akkor adatlapomon lévő elérhetőségemen elérsz
Üdv
helló
nekem van sport pro idomgarniturám! lámpákal mindnel!
cserélni kel a segédvázat és a fejidom tarto konzolt! adok hozá mind a 2-őt ha kel!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
A1 igen 11 kW-ig van, enyémbe is annyi van írva. Azért vettem ezt a motort mert a másik sport próért baszogattak pályás sünök hogy 15 kW mégegyszer össze ne fussunk stb...
ez mind szép és jó meg az ára is jó csak éppen nem tudom h ez za én motoromra jó lesz-e mert pl már az ulés is más az enyémen és nem tom ez felszerelhető-e rá. mert ha meg leeht csinálni emg minden akkor jó lenne dehát igy nem tom.
Hello. van egy af1em és szeretném idomokat cserélni rajta. az lenne a kérdésem hogy láttam többfajta idomokat és az lenne a krédés h nekem vagy egyfajta idom de a motorrafelszerelhető egy másik kivitelű idomcsoportot? a válaszó a válaszát előre köszönöm.
nekem 18kW van benne, még sem izgulok emiatt, mert tudom hogy a rendőrök ismerik a törvényeket, és a legtöbb még a régi sulit tanulta.. Több ismerősnek is van nagyobb kW-os papiros 125cc mocija, és őket sem büntették még meg soha, pedig járják az országot minden felé.. inkább az 50cc-es 125ösökre orrolnak.
Az lehet,hogy buksz rajta,de ez mindennel így van.Akármennyit ölhetsz bele.. Ne haragudj,de A1 az csak 11kW-ig van és a tiéd nem annyi. Mellesleg szerintem pont nem érdekli a kékeket. Elég,ha megvan a jogsid,és nem szekálnak. Szóval rendszám,papirok meg jogsi,és nincs gubanc. Enyémbe 20kW van írva,így használtam 2 évig. Az a baj,hogy ezzel nem nagyon tudom eladni.. Vagy nagyon ár alatt kell feldobni. Nekem Aprilia Racing és egy carbon dob.
Teljes mértékben igazad van,160-as szettel meg rendszerrel hamarabb elviszik,mint az enyém. Én meg csak ülhetek itt
Azért ennyi mert A1-el vezethető, 160-as polinis és arrow rendszer van rajta, ezek a fontosabbak. Na meg ezzel az árral is 100-at buktam ezen a motoron. Rendben ha eladtam majd írok!
Sziasztok!
Segitség kellene nekem,rv blokra lenne szükségem sintesi-be,de mivel sehol nem találok jót,milyen blokkot tudnátok még javasolni ami belemegy az rv helyére,vmi ahsonló blokkot,amit ksieb átalakitásokkal,tuti belehetne rakni.
Valaki segitsen könyörgöm:(:(:(
patvaros87@gmail.com