Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Power nyelved fedélházzal és bowdennel együtt nincs véletlen Rotax 123-ba ?
Szerbusztok motoros cimborák !

Végre megvan a főtengelyem,a karbim,és a power cuccok egy része . annyi segítséget kérnék még,hogy,ha valakinek van a power nyelvhez tartózó fedélháza és bowdenje,kérem jelezze,és akkor már nem sokára gurulhatok a géppel. előre is köszi.
Eladó Af1 alkatrészek ÁR ALATT!

-Önindító+bendix pajzsal együtt: 4.000Ft
-Láncszett: 4.000Ft
-Kerekek: 5.000Ft/db
-Első féktárcsa: 2.000Ft
-Gyújtótrafó: 12.000Ft
-Műszerfal: 3.000Ft
-Első teleszkóp: 5.000Ft
-Hátsó lengővilla: 3.500Ft
-Váz: 4.000Ft
-Segédváz: 3.000Ft
-Jobb-bal kapcsolók egyben: 1.500Ft/ Db
-Légszűrőház: 2.000Ft
-Komplett kipufogó rendszer: 7.000Ft
-Lábtartók: 5.000Ft
-Rezó: 4.000Ft
-Idomok: 13.000Ft
-Önindító relé: 1.000Ft

Mased: 30-256-23-33
jo motorok csak karban kel őket tartani!
a teljesitményük is itt van ha normálisan megcsinálod mint a drága motork anyit tudnak! nálam van alkatrész álandőan!
heló
nekem van rotax 123-ba tökéletes!
15 ezervbe!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Mennyi az utolsó ára az RV 4-es blokknak?
Üdv:Agri
heló van valakinek főtengelye?
és mennyiért
előre is köszi
heló
nekem van 8eft ért ez nagyon jó árba van.
AF1-hez is van minden,csak jó helyen kell keresni.
Sziasztok!Rotax123.nál alaplaprol sajnos nem jön semmi áram fesszabályzohoz,és igy nincs töltés.A kérdésem az lenne,hogy alaplapcsere?Na,és ez mibe fájna nekem?Köszi
mitot vegyen, az a faxa.. AF1-ek is jók, ha van egy normálisan karbantartott....persze ezeknél a mociknál nem elhanyagolható a szakértelem..
Én nem ajánlanám mivel már 20 évesek van ezeknek már minden baja.S drága hozzá az alkatrész főleg ha AF1 125 akarsz venni mert az nem derült ki.De 50.-es-nél is ugyanaz a helyzet a régi rv blokkok megbízhatatlanok legtöbbje váltó hibás.Blokkot nehéz hozzá szerezni többet kell szerelni mint amit motorozol vele.Inkább rs.-et vegyél abból is minnél fiatalabbat azokhoz van minden.
Sport Pro az ász ;)
sziasztok..eladó még pár rotax 122 és af1 125 alkatrész...30 605 6883
Gyerytát valóban eszi vagy mese kategória.?
Sokat fogyaszt
Helló !Af1 futurát nézegetek,van is 1 db kiszemelt ,van valami tipushiba amit külön érdemes megnézni a tipuson?Az af1 et nem igazán ismerem.Előre is kösz aki ir vmi hasznosat!
kösz már kész van
mivan már veled?
heló
ki kel szedni a első tengejt és akor le lehet szedni a csigát
nincsan hozácsavarozva semihez!
mit nem kaptál meg?
Hogyan kell kiszedni a km csigát? Mert már a villa alsó részénél csavart kiszedtem,sárvédő lent van, alsó kiflikben csavar sincs. SÜRGŐSSSSS
megbízhatatlan...
helo! msn en nem láttalak 1 ideje, + én is melózok... még mindig várom a fékkart... esetleg vmikor msn en megbeszélni?
hali.
dobtam fel egy körbejáróst ha valakit érdekel.kevés az af1-es videó.