Végre megvan a főtengelyem,a karbim,és a power cuccok egy része . annyi segítséget kérnék még,hogy,ha valakinek van a power nyelvhez tartózó fedélháza és bowdenje,kérem jelezze,és akkor már nem sokára gurulhatok a géppel. előre is köszi.
jo motorok csak karban kel őket tartani!
a teljesitményük is itt van ha normálisan megcsinálod mint a drága motork anyit tudnak! nálam van alkatrész álandőan!
Sziasztok!Rotax123.nál alaplaprol sajnos nem jön semmi áram fesszabályzohoz,és igy nincs töltés.A kérdésem az lenne,hogy alaplapcsere?Na,és ez mibe fájna nekem?Köszi
Én nem ajánlanám mivel már 20 évesek van ezeknek már minden baja.S drága hozzá az alkatrész főleg ha AF1 125 akarsz venni mert az nem derült ki.De 50.-es-nél is ugyanaz a helyzet a régi rv blokkok megbízhatatlanok legtöbbje váltó hibás.Blokkot nehéz hozzá szerezni többet kell szerelni mint amit motorozol vele.Inkább rs.-et vegyél abból is minnél fiatalabbat azokhoz van minden.
Helló !Af1 futurát nézegetek,van is 1 db kiszemelt ,van valami tipushiba amit külön érdemes megnézni a tipuson?Az af1 et nem igazán ismerem.Előre is kösz aki ir vmi hasznosat!
Végre megvan a főtengelyem,a karbim,és a power cuccok egy része . annyi segítséget kérnék még,hogy,ha valakinek van a power nyelvhez tartózó fedélháza és bowdenje,kérem jelezze,és akkor már nem sokára gurulhatok a géppel. előre is köszi.
-Önindító+bendix pajzsal együtt: 4.000Ft
-Láncszett: 4.000Ft
-Kerekek: 5.000Ft/db
-Első féktárcsa: 2.000Ft
-Gyújtótrafó: 12.000Ft
-Műszerfal: 3.000Ft
-Első teleszkóp: 5.000Ft
-Hátsó lengővilla: 3.500Ft
-Váz: 4.000Ft
-Segédváz: 3.000Ft
-Jobb-bal kapcsolók egyben: 1.500Ft/ Db
-Légszűrőház: 2.000Ft
-Komplett kipufogó rendszer: 7.000Ft
-Lábtartók: 5.000Ft
-Rezó: 4.000Ft
-Idomok: 13.000Ft
-Önindító relé: 1.000Ft
Mased: 30-256-23-33
a teljesitményük is itt van ha normálisan megcsinálod mint a drága motork anyit tudnak! nálam van alkatrész álandőan!
nekem van rotax 123-ba tökéletes!
15 ezervbe!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Üdv:Agri
és mennyiért
előre is köszi
nekem van 8eft ért ez nagyon jó árba van.
ki kel szedni a első tengejt és akor le lehet szedni a csigát
nincsan hozácsavarozva semihez!
dobtam fel egy körbejáróst ha valakit érdekel.kevés az af1-es videó.